reklama

Odskocznia;))))

reklama
dokładnie:-) mam kochana mamuśkę :-)
mój ma zbyt lajtowy charakter... ale w sumie jak trza to zawsze jest :tak:
:-D:-D:-D
nie :zawstydzona/y: ale przekaże jak będę dzwonic :-)

No i żeby mi to było przedostatni raz ;-)

jestem jestem... bylam z burakami na podwórku co by chociaz chwilke Shirnado za piłeczką pogoniło :-D

No i się znalazła a ja tu już krzyczę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie kochane :)
ja odsypiam ile oge bo tom jest w domu do konca tygodnia ze mna..... wczoraj nie pojechalam do szpitala bo skurcze minely boli mnie aby kregoslup a dzis czuje sie nawet w miare za to noce sa okropne bo spac nie idzie... ale malemu wogole sie nie spieszy.... :( naprawde nie chce narzekac ale to co ostatnio przechodze to jakas masakra :( chce juz koniec ;(
nie martwcie sie gdyby cos sie dzialo zaraz napisze do ktorej sms potem podajcie dalej ;)

Oj biedulo a ja myślałam, że Ty już siódme poty wylewasz na porodówce ;-) koniecznie pisz do któreś jak się zacznie co będziemy zęby zagryzać i kciuki trzymać no i pomożemy Ci przeć ;-):-D:-D:-D:-D:-D

dziekuje kochane wiedzialam ze zawsze mozna na was liczyc :) napisze napisze :) jak sie nie odzywam to jestem jeszcze w domu :) tom zostaje do konca tygodnia wiec ja odpoczywam ile moge i sie lenie :) troche juz jak dla mnie za duzo i zaczyna mnie nosic no ale co zrobic :)

łomatko nie krzycz tak :-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
jestem jestem :-)
każdy ma swój unikalny charakter ;-)
właśnie rozmyślam... czy pic trzecia kawkę czy nie :-p:-p:-p:-D

Odbijam sobie mało to razy rano mnie Twój krzyk obudził??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz Kraków ździebko daleko musze wrzasnąć co by mnie słychać było :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ojjj to masz problem...a wiecie, że ostatnio tak mi żołądek nawala że po 1 kawce albo wcale nie pije?? To już naprawdę żle ze mną :-D:-D:-D:-D:-D:-D dziś jeszcze nie piłam :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry