reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam
Znów kolejny upalny dzień, u mnie w biurze jest tak gorąco że nie da się pracować, wczoraj dłubałam w nosie cały dzień bo nie mogłam się skupić:-p
Miłego dnia kochane:-)

Dzień Dobry...
Ja dziś mam wolne, ale za to sobota i niedziela w pracy...jak pisałam wcześniej w ten weekend obchodzimy Dni Żuław, stąd moja obecność w pracy, będziemy obstawiać...nie wiem, jak ja to wytrwam...nie to, że najzwyczajniej w świecie nie mam na to ochoty, to jeszcze taki upał...
Dziś prawie w ogóle nie spałam...pół nocy ryczałam...ech...na nowo pojawiają się łzy...może i dobrze. Wypłaczę co trzeba i od razu będzie lżej. Wstałam o 3...i postanowiłam pójść pobiegać, a co...:zawstydzona/y: i jak tak 2 godzinki pobiegałam to na rzęsach do domu wróciłam, ledwo dyszę...ale poziom endorfinki chyba się zwiększył znacznie, bo od razu jakoś lepiej się poczułam :-p:-D
Kochane,
dziękuję WAM, że mogę się zawsze wyżalić...za wsparcie i w ogóle...
Życzę milutkiego dnia...i pamiętajcie "DAMY RADĘ" :-p:-D

Cześć dziewczyny...
Kolejny upalny dzień, a ja MUSZĘ leżeć....
masakra!!!
Ewelinko....
gramy?;-):-D

A poza tym 14.06 będę bardzo mocno trzymała kciuki i te u rąk i te u nóg....

No tak...
jak ja wróciłam, to nie ma żadnej...
RUDZIELCU KOCHANY... gdzieżeś ty?????

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny...
Kolejny upalny dzień, a ja MUSZĘ leżeć....
masakra!!!
Ewelinko....
gramy?;-):-D

A poza tym 14.06 będę bardzo mocno trzymała kciuki i te u rąk i te u nóg....

No tak...
jak ja wróciłam, to nie ma żadnej...
RUDZIELCU KOCHANY... gdzieżeś ty?????

Leż..leż...i nie narzekaj...wybyczysz się za wsze czasy :-D:-D:-D a sklepik zamknięty, czy zastępstwo????
U nas też upał, ale ja to sobie w stroju kąpielowym śmigam...się juz opaliłam, jak czukuladka :-p
No pewnie, że GRAMy :-D:-D:-D zawsze...szkoda tylko, że wygranej ni widu ni słychu, ale trza próbować....
Za kciuczki póki co nie dziękuję, ale za chęci owszem :tak::tak::-D:-D:-D:-D
Ja z doskoku....ciasto robię i sałatki, coby na weekend P miał co chrupnąć ;-)

cześć dziewuszki :)
jak narzekałam, ze mało piszemy to teraz mam za swoje, musiałam nieźle nadrobić :)

Gabrysiu super, ze znów jesteś :) Na razie odpoczywaj po operacji i trzymam kciuki za staranka. Dobrze, ze przynajmniej znasz przyczynę straty, bo ja choinka do dzisiaj swoich nie poznałam i już straciłam chwilowo wiarę, ze kiedyśkolwiek będzie dobrze :-(
Danusiu mam nadzieje, ze pracę znajdziesz i to już niedługo, ja czasami na swoją narzekam ale w gruncie rzeczy cieszę się, że ją mam bo dzisiaj bez kasy to ani rusz

Vjolka dobrze, ze wróciłaś, mam nadzieje że po zabiegu szybko wrócisz do formy

Ewelinko ciebie też miło czytać :) podrzuć mi jakąś sałatkę :)

Iwonka szkoda, ze tym razem jeszcze się nie udało, ale spokojnie doczekasz się ciąży, wiem że łatwo pisać, ale będzie dobrze:-)

Anetko
poukładaj sobie wszystko myszko i wracaj do nas

Rudzia a ty gdzie kochana???

a u mnie po staremu, dziś dopiero co wróciłam z nocki i egzaminu, jakbym ten dzisiejszy egzamin zaliczyła to zostaje mi jeszcze jeden we wtorek i obrona, oby się udało bez przeszkód
zastanawiam się czy jest sens jeszcze zarzucić komara, ale chyba przynajmniej wyciągnę nogi, zeby je przynajmniej na godzinkę rozprostować za nim chwycę się znów za sprzątanie
co do pracy licz, ze mi przedłużą, ale przy naszym dyrektorze to do końca nic nie wiadomo, a oddziałowa jest taka, że nawet sie nie wstawi za nami, więc wszystko jest możliwe

zmykam pozdrawiam wszystkie dziewuszki i przepraszam jeśli kogoś pominęłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry