Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam kochane:-)
Danusiu dziekuję za pozdrowienia i jak zawsze brak mi czasu na wszystko, ty wiesz
Ewelinko uważaj na siebie:-) rajdowy kierowco
U mnie wszystko ok, poza tym że od wczoraj brzuch mnie boli a @ ma sie pojawić dopiero w czwartek, biust tez pobolewa co mnie zaniepokoiło bo po ostatniej ciąży przed okresem nie bolał, może wszystko wróciło do normy, nie wiem, o ciązy nie ma mowy bo bez prezerwatywy nie daję się nawet dotknąć
może to po ściskaniu kierownicy na jazdach? dzisiaj tez idę na 19 na dwie godziny.
Miłego weekendu kochane.
Buuuziam was wszystkie gorąco:-)
Danusiu dziekuję za pozdrowienia i jak zawsze brak mi czasu na wszystko, ty wiesz

Ewelinko uważaj na siebie:-) rajdowy kierowco

U mnie wszystko ok, poza tym że od wczoraj brzuch mnie boli a @ ma sie pojawić dopiero w czwartek, biust tez pobolewa co mnie zaniepokoiło bo po ostatniej ciąży przed okresem nie bolał, może wszystko wróciło do normy, nie wiem, o ciązy nie ma mowy bo bez prezerwatywy nie daję się nawet dotknąć
może to po ściskaniu kierownicy na jazdach? dzisiaj tez idę na 19 na dwie godziny.Miłego weekendu kochane.
Buuuziam was wszystkie gorąco:-)

Ale było super!
Muszę coś działać, szukać pracy! Czasu coraz mniej, ale na jedno się cieszę, że zajme się czymś innym, już zaczęłam sie wypalać w tej pracy, no i oczywiście na działalności juz nie bede chciała być, nikt tym razem mnie nie zmusi