reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej dziewczynki

Danusiu - niestety urlop poszedł się..... bo znów mamy pod górkę i kłopoty zawitały.
Ilonka... udanego odpoczynku
Madziu - u Ciebie też pod górkę???
no kiedy wszystko będzie ok?? ja rozumiem, że musi się coś dziać żeby nudno nie było ale ileż można...
Anetka -jak tam dziewczynko?

upały niemożliwe. dobrze,ze w pracy klima :)
pozdrawiam Rudzia i ząbkującego i już zębatego bąbla, Jankesowa, Iwonka , Ewelinka
bziaki

Witajcie Kochane :))

Melduję, że żyję i mam się tak sobie, upały dają w kość. Pojechałabym sobie nad morze na weekend, ale nie ma kasy no i nie ma morza:-( eh życie:sorry2:

Wszystkie z osobna mocno buziam :)))))))))))))))))))

Jutro się zamelduję;-)

Ewelinka pisalam do Ciebie ale nie wiem czy doszlo - chyba zem limit przekroczyla wiec dla swietego spokoju pisze i tutaj - wlasnie portasy dostalam :* DZIKUJE MALENKA :*
jak kasiora dojdzie tez daj znac:) a moze juz doszla??

Witam sie kobietki. Bardzo dziękuje za pozdrowienia kochane jesteście.. nie zagladam bo jakoś mnie wszystko przerosło , informuje tylko ze żyje... eh... kiepsko jest psychicznie szczegolnie... trzymajcie sie dzielnie
Pozdrawiam Julia

Witam sie kobietki. Bardzo dziękuje za pozdrowienia kochane jesteście.. nie zagladam bo jakoś mnie wszystko przerosło , informuje tylko ze żyje... eh... kiepsko jest psychicznie szczegolnie... trzymajcie sie dzielnie
Pozdrawiam Julia

Julka, trzymaj sie dzielnie!!!! Bądź silna i dzielna, ale nie zapomnij...i płacz działa oczyszczająco! Ściskam :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry