reklama

Odskocznia;))))

Ilonka kurcze widzisz to ja coś zle doczytałam myslałam, że rzucasz palenie ;-)

Monia nie ma za co kochana i już się tak nie martw rodzice na pewno nie zapomnieli nigdy nie zapominają a luby będzie już za kilka dni więc ciesz się ;-)

reklama
No to gdzie się smykasz od rana co??? Gdzie kawka?? Echh zaniedbujesz moja droga zaniedbujesz ;-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
odwiozłam M i myknełam na chwilke do babci :-):-):-):-)
nie zaniedbuje...no !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
proszę kawusia_popup.jpg

:-D:-D:-D:-Dufff... :-D:-D:-D:-D
a dziękuję wszystko w jak najlepszym porządku :tak::-):-):-)
a w przyszłym tygodniu szykuje mi się trasa do Opola :szok::szok::szok:
a u Ciebie jak kochana??

Tylko dlatego Ci odpuszczam bo Cię lubię ;-) inaczej byłoby ciężko :-D:-D:-D:-D

To dobrze, że wszystko ok :-)

Do Opola?? No prosze to się przejedziesz jakieś sprawy do załatwienia??

A u mnie jako-tako nie jest żle bywało gorzej ;-)

Tylko dlatego Ci odpuszczam bo Cię lubię ;-) inaczej byłoby ciężko :-D:-D:-D:-D

To dobrze, że wszystko ok :-)

Do Opola?? No prosze to się przejedziesz jakieś sprawy do załatwienia??

A u mnie jako-tako nie jest żle bywało gorzej ;-)

miło mi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

moja ciocia zdecydowała się przygarnąć jednego utopowca... tylko trza jej zaiweźć bo cosik jej samochodzik pada... :tak::tak:
wiesz kochana ile już utopowców zostało w domkach...? 100 !!!!!!! :-D:-D:-D:-D

to życzę kochana aby było coraz lepiej :**** i wiesz... jak cus to ja zawsze jestem :tak:

miło mi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

moja ciocia zdecydowała się przygarnąć jednego utopowca... tylko trza jej zaiweźć bo cosik jej samochodzik pada... :tak::tak:
wiesz kochana ile już utopowców zostało w domkach...? 100 !!!!!!! :-D:-D:-D:-D

to życzę kochana aby było coraz lepiej :**** i wiesz... jak cus to ja zawsze jestem :tak:

Aaaa no to musisz jechać ;-)

Wiem kochana wiem słyszałam w tv jak w Krakowie wiele zwierząt zostało w domach do których byli przygarnięci ze schroniska :tak: super :-)

No mam nadzieje, że będzie coraz lepiej :-) wiem wiem i pamiętam że jakby co to jesteś :-)

A jak tam u Ciebie??

Aaaa no to musisz jechać ;-)

Wiem kochana wiem słyszałam w tv jak w Krakowie wiele zwierząt zostało w domach do których byli przygarnięci ze schroniska :tak: super :-)

No mam nadzieje, że będzie coraz lepiej :-) wiem wiem i pamiętam że jakby co to jesteś :-)

A jak tam u Ciebie??

ano :-D:-D:-D ja tez się bardzo bardzo cieszę :tak:

musi być coraz lepiej :tak::tak::tak:

u mnie stagnacja... ani lepiej ani gorzej :tak:

kurcze tak mi się dzisiaj nic nie chce ze :szok::szok::szok:
a mam troche do roboty... kurde ten Towarzysz Leń jest okropnie upierdliwy :szok::szok::-D:-D

dziendoberek :):):)

ilonka26 porod trwal 30 godzin w 28 blagalam zeby ze mnie wyciagneli malego bo do tego czasu mialam pol centymetra rozwarcia :D no i takim sposobem Bąk tez zostal cesarzem i 1go kwietnia o 14.28 przywitalismy Bączka po tej stronie brzucha :) to w telegraficznym skrocie :):):)
jankesowa zakochalam sie!!!! w Twoim PSIAKU Janeczce :):):)) takie cudenko chcemy sobie wlasnie sprawic :):):)
Anetka łłłoooo matko niezle sie tego uzbieralo :) ale sama przyznaj za to wsyztsko kochasz je jeszcze bardziej :D:D:D
ilonka25 oj kochana "NA STONKE" to wyzsza szkola jazdy noooo ktora z uczennic wytlumaczy kolezance co i jak?? :D:D:D
MONIS 100 LAT MALENKA :*

reklama
matko nadrobilam :D teraz ide szybko kawusie sobie zrobic bo padam naprawde padam ja nie wiem wyspie sie chyba dopiero w grobie codziennie obiecuje sobie ze ide o 7 spac znaczy sie po NA WSPOLNEJ :D:D:D i nic :( laduje o 12, 1 w nocy w lozku :((:(( masakra jakas:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry