reklama

Odskocznia;))))

joł :-)

wróciłam nareszcie z zakupów :-) od razu humor lepsiejszy :-D

Danusiu dziękuję za telefon :sorry2: szkoda że tak wyszło... alw wiesz... co się odwlecze... :-D:-D:-D
więc czekam z niecierpliwoscią na wieści :-)

Ewelinka to Ty inspektor Gadżet jesteś :-p:-p:-p:-p

Co kupiłaś ciekawego??

Wiem kochana wiem ja też się nastawiłam na ten wyjazd ale kużwa z tym naszym autem zawsze tak jest, że jak coś sobie człowiek zaplanuje szlak go trafia nie mam już sił do niego :sorry2:
A teraz czekam na mechanika jak zwykle miał być za godzinę po auto mijają 3 a mechanika ani widu ani słychu :sorry2:
Jak tylko będe wiedziała co i jak dzwonie i przyjeżdżam to jest tylko odłożone w czasie nie odwołane kochana ;-)

MARTUS POKAZUJ NAM TU KACPERKA SWOJEGO I SIEBIE OCZYWIŚCIE TEŻ :-)

reklama
Wróciwszy z nerwem.......no dawno się tak nie wnerwiłam.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zajeżdżamy do gościa a tam Inspektor Środowiska z Gdańska!!!!!!!!!!! I nawet nie raczyli poinformować, że jednak oni pojadą....no szlag.....co za ludzie.....qrna....to my 30km jechaliśmy daremnie.....

Jakby tego było mało, dzwoniła Ewcia (kumpela która przyjechała do nas na święta) i poinformowała mnie, że chyba się pralka popsuła..............no trzymajcie mnie!!!!!!!!!! Ta pralka ma rok!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

Wróciwszy z nerwem.......no dawno się tak nie wnerwiłam.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zajeżdżamy do gościa a tam Inspektor Środowiska z Gdańska!!!!!!!!!!! I nawet nie raczyli poinformować, że jednak oni pojadą....no szlag.....co za ludzie.....qrna....to my 30km jechaliśmy daremnie.....

Jakby tego było mało, dzwoniła Ewcia (kumpela która przyjechała do nas na święta) i poinformowała mnie, że chyba się pralka popsuła..............no trzymajcie mnie!!!!!!!!!! Ta pralka ma rok!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

No i czego się nerwujesz tak to bywa z inspektorami a Wy sobie wycieczkę zrobiliście ;-)

Może się na pralce nie znają?? I nie umieją załączyć i temu myślą, że zepsuta??
Jak ma rok masz gwarancje więc kochana nie ma czego się nerwować ;-)

No i czego się nerwujesz tak to bywa z inspektorami a Wy sobie wycieczkę zrobiliście ;-)

Może się na pralce nie znają?? I nie umieją załączyć i temu myślą, że zepsuta??
Jak ma rok masz gwarancje więc kochana nie ma czego się nerwować ;-)

No jak czego?!!!!
Daremna strata czasu, a jechać z Naszym kierowcą nie należy do przyjemności!!!!!!!!!!!! Zadręczał opowieściami dziwnej treści......dziękuję za taką wycieczkę.....

Bez przesady...na pralce się znają...Ewcia stwierdziła, że wstawiła pranie i coś "huknęło"....i nie działa....po prostu cudnie....niby na gwarancji, ale przez ten czas, że niby bez pralki???? Wyobrażasz sobie, ręcznie wsio prać???? Jak serwis jest w Gdańsku to podejrzewam, że naprawa trochę potrwa.....ale jest cudnie nie????? :wściekła/y::-D:-D:-D

Danusiu ja wiem że wyjazd nie odwołany tylko przełożony :-D:-D:-D spróbowałabyś odwołac !!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

Ewelinka toż pralka na gwarancji jeszcze :tak: a może zapomnieli do kontaktu podłączyć ?! :-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-)

a ja sobie kupic dwie pary butków, tusz do rzęs i farbkę do włosów :zawstydzona/y:

No jak czego?!!!!
Daremna strata czasu, a jechać z Naszym kierowcą nie należy do przyjemności!!!!!!!!!!!! Zadręczał opowieściami dziwnej treści......dziękuję za taką wycieczkę.....

Bez przesady...na pralce się znają...Ewcia stwierdziła, że wstawiła pranie i coś "huknęło"....i nie działa....po prostu cudnie....niby na gwarancji, ale przez ten czas, że niby bez pralki???? Wyobrażasz sobie, ręcznie wsio prać???? Jak serwis jest w Gdańsku to podejrzewam, że naprawa trochę potrwa.....ale jest cudnie nie????? :wściekła/y::-D:-D:-D

Dobra kochana ja idę trochę mieszkanie ogarnąć poczekam jak ochłoniesz ździebko i nerw Ci minie ;-)

Co Ty taka nerwowa dzisiaj...?!!! bez kija nie podchodź normalnie :-D:-D:-D

Kochana wiesz jak fajnie jest ręcznie prać ??!!! :-p:-p:-p:-p coś o tym wiem bo niedawno sobie to przypomniałam :-p:-p:-p:-p najwyżej będziesz wozić rzeczy do mamy :baffled::baffled::baffled: (tylko nie bij !!!!:-p:-p:-p:-p)

Danusiu ja wiem że wyjazd nie odwołany tylko przełożony :-D:-D:-D spróbowałabyś odwołac !!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

Ewelinka toż pralka na gwarancji jeszcze :tak: a może zapomnieli do kontaktu podłączyć ?! :-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-)

a ja sobie kupic dwie pary butków, tusz do rzęs i farbkę do włosów :zawstydzona/y:

Nie nie nie nie mam zamiaru odwoływać nic z tego powiedziałam, że przyjadę do przyjadę niech tylko moje auto przestanie być mniej złośliwe....kurcze w lodówce też mam pusto i aż mi się ciepło robi jak pomysle o tym tachaniu zakupów znowu taki kawał :sorry2:

Buty jakie? pokazuj ;-)

Ja z doskoku

reklama

Taaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może w ogóle włożyli pranie do zmywarki co? ;-):-D:-D:-D:-D:-D
Pochwal się butami no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Dobra kochana ja idę trochę mieszkanie ogarnąć poczekam jak ochłoniesz ździebko i nerw Ci minie ;-)

.....już lepiej ;-)ech....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry