reklama

Odskocznia;))))

zmykam dziewczynki ;-)
jadę po M a póxniej jeszcze do teściówki na moment może jakieś szybkie zakupy... a i jeszcze tabletki na odrobaczenie zołzom musze w końcu kupic :szok::szok:;-):-)
Ewelinko jak cuś zapraszam z prankiem do mnie... a wiesz pranko się długo robi więc Kagorka obrocic zdążymy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Miłego popołudnia :-)

Będę pamiętać!!!!!!
Żebyśmy jedno zdążyło to by było dobrze........ale obawiam się że więcej......:-D:-D:-D:-D:-D
Miłego dnia Aneciu i ugłaszcz psiury i skubnij papuSZki :-D:-D:-D:-D
Buzia***

reklama
zmykam dziewczynki ;-)

jadę po M a póxniej jeszcze do teściówki na moment może jakieś szybkie zakupy... a i jeszcze tabletki na odrobaczenie zołzom musze w końcu kupic :szok::szok:;-):-)

Danusiu czekam na wiadomośc :-):-):tak::tak:

Ewelinko jak cuś zapraszam z prankiem do mnie... a wiesz pranko się długo robi więc Kagorka obrocic zdążymy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego popołudnia :-)

Dam znać wieczorem co i jak na pewno :tak:
Miłego popołudnia i wieczorku kochana :***

Sis no to dobrze jak już minęło tylko spokojnie wiesz jak to bywa z rzeczami martwymi ja dzięki mojemu samochodowi mam nerw opanowany ostatnio :-D:-D:-D:-D:-D

No proszę jak nam się @ prawie pokrywają jedna skończyła ja mam mieć 8 a sis 9 :-D:-D:-D:-D:-D

Ano wiem...wiem....już dobrze, ale po prostu nie mogę zrozumieć...... że ludzie nie wiedzą do czego telefon służy!!! Ot tyle....
Tośmy się prawie zgadały!!!!! :-D:-D:-D:-D To i płodne prawie w jednym czasie - łojjjjjj - trzęsienie ziemii!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ano wiem...wiem....już dobrze, ale po prostu nie mogę zrozumieć...... że ludzie nie wiedzą do czego telefon służy!!! Ot tyle....
Tośmy się prawie zgadały!!!!! :-D:-D:-D:-D To i płodne prawie w jednym czasie - łojjjjjj - trzęsienie ziemii!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Echh kochana nie znasz takich ludzi?? Po co się męczyć jak można komuś plany pokrzyżować i nie potrzebnie go na różne nie wygody narażać? :sorry2:

Kurcze :szok::szok: to się będzie działo ojj będzie aż się boje ziemia zatrzęsie się na pewno :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurcze ciekawe czy dziś w ogole po te auto podjedzie :sorry2:

Echh kochana nie znasz takich ludzi?? Po co się męczyć jak można komuś plany pokrzyżować i nie potrzebnie go na różne nie wygody narażać? :sorry2:
Kurcze :szok::szok: to się będzie działo ojj będzie aż się boje ziemia zatrzęsie się na pewno :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kurcze ciekawe czy dziś w ogole po te auto podjedzie :sorry2:

Znać znam........tylko zrozumieć nie potrafię....
Tylko, że takie trzęsienie to sama przyjemność!!!!!!!!!!! I Kochana, oby owocnie nie????? :zawstydzona/y:Qrcze.....tyle lat....tyle lat walki i nadal nic....
To jeszcze nie na warsztacie auto????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Znać znam........tylko zrozumieć nie potrafię....
Tylko, że takie trzęsienie to sama przyjemność!!!!!!!!!!! I Kochana, oby owocnie nie????? :zawstydzona/y:Qrcze.....tyle lat....tyle lat walki i nadal nic....
To jeszcze nie na warsztacie auto????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A zrozumieć to Ty nawet nie próbuj kochana bo Ci się to nie uda absolutnie :no:

No oby oby trzymam za nas obie &&& ;-)

No jeszcze nie na warsztacie auta nie zapale więc nie podjadę do niego S w pracy więc jestem sama trzeba scholować do niego i miał on to zrobić z synem więc czekam ciągle na nich :sorry2:

A zrozumieć to Ty nawet nie próbuj kochana bo Ci się to nie uda absolutnie :no:
No oby oby trzymam za nas obie &&& ;-)
No jeszcze nie na warsztacie auta nie zapale więc nie podjadę do niego S w pracy więc jestem sama trzeba scholować do niego i miał on to zrobić z synem więc czekam ciągle na nich :sorry2:

Ja też ściskam &&&, bo ile można....ja juz czasem na prawdę tracę cierpliwość w tym wszystkim....i samo tłumaczenie że w końcu się uda też czasem nie pomaga, ale cóż zrobić....

Oj...to pewnie lada chwila się zjawią i zabiorą autko i szybko naprawią!!!!!!!

Mój utworek leci w radio.....mrałłłłł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też ściskam &&&, bo ile można....ja juz czasem na prawdę tracę cierpliwość w tym wszystkim....i samo tłumaczenie że w końcu się uda też czasem nie pomaga, ale cóż zrobić....
Oj...to pewnie lada chwila się zjawią i zabiorą autko i szybko naprawią!!!!!!!
Mój utworek leci w radio.....mrałłłłł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To nie trać cierpliwości....no kurcze to widzę, że razem się staramy no no to będzie się działo teraz że ho ho ho ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No mam nadzieje, że jutro najpózniej pojutrze auto będzie na chodzie bo jak nie to się wkurze ;-)

Co za utworek bo ja nie słucham radyjka ?

To nie trać cierpliwości....no kurcze to widzę, że razem się staramy no no to będzie się działo teraz że ho ho ho ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mam nadzieje, że jutro najpózniej pojutrze auto będzie na chodzie bo jak nie to się wkurze ;-)
Co za utworek bo ja nie słucham radyjka ?

Heh......nie trać cierpliwości....sama wiesz jak to jest.....no kochana ten cykl należy do nas i kropka....i będę się dotąd bzykać aż mnie P zafasolkuje ha ha ha ha oczywiście żartuje - pełen luz....i nic na przymus ;-)
Oj nie wkurzysz się....zobaczysz, że szybko się uwiną....jak fachowiec to obróci się z tym raz raz....:tak:

Utworek mojego życia - Puff Daddy "I'll be missing you"....:-)

reklama
Heh......nie trać cierpliwości....sama wiesz jak to jest.....no kochana ten cykl należy do nas i kropka....i będę się dotąd bzykać aż mnie P zafasolkuje ha ha ha ha oczywiście żartuje - pełen luz....i nic na przymus ;-)
Oj nie wkurzysz się....zobaczysz, że szybko się uwiną....jak fachowiec to obróci się z tym raz raz....:tak:
Utworek mojego życia - Puff Daddy "I'll be missing you"....:-)

Wiem jak to jest ale bez nerwa bo inaczej nic nie wyjdzie nie myśl o tym w ogóle tylko wiesz nastaw się na samą przyjemność ;-) ale by było jakby nam się razem udało prawie ten sam dzień zafasolkowane i porody tak samo...czujesz to???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Yhm fachowiec to on jest tylko zapał do pracy ma sporo mniejszy zawsze coś mu w czymś przeszkodzi i tak schodzi dzień za dniem i to mnie u niego wkurza najbardziej bo tu mówi za godzinę a schodzą mu czasem i trzy dni :sorry2: tak, że wiesz.....

A no piękna znam znam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry