reklama

Odskocznia;))))

Tak, i z nowu pojawia się ten sam problem - rozmowa! Nie rozmawiamy i dla tego tyle wątpliwości, niedomówień, chwilami brak zrozumienia, ojj można wymieniać:tak:

Trzymaj się Kochana :-):-):-):-):-):-):-) Ja zaraz z moim przytulaskiem wybieram się na spacerek, ale po serialu:-p Miłej nocki Wam życzę!!!

reklama
Tak, i z nowu pojawia się ten sam problem - rozmowa! Nie rozmawiamy i dla tego tyle wątpliwości, niedomówień, chwilami brak zrozumienia, ojj można wymieniać:tak:

Trzymaj się Kochana :-):-):-):-):-):-):-) Ja zaraz z moim przytulaskiem wybieram się na spacerek, ale po serialu:-p Miłej nocki Wam życzę!!!

Spacerek to idealna pora na rozmowę...szczerą rozmowę...miłego spaceru i udanej nocy ;-) Pa :-)

cześć
wróciłam z pracy, już kolacja zaliczona więc ostatnimi siłami postanowiłam do was zajrzeć :)
widzę Iwonka, że tak jak ja nie umiesz się pozbyć nałogu, ja plastry zaczęłam przylepiać od zeszłego miesiąca i w sumie niezbyt się na razie po nich czuję, bo mam wrażenie że mi tarczyca po nich świruje, jestem nerwowa, cały czas mam uderzenia gorąca - masakra, ale zaczęłam drugie opakowanie i mam nadzieje, ze z każdym plastrem będzie lepiej

dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania, my na razie daliśmy sobie czas
pozdrowionka

Dzień Dobry...
Życzę smacznej kawki i cudnego dnia, mimo iż pogoda nie dopisuje...:zawstydzona/y:

3_milego_dnia_zycze_8019_206.jpg

Monia ja zacznę dziś od Ciebie solenizantko :-)

images.jpg
Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz :-)

bukiet_kwiatow2.gif
Zobacz załącznik 250274

Ostatnia edycja:
Witam kochane

Sis jak dziś samopoczucie lepsze dużo?? Buziam kochana i przytulam :***

Anecia gdzie się podziewasz kochana?? dawno kawki razem nie piłyśmy ;-)

Iwonka rozmowa to podstawa nie ma na co czekać, że samo się wyjaśni czy rozwiąże i zacznijcie rozmawiać bo może być potem ciężko...zobaczysz, że będzie dużo lepiej jak sobie sporo spraw wyjaśnicie :tak:

Ilonka biedulo co taka wymęczona jesteś?? trzymam kciuki za powodzenie w rzucaniu palenia :-) mi się udało więc i Tobie się uda ;-)

Julia dzięki za wygłaskanie psiaków w moim imieniu ;-)

Martuś jak chłopaki???

Marti daj jakieś zdjęcia jeszcze przystojnej Maciejki ;-)

A ja dziś mam dzień lenia pospolitego, obiad od wczoraj sprzątanie już jako tako ogarnięte więc będe tylko dopieszczać ;-)
A pogoda dziś u nas piękna słonecznie i cieplutko :-)

Miłego dnia wszystkim zyczę :-)

cześć dziewuszki
miłego dzionka wam życzę

Danusiu na razie nie rzucam, bo nie planujemy dzidzia i nawet nie chcę na razie :)
Monia wszystkiego naj....
Ewelinko dziękuję za kawkę :) mniam :)

Dziękuję :)
Jeju Danusia nigdy nie dostałam tak ślicznych życzeń aż się wzruszyłam :* DZIĘKUJĘ!

Smutno mi bo Rodzice zapomnieli... Łukasz miał być ze mną ... ehhh
Łukasz będzie w domu dopiero wtorek środa bo z wizą problemy były wrrrrrrr no nic uciekam bo Maja juz wstaje miłego dzionka i weekendu nie wiem kiedy znów zajrzę tu ale postaram się choć meldować trzymajcie się Kochane :*

heloł:)

Monia wszystkiego najlepszego kochana !!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
przede wszystkim zdrówka i uśmiechu na codzień :-D:-D:-D:-D

Danusia jestem jestem kochana :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry