reklama

Odskocznia;))))

reklama
Miłego weekendu wpadłam pożyczyć....

Iwonka, średniawo...buziolki* (radzisz sobie?)
Graffa, bywało lepiej...a jak u Ciebie?
Danuś, ja już wiedzieć wczoraj...baaaaaaaaaardzo się cieszę...

Cześć kochane :-)

Witajcie!
U mnie dziś pochmurno i deszczowo...
okropnie...
Danusiu... gratuluję pracy! Może w końcu zacznie się układać po waszej myśli...

Cudownego dnia wam życzę...

Dziewczyny życzę Wam miłego weekendu :-)

Danusiu, właśnie przeczytałam newsa, GRATULUJĘ Kochana pracy!!!!!!!!!!!!!!
Viola w końcu Jesteś :-) Trzymam kciuki aby wszystko sie poukladało &&&
Ewelinka a u Ciebie wsio ok? Buziam;-)
Ilonka, Martuś, Anetka, Madzia, Majsi Pozdrawiam Serdecznie!!!!!! :-)

Całuję Was Wszystkie!!!!!

Danusiu - powodzenia w pracy :)
Ewelinka- jak tam?

Ilonka, Martuś, Anetka, Madzia, Majsi, Iwonka, Madzia, Vjola
pozdrawiam

melduję się, że żyję

Miłego weekendu wpadłam pożyczyć....

Iwonka, średniawo...buziolki* (radzisz sobie?)
Graffa, bywało lepiej...a jak u Ciebie?
Danuś, ja już wiedzieć wczoraj...baaaaaaaaaardzo się cieszę...

Dziękuje Wam bardzo :-), dziś już zwiedziłam trochę wydaje się ok zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce. W poniedziałek ruszam na nocną zmianę szok normalnie po takim czasie na nocki ;-), pewnie będe padać ze zmęczenia ale co tam trochę i się wpasuje w ten znany mi rytm :-), oby tylko ludzie byli fajni :-)

Cześć dziewczyny:-)

Sis kochana miłego weekendu :***

Iwonka
jak tam?? Trzymasz się kochana?? Ściskam i jakby co wiesz gdzie jestem :****

Gabrysia a co tam u Ciebie jak Cię dawno nie było wpadaj koniecznie częsciej :***

Madzia a zmiany na lepsze mam nadzieje?? Jak Twoje prawko?? Kiedy egzaminy?? :**

Ilonka, Marta a Wy gdzie się podziałyście??

Wiola mam nadzieje, że u Ciebie lepiej...

Iza, Monia, Marti, Anetka, Julia pozdrawiam Wam serdecznie :-)

Miłego weekendu kochane :-)

cześć
ja od wczoraj nie miałam netu
Danusiu gratuluję pracy!!! Do nocek się przyzwyczaisz bo już z resztą tak pracowałaś

u mnie nudy, dziś znikam znów na nockę
miłego dzionka

Cześć dziewczyny:-)

Sis kochana miłego weekendu :***

Iwonka
jak tam?? Trzymasz się kochana?? Ściskam i jakby co wiesz gdzie jestem :****

Gabrysia a co tam u Ciebie jak Cię dawno nie było wpadaj koniecznie częsciej :***

Madzia a zmiany na lepsze mam nadzieje?? Jak Twoje prawko?? Kiedy egzaminy?? :**

Ilonka, Marta a Wy gdzie się podziałyście??

Wiola mam nadzieje, że u Ciebie lepiej...

Iza, Monia, Marti, Anetka, Julia pozdrawiam Wam serdecznie :-)

Miłego weekendu kochane :-)
Danusiu czy na lepsze to się okaże:p
Jeszcze jeżdzę bo trzeba teraz wyjeździć aż 30h, ale mam nadzieję że we wrześniu ruszam na egzamin.
Nie ma mnie ostatnio bo padł mi laptop i musze go gdzies podrzucić do naprawy, więc czeka mnie kolejny wydatek:/
Danusiu daj koniecznie znać jak było pierwszego dnia w pracy;)

Madzia - heh ja wyjeździłam 40h jazdy i na egzamin nie poszłam...... normalnie tchórz ze mnie
Danusiu - ano nie było mnie troszku. Problemy się rozprzestrzeniły i czasu brakuje.
Do listy poszukujących pracy - można dopisać jeszcze mego męża... a widzę,że to szczęśliwa lista :) - bo Ty już pracę masz - napisz jak minął pierwszy dzień pracy!!!
Ilonka - to dobre wiadomości - odnośnie tych badań :)

A my "staramy się" o dzidziusia - ale jak to bywa w takich wypadkach nie wychodzi. O drugą ciążę walczyliśmy 2 lata... brałam clo, i byłam zapisana na hsg. a zaszłam jak mieszkanie kupiliśmy i zapomnialam o wyliczaniu dnii płodnych. teraz też miałam taki zamiar - ale jak się okazuje - łatwo udzielać rad o wyluzowaniu - a trudniej je stosować. Oj trudniej

No nic. Nie zanudzam.
pozdrawiam gabrysia

Madzia - heh ja wyjeździłam 40h jazdy i na egzamin nie poszłam...... normalnie tchórz ze mnie
Danusiu - ano nie było mnie troszku. Problemy się rozprzestrzeniły i czasu brakuje.
Do listy poszukujących pracy - można dopisać jeszcze mego męża... a widzę,że to szczęśliwa lista :) - bo Ty już pracę masz - napisz jak minął pierwszy dzień pracy!!!
Ilonka - to dobre wiadomości - odnośnie tych badań :)

A my "staramy się" o dzidziusia - ale jak to bywa w takich wypadkach nie wychodzi. O drugą ciążę walczyliśmy 2 lata... brałam clo, i byłam zapisana na hsg. a zaszłam jak mieszkanie kupiliśmy i zapomnialam o wyliczaniu dnii płodnych. teraz też miałam taki zamiar - ale jak się okazuje - łatwo udzielać rad o wyluzowaniu - a trudniej je stosować. Oj trudniej

No nic. Nie zanudzam.
pozdrawiam gabrysia

Jak to nie poszłaś? Klapsy w pupę, szybciutko zapisuj się na egzamin:)))))))))) Szkoda twojego zmarnowanego czasu, tyle godzin wyjeżdżonych, ja też mam pietra ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)))))))))))))))))))))

reklama
cześć

gabi przykro mi, ze twój mąż stracił pracę :( ale trzymam kciuki i mam nadzieje, ze to tylko chwilowe problemy i szybko znajdzie coś nowego. A co do starań, wiesz myślę, ze tym razem być może szybciej się wam uda, będę i za to trzymała mocno kciuki
:)

Madziu, Anetko, Danusiu, Iwonko, Rudzia, Ewelinka, Majsii, Jolka, pozdrawiam was serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry