reklama

Odskocznia;))))

Sorki, że się wtrącę.
Wiolka, wrzuciłabyś co jakiś czas info o ciuszkach jakie masz do sprzedania na wątek "Wieści..." (kiedyś coś takiego zamieściłaś) - tam tyle dziewczyn szuka jakiś ciuszków dla maluchów. Może którejś coś od Ciebie podpasuje. I na pewno nie zaszkodzi jak co jakiś czas będziesz się przypominać w tej sprawie, jak na przykład coś nowego dokupisz.
pozdrówka

reklama
cześć dziewuszki, ja dziś dla odmiany w trochę lepszym humorze. Odebrałam wyniki z kariotypu, są i u mnie i u męża ok, więc jest szansa na bobasa :) Kamień spadł mi z serca, ale w takim razie jesteśmy w punkcie wyjścia, bo nadal muszę robić inne badania żeby wykluczyć coś co zabija moje dzieciątka. Pozostały: wymazy, hormony i kontrola tarczycy, reszta już zrobiona, więc jak tu nic nie wyjdzie to ja już nie wiem o co chosi

Iwonka, mogę się tylko domyślać co się stało :( ale wiedz, że tutaj zawsze cię wesprzemy, jesteśmy z tobą, przytulasek słoneczko

Ewelinka skąd ty taką tempke załapałaś?? może facticos jakiś wirus??

Jolka kiedyś musi się udać wszystko, mocno w to wierzę, a tak w ogóle ja też czasem mam wrażenie, że od życia na siłę muszę wydzierać coś dobrego, zazdroszczę innym że mają łatwiej

Danusiu, a co u ciebie???

cześć dziewuszki, ja dziś dla odmiany w trochę lepszym humorze. Odebrałam wyniki z kariotypu, są i u mnie i u męża ok, więc jest szansa na bobasa :) Kamień spadł mi z serca, ale w takim razie jesteśmy w punkcie wyjścia, bo nadal muszę robić inne badania żeby wykluczyć coś co zabija moje dzieciątka. Pozostały: wymazy, hormony i kontrola tarczycy, reszta już zrobiona, więc jak tu nic nie wyjdzie to ja już nie wiem o co chosi

Iwonka, mogę się tylko domyślać co się stało :( ale wiedz, że tutaj zawsze cię wesprzemy, jesteśmy z tobą, przytulasek słoneczko

Jolka kiedyś musi się udać wszystko, mocno w to wierzę, a tak w ogóle ja też czasem mam wrażenie, że od życia na siłę muszę wydzierać coś dobrego, zazdroszczę innym że mają łatwiej

Danusiu, a co u ciebie???

Cześć kochana :-)

A nie mówiłam, że będzie wsio ok?? Czasami mnie posłuchaj zamiast się zamartwiać ;-)
Rób resztę badań co się tylko da może na coś traficie, ja robiłam i wyszło mi tokso i chlamedia ale już jesteśmy po leczeniu więc teraz tylko czekać na dwie II ale z tym to powoli a do celu ;-)

Kochana, witaj*
Krok do przodu! Super, że wyniki ok, wiedziałam, że takie właśnie będą :tak:

Nie wiem skąd tempka....może gorączkuję, bo P znów na popołudnie do roboty pojechał i znów tyle godzin czekać do seksu ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry