Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szymek buziaków, nie przesyła bo jeszcze nie umie, ale pierwsze uśmiechy
Kochana, witaj*
Krok do przodu! Super, że wyniki ok, wiedziałam, że takie właśnie będą
Nie wiem skąd tempka....może gorączkuję, bo P znów na popołudnie do roboty pojechał i znów tyle godzin czekać do seksu ;-)![]()

- niech ucieka, ja dogonię króliczka 
tylko złap go potem za ogonekJUST, synek pierwsza klasa!!! Jaki słodziak!!!!!!!!!! No i się rozkleiwszy...................
Ilonka, jaki stres taka gorączka?? - takie tłumaczenie...nie wiem ;-)
Danusia, no sooooooooooooooo........są jakieś tabletki na to????- niech ucieka, ja dogonię króliczka
![]()

JUST, synek pierwsza klasa!!! Jaki słodziak!!!!!!!!!! No i się rozkleiwszy...................
Ilonka, jaki stres taka gorączka?? - takie tłumaczenie...nie wiem ;-)
Danusia, no sooooooooooooooo........są jakieś tabletki na to????- niech ucieka, ja dogonię króliczka
![]()
tylko złap go potem za ogonek![]()

(czyt. kandajki hahahahahahhaha)Hahahahahahahaha wykończy chłopa jak nic tabletki hihihihihihihihihihi króliczka mówisz?? A co kicać umie?? hahahahahaha

I kokardkę przewiążę...(czyt. kandajki hahahahahahhaha)
Tam wykończy zaraz....się ma temperamentną żonę to nie ma co narzekać, tylko spełniać oczekiwania ha ha ha ha ha ha
No masz! Znów mam uczyć pozycji "na króliczka" ???![]()
Kochana temperamentna a nimfomanka to dwie różne sprawy hihihihihihihihihi i może jej oczekiwaniom nie sprostać i się zamknie w sobie i co wtedy?? ;-)
No ucz ucz nauki ponoć nigdy za dużo hihihihihihi

- to go otworzę........