reklama

Odskocznia;))))

Nie nie nie nie mam zamiaru odwoływać nic z tego powiedziałam, że przyjadę do przyjadę niech tylko moje auto przestanie być mniej złośliwe....kurcze w lodówce też mam pusto i aż mi się ciepło robi jak pomysle o tym tachaniu zakupów znowu taki kawał :sorry2:

Buty jakie? pokazuj ;-)

Ja z doskoku

ja mam pełną lodówkę...zapraszam :-D:-D:-D:-D:-D

a nie.... zwykłe takie sportowe do latania i szpilki takie klasyczne (takie jak te co Shircia mi zjadła :-p)

reklama
Co Ty taka nerwowa dzisiaj...?!!! bez kija nie podchodź normalnie :-D:-D:-D

Kochana wiesz jak fajnie jest ręcznie prać ??!!! :-p:-p:-p:-p coś o tym wiem bo niedawno sobie to przypomniałam :-p:-p:-p:-p najwyżej będziesz wozić rzeczy do mamy :baffled::baffled::baffled: (tylko nie bij !!!!:-p:-p:-p:-p)

Ja nerwowa???? To chyba mnie nerwowej nie widziałaś! :-D:-D:-D:-D
@ się zbliża może dlatego......:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Jak Cię huknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wozić do mamy.....to już wolę ręcznie prać....jakoś dam radę....

Ja nerwowa???? To chyba mnie nerwowej nie widziałaś! :-D:-D:-D:-D
@ się zbliża może dlatego......:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Jak Cię huknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wozić do mamy.....to już wolę ręcznie prać....jakoś dam radę....

więc nie chciałabym Cię widzieć nerwowej w takim razie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
mnie się właśnie @ skończyła :cool2:

no mówię... bez kija ani rusz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może szybko naprawią :tak::tak:

U nich wsio możliwe....w sumie....więc się nie nakręcam, bo może się okaże że działa....zobaczymy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak nie ma czym???!!! No weź.....uwielbiam oglądać butki....i w ogóle zakupki....co kto kupił....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

no więc spokojnie :-) dwa głęboki wdechy, policz do 10 i luz ;-):-D

no mówię zwykle sportowe buciki do latania na codzien i szpilki - zwykłe, klasyczne czarne :tak::zawstydzona/y:

więc nie chciałabym Cię widzieć nerwowej w takim razie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
mnie się właśnie @ skończyła :cool2:

no mówię... bez kija ani rusz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może szybko naprawią :tak::tak:

Oj słusznie kochana....słusznie....:-D:-D:-D:-D
To dobrze Ci, bo u mnie 9 ma zawitać @ i już mnie wszystko boli i w ogóle....ble....:baffled:
Zobacz....jakie to pralki teraz robią no.....kiedyś "frania" to lata służyła, a teraz te nowoczesne....ulepszone?!!! łoj.......biedole jak babcia stara :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zmykam dziewczynki ;-)

jadę po M a póxniej jeszcze do teściówki na moment może jakieś szybkie zakupy... a i jeszcze tabletki na odrobaczenie zołzom musze w końcu kupic :szok::szok:;-):-)

Danusiu czekam na wiadomośc :-):-):tak::tak:

Ewelinko jak cuś zapraszam z prankiem do mnie... a wiesz pranko się długo robi więc Kagorka obrocic zdążymy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego popołudnia :-)

reklama
Sis no to dobrze jak już minęło tylko spokojnie wiesz jak to bywa z rzeczami martwymi ja dzięki mojemu samochodowi mam nerw opanowany ostatnio :-D:-D:-D:-D:-D

Anecia no widzisz nie mam jak przyjechać przez złoma :sorry2: a chętnie bym na tą zaopatrzona lodówkę luknęla ;-)

No proszę jak nam się @ prawie pokrywają jedna skończyła ja mam mieć 8 a sis 9 :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry