reklama

Odskocznia;))))

Wiola, Graffa, odpoczywajcie kochane jak najwięcej, jak mus to mus...
Graffa - oto jak przeczytałam - loda w rękę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i wcale nie miałam na myśli tego do jedzenia :zawstydzona/y:;-);-)

Proszę o kciuki 14.06. :| one pomagają....

reklama
no to jak o lodach:
poszedł dziadek na grzyby- a tam sobie stała pani (nazwijmy ją jagódka leśna :)) - więc dziadek ciekawy zaczął rozmowę - co i ile kosztuje - a pani jagódka z rosyjska - mówi :w pipu- 100, w paszczu 50. Dziadek w domu przy jakimś rodzinnym obiedzie opowiada o sytuacji, usługach i cenach (że w pipu.. a w paszczu...) po jakiejś godzinie ciotka znad talerza zmieszana i zddziwiona pyta: a dlaczego w PŁASZCZU 50?????????

no to jak o lodach:
Poszedł dziadek na grzyby- a tam sobie stała pani (nazwijmy ją jagódka leśna :)) - więc dziadek ciekawy zaczął rozmowę - co i ile kosztuje - a pani jagódka z rosyjska - mówi :w pipu- 100, w paszczu 50. Dziadek w domu przy jakimś rodzinnym obiedzie opowiada o sytuacji, usługach i cenach (że w pipu.. A w paszczu...) po jakiejś godzinie ciotka znad talerza zmieszana i zddziwiona pyta: A dlaczego w płaszczu 50?????????

:-d:-d:-d

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

I tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami. Miłego popołudnia!! I do miłego :-)

Witam się
Danusiu znajdziesz pracę, najważniejsze aby być wytrwałym i się nie załamywać.
Gabrysiu fajnie że do nas wróciłaś
U mnie bez zmian, chce mi się wyć:zawstydzona/y:
Miłego dnia.

reklama
Witajcie dziewczynki

Może najpierw rozprawię sie z Wami

Cześć :)
Odmeldowuję się, że żyję :)) Jak Wam kiedyś pisałam obawiałam się jak Łukasz będzie się zachowywał ... Ale jest cudowny :) Jak by mógł to by w ogóle od Majki nie odchodził a między Nami znów jest jak kiedyś. Zastanawiałam się czy się czasem na statku nie uderzył czymś w głowę hahahhaha. Jeszcze troszkę mamy spraw do załatwiania ale obiecuję, że niedługo wrócę i może choć troszkę Was nadrobię
Miłego dzionka i dużo zdrówka Kobietki :*

No to cudownie :-):-):-):-):-):-) Kochana życzę oby już tak pozostało:-)

cześć

Danusiu praca mi idzie jakoś powoli, ale na szczęście do przodu
szybko zajęła wam naprawa, my jutro oddajemy swoje autko, bo jak na złość w tłumiku zrobiła się dziura i kolejny problem
zdecydowanie przydałaby mi się zmienić samochód na nowszy model:-(

Iwonko, i rozkręcił się @?? A robiłaś teścik??

Majsii dzieci czasem zmieniają ludzi, więc cieszę się, ze w przypadku twojego partnera to się sprawdziło :-)

Rudzia, Madzia, Wiolka, Anetka, Jolka i inne dziewczyny gdzie jesteście??
mam nadzieje, że korzystacie z pogody :)

miłego dzionka

Tak, mi się rozkręciła, ale dopiero wczoraj...:dry: Także tydzień czasu nie myślałam o niczym innym jak o tym, że jestem w ciąży, ale dokładniej napiszę niżej... :-)

Dzień doby :)

melduje że żyję. Ale co to za życie... trochę mi się wszystko poprzewracało w życiu i muszę sobie wszystko ułożyć... Nie martwcie się... dam radę.

Danusiu dziękuję za troskę :**

Ewelinko, Iwonka, Madzia, Ilonka, Rudzia, Wiola, Jankesowa, Marti pozdrawiam gorąco :***

Anetko, Słońce trzymam za Ciebie kciuki, żeby jak najszybciej Ci sie poukładało:tak:

Cześć kochane ale super te duże emotki:))))))))))))

Danusiu powrót do pracy był straszny choć nie ukrywam że ostatnio w pracy wszystko mi się układa:-)

Anetko mam nadzieję że wszystko sobie poukładasz i wszystko wróci do normy :tak:
Ilonko nie denerwuj się na pewno Ci przedłużą;-)

U mnie nadal bez zmian jeśli chodzi o życie osobiste, ciągle pod górkę:wściekła/y:Na dodatek M nie może znaleźć pracy, szczerze to mam już tego wszystkiego serdecznie dosyć, najchętniej bym się spakowała i uciekła gdzieś daleko.

Buuuuziam was wszystkie gorąco:-)

Widzę, że masz ten sam problem co ja...:sorry: Mój P. też nie może znaleźć pracy:no: Też chwilami już nie daję rady.. Buziam:***

Dzień Dobry...
Wróciłam do "żywych". Przepraszam Kochane, że dopiero teraz się odzywam, ale te 2tg. to jakiś koszmar...nie będę Was zanudzała szczegółami, ale wesoło nie jest...na domiar wszystkiego w pracy istny kocioł, bo 12,13.06. u nas obchody Dni Żuław, więc roboty po uszy itp.
Jakoś jeszcze funkcjonuję mimo wszystko...uciekam w pracę...staram się myśleć pozytywnie i nie załamywać, choć same wiecie, że to sztuka.
Mam nadzieję, że u WAS wszystko ok (?)
Nie nadrobię Was...nie mam na to siły...
Wszystkie pozdrawiam i ściskam...

Danuś, dziękuję za troskę... jak zawsze mogę na Ciebie liczyć ***
Anetko, już Ci pisałam, ale się powtórzę, jakby co...to wiesz gdzie mnie szukać. Poukładaj sobie kochana wszystko, ściskam kciuki - wiesz... ***
Iwonka, sorki, że nie odp. Ci na e-mail, ale dopiero teraz powracam do normalności i jakoś tak... ***
WIOLA, szkoda, że nie napisałaś esa, że jesteś w szpitalu...cóż...wracaj do zdrowia...
Marta, ucałuj chłopaków... ***
Ilonka, Madzia, Sówka, Marti, Jankesowa, Monia, całuję mocno ***

Cześć Kochana :-):-) W końcu Jesteś:sorry: Bardzo martwiłam sie o Ciebie, z resztą nie tylko ja... Ewelinko, nie mam pojęcia co się u Ciebie dzieje, ale pamiętaj, że myślami jestem z Tobą i mam zaciśnięte kciuki. Bo musi być kiedyś dobrze...!!!!:sorry:

Cześć dziewczynki -witam po dłuuuugiej przerwie - hmmm i pod innym nikiem -może pamiętacie - gabrysiaa???....to ja :tak:
Skasowałam swoje konto chyba w marcu... - po czym zalogowałam się...bo mi brakowało, ale musiałam sobie jakoś w głowie poukładać kilka spraw i nic nie pisałam - a teraz zaglądam.Wracam do kondycji :) bo jestem po operacji - miałam założony szew przez powłoki brzuszne na szyjkę macicy - pozwoli mi to na donoszenie kolejnej ciąży - jest to jedyna metoda - jeśli zawiódł szew zakładany w ciąży na szyjkę.
Więc pozdrawiam wszystkie dziewczynki!! Przyjmiecie mnie z powrotem? :sorry2:

Witaj :-) Będzie milutko jak zostaniesz z nami :-):-):-):-):-)

W poniedziałek po południu dostałam krwotoku w pracy takiego, że mi ciekło po nogawkach...
W szpitalu okazało się, że mam ostre zapalenie endometrium...
Czekaliśmy do rana, aż krwawienie się zatrzyma i wtedy okazało się, że w jajowodzie pozostały jakieś stare "kawałki" endo i trzeba było robić zabieg oczyszczenia wszystkiego... Możliwe, że to było też przyczyną utraty Tosi - tak mi się wydaje...
Cały wtorek po zabiegu przespałam, a dziś już jestem w domku z przykazem, leżeć!!!!!

...:-( przykro mi, że takie rzeczy muszą się dziać, Kochana trzymaj się i szybciutko dochodź do formy!!! Ściskam!!

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

I tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami. Miłego popołudnia!! I do miłego :-)

Nie no poryczałam się ze śmiechu

Ostatnio śmiałam się z tego:

Żona ironicznym głosem do męża:
- Stasiek z ciebie to taka pierdoła, taka pierdoła, ze jak by był konkurs na największą pierdołę na świecie to zająłbyś drugie miejsce.
Mąż:
- Dlaczego drugie?
Żona:
- bo taka pierdoła z ciebie!

Danusiu - Kochanieńka, zobaczysz znajdziesz pracę, na spokojnie.. ;-) Mocno trzymam kciuki:)))))

A u mnie tak jak wspomniałam wcześniej.... @ spóźniała mi się tydzień czasu, ostatnio mi się tak spóźniała jak zaszłam w ciążę. Temperatura cały czas ponad 37 i prawie wszystkie objawy ciąży:sorry: Trochę mnie to zdziwiło, ale jak robiłam testy to wychodziły negatywne... We wtorek pognałam na betę, tak dla pewności, ale wczoraj przylazła.... A wynik dzisiaj odebrałam, oczywiście nie ma żadnej ciąży :sorry: Ja już stopuję, już nie będę tak się nakręcała...

Poza tym u mnie może być

Pozdrawiam Was Wszystkie z osobna!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry