reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zawsze szczera, choć wiem, że często tym ludzi ranię....ale co poradzę...taka jestem ;)
Wiesz...nosek zwiesił na kwintę, wypisał poradę lekarską i słowem nie pisnął...:-D:-D

A Ty wiesz, że to wielka zaleta?? Teraz ludzie są obłudni a to chyba najgorsze co może być...
No nie dziwie się, że nos zwiesił hihihihihihihi ubodło na pewno w jego ego ;-)

A Ty wiesz, że to wielka zaleta?? Teraz ludzie są obłudni a to chyba najgorsze co może być...
No nie dziwie się, że nos zwiesił hihihihihihihi ubodło na pewno w jego ego ;-)

Nie wiem, czy zaleta - wszystko zależy od sytuacji....
Owszem, wielu teraz obłudnych....ale tak zawsze było....jest...i będzie...niestety, trzeba się wytrzegać takich ludzi, tylko weź ich poznaj (?) z tym trudniej....

WIOLA, co u Ciebie????:zawstydzona/y:

U mnie?
Powoli przyzwyczajam się do myśli, że pech i wszelkie nieszczęścia upodobały sobie moją rodzinę... :(((

Mam tylko nadzieję, że KTOŚ nam to kiedyś wynagrodzi po 100kroć

Ostatnia edycja:
U mnie?
Powoli przyzwyczajam się do myśli, że pech i wszelkie nieszczęścia upodobały sobie moją rodzinę... :(((

Wiola, a coś więcej napiszesz??? Nie zostawiaj mnie w podmiocie domyślnym, ja Cię proszę...
Nie ma żadnego pecha, nie wmawiaj sobie...problemy zawsze były, są i będą...to nie jest kwestia pecha ani żadnego fatum, a juz na pewno nie wybrało Twojej rodziny. Już Ci kiedyś pisałam, nic nie dzieje się bez przyczyny....trzeba nauczyć się żyć z problemami i je rozwiązywać....cóż mogę Ci więcej napisać....walcz o szczęście i się nie poddawaj....przytulam i jestem z Tobą*

Wiola, a coś więcej napiszesz??? Nie zostawiaj mnie w podmiocie domyślnym, ja Cię proszę...
Nie ma żadnego pecha, nie wmawiaj sobie...problemy zawsze były, są i będą...to nie jest kwestia pecha ani żadnego fatum, a juz na pewno nie wybrało Twojej rodziny. Już Ci kiedyś pisałam, nic nie dzieje się bez przyczyny....trzeba nauczyć się żyć z problemami i je rozwiązywać....cóż mogę Ci więcej napisać....walcz o szczęście i się nie poddawaj....przytulam i jestem z Tobą*

Ja to wszystko wiem, ale jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ktoś lub coś uparł się na moją rodzinę...
A może jesteśmy sprawdzani, ile jesteś my w stanie znieść???
Sama już nie wiem...
Tylko czasami troszeczkę zazdroszczę tym, którzy mają to szczęście, że prześlizgują się przez życie bez kłopotów, bez problemów, a ja muszę wyrywać choć odrobinę szczęścia i radości pazurami....

Cześć Wiola co tam u Ciebie?? Dawno Cię nie było

Witaj!
U mnie...
jak to u mnie
ZNOWU problemy, ZNOWU coś...

Ja to wszystko wiem, ale jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ktoś lub coś uparł się na moją rodzinę...
Sama już nie wiem...
Tylko czasami troszeczkę zazdroszczę tym, którzy mają to szczęście, że prześlizgują się przez życie bez kłopotów, bez problemów, a ja muszę wyrywać choć odrobinę szczęścia i radości pazurami....

Witaj!
U mnie...
jak to u mnie
ZNOWU problemy, ZNOWU coś...

Ej no problemy kłopoty ma każdy jedne bardzo poważne drugi mniej. Trzeba szukac jakieś drogi wyjścia. Ja od 2 lat mam problemy i to poważne ale trzeba walczyć inaczej co zostaje?? Nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło być gorzej ;-)

reklama
Sama już nie wiem...
Tylko czasami troszeczkę zazdroszczę tym, którzy mają to szczęście, że prześlizgują się przez życie bez kłopotów, bez problemów, a ja muszę wyrywać choć odrobinę szczęścia i radości pazurami.....

Życie nie polega na karaniu i wynagradzaniu....trudno wymagać od KOGOŚ, by tak robił...karać można dziecko, że zrobiło coś źle...a nagrodzić, bo dostało 5 w szkole...
Ty masz za zadanie tak ułożyć sobie życie, by było Ci jak najlepiej, a wszystkie przeciwności losu to nic innego jak próba wytrzymałości....albo godnie i walecznie podejdziesz do tematu, albo zmarnujesz i przepłaczesz swoje życie.....wybór należy tylko do Ciebie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry