cześć dziewuszki

jak narzekałam, ze mało piszemy to teraz mam za swoje, musiałam nieźle nadrobić
Gabrysiu super, ze znów jesteś

Na razie odpoczywaj po operacji i trzymam kciuki za staranka. Dobrze, ze przynajmniej znasz przyczynę straty, bo ja choinka do dzisiaj swoich nie poznałam i już straciłam chwilowo wiarę, ze kiedyśkolwiek będzie dobrze :-(
Danusiu mam nadzieje, ze pracę znajdziesz i to już niedługo, ja czasami na swoją narzekam ale w gruncie rzeczy cieszę się, że ją mam bo dzisiaj bez kasy to ani rusz
Vjolka dobrze, ze wróciłaś, mam nadzieje że po zabiegu szybko wrócisz do formy
Ewelinko ciebie też miło czytać

podrzuć mi jakąś sałatkę
Iwonka szkoda, ze tym razem jeszcze się nie udało, ale spokojnie doczekasz się ciąży, wiem że łatwo pisać, ale będzie dobrze:-)
Anetko poukładaj sobie wszystko myszko i wracaj do nas
Rudzia a ty gdzie kochana???
a u mnie po staremu, dziś dopiero co wróciłam z nocki i egzaminu, jakbym ten dzisiejszy egzamin zaliczyła to zostaje mi jeszcze jeden we wtorek i obrona, oby się udało bez przeszkód
zastanawiam się czy jest sens jeszcze zarzucić komara, ale chyba przynajmniej wyciągnę nogi, zeby je przynajmniej na godzinkę rozprostować za nim chwycę się znów za sprzątanie
co do pracy licz, ze mi przedłużą, ale przy naszym dyrektorze to do końca nic nie wiadomo, a oddziałowa jest taka, że nawet sie nie wstawi za nami, więc wszystko jest możliwe
zmykam pozdrawiam wszystkie dziewuszki i przepraszam jeśli kogoś pominęłam