reklama

Odskocznia;))))

reklama
a co sie tu dzieje ja myslalam ze bede miala do nadrabiania niewiadomo ile a tu co????? CISZA????

no coz ja tez zyje - nie w takich upalach jak wy bo u nas ostatnio wiecznie pada slonca jak na lekarstwo i zaledwie po 16 stopni to max ;( szerze powiem ze mam dosc bo sie tylko w domu siedzi :( chlopaki rosna u Baczka zaczely wychodzic zabki bo poplakuje w nocy nie bardzo chce jesc i najchetniej wsadzilby cala pieluszke do budzi co by sie moc podrapac tak ze czekamy nie pierwszego zabka :):):)

Witajcie dziewczyny

Melduje się i ja żyje ledwo przez te upały ale żyje.
Kłopoty nadal przez wielkie K ale jakoś przestałam się nimi tak przejmować..

Anetko kochana moja jak się cieszę, że znowu jesteś. Jak się masz kochana?? Pamiętaj co Ci pisałam jakby co to wiesz :*** i nie poddawaj się jesteś silną kobietą i bardzo dzielną, buziam i przytulam :***

Sis kochana a u Ciebie jak?? Lepiej?? Kurcze pisz mi bo ja znowu nic nie wiem.... byłaś już?? no wiesz...???

Martuś słońce u nas dychać się nie da pewnie dlatego dziewczyny nie zaglądają zresztą w taka pogodę to się nawet siedzieć przy kompie nie chce...buziaki dla urwisów..

Iwonka jak tam opalona bardzo?? Bo, że wypoczęta to już czytałam, trzymam kciuki za pracę &&&

Ilonka dziś pewnie już w Wiśle jesteś odpoczywaj a chłopem się nie przejmuj oni już tak mają mój też ostatnio nie do wytrzymania.... bawcie się dobrze...

Madziu cieszę się, że jesteś częsciej. I jak tam??

Wiola a co u Ciebie, że taki humor skwaszony??

Monia daj dychnąć chłopowi trochę bo go zamęczysz ;-)

Gabrysia a Ty gdzie kochana?? Co u Ciebie?? Czy też na urlopie a ja przegapiłam??

Marti, Sówka, Jankesowa pozdrawiam serdecznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry