reklama

Odskocznia;))))

reklama
No proszę kiedyś się może ta mechanika przydać ;-)

No kochana i tu się mylisz ja mu za takie naprawy nie płacę bo to auto od niego i takie chocki-klocki są od początku jak je kupiliśmy więc robi w cenie auta jeszcze i będzie robił tak długo aż zrobi...auto miało być na chodzie tak nas zapewniał a skoro nie jest....no to już jego problem żeby zrobić tak co by było na chodzie

No, ale wiesz umowę po kupnie na naprawy macie? Zapewne nie, więc wiesz...jedynie na uczciwość gościa możecie liczyć...inny mógł się po prostu wypiąć....kupiony?- to wypad....sami remontujcie.....i tak bywa....

Aaaaaaaa....no to super....to oby szybko mechanik się uwinął z robotą :tak:I będziecie cieszyć się na krakowski rynku mega-kalorycznymi lodami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Doczywiście gałke za mnie proszę wszamać :-D:-D:-D:-D:-D

No ja myślę, że to będzie jakaś pierdołka i auto szybko będzie zrobione
No pewnie, że wszamamy może trochę przybierzesz dzięki temu ;-) :-D

No, ale wiesz umowę po kupnie na naprawy macie? Zapewne nie, więc wiesz...jedynie na uczciwość gościa możecie liczyć...inny mógł się po prostu wypiąć....kupiony?- to wypad....sami remontujcie.....i tak bywa....

Nie potrzebuje takiej umowy mam go pod ręką warsztat ma blisko wiem gdzie mieszka poza tym sam powiedział, że robi to jeszcze w cenie zakupu i wiem, że słowa dotrzyma.....nie wypnie się znam go już na tyle, zresztą niech spróbuje nie wie na co mnie stać jak się wkurze :-D:-D:-D:-D:-D

Nie potrzebuje takiej umowy mam go pod ręką warsztat ma blisko wiem gdzie mieszka poza tym sam powiedział, że robi to jeszcze w cenie zakupu i wiem, że słowa dotrzyma.....nie wypnie się znam go już na tyle, zresztą niech spróbuje nie wie na co mnie stać jak się wkurze :-D:-D:-D:-D:-D

Dlatego napisałam - dobrze, że gość uczciwy....;-)

Dlatego napisałam - dobrze, że gość uczciwy....;-)

Sam przy zakupie powiedział, że sporo bierze za takie auto ale jak się coś będzie działo to robi to w cenie teraz jak zaczynamy nim jeździć więc ma jeszcze trochę do zrobienia , jak to zrobi ja się z nim rozliczam za części które sama kazałam wymienić na swój koszt i wtedy już będziemy płacić za naprawy, ale musi skończyć to co obiecał jak nam auto sprzedawał....no uczciwy inaczej pozbyłby się klientów

Sam przy zakupie powiedział, że sporo bierze za takie auto ale jak się coś będzie działo to robi to w cenie teraz jak zaczynamy nim jeździć więc ma jeszcze trochę do zrobienia , jak to zrobi ja się z nim rozliczam za części które sama kazałam wymienić na swój koszt i wtedy już będziemy płacić za naprawy, ale musi skończyć to co obiecał jak nam auto sprzedawał....no uczciwy inaczej pozbyłby się klientów

Tyż racja ;-)

Będę zaglądać....trzeba popracować....w miarę sprawnie mi to idzie...;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry