ewelina28
Dum Spiro Spero...
dziekuje Kochana - ja tez mam taka nadzieje ze sie nie potwierdzi - wogole nie dopuszczam do siebie tej mysli - nie moze byc inaczej prawda? poza tym nie mam pojecia jak dlugo bedziemy czekac na tego neurologa tutaj glownie chodzi nam o to aby zrobili mu eeg glowki bo bez tego nic sie nie dowiemy nasza pani doktor w PL ktora jeszcze swojego czasu prowadzila moja siostre po ogolnym badaniu powiedziala ze neurologicznie Baczek rozwija sie idealnie martwia nas te dziwne ruchy glowa i reka raz na jakis czas - powiedziala ze malego koniecznie trzeba przebadac pod katem epilepsji tym bardziej ze moja siostra jest na to chora - bez eeg nic nie powie na 100% to moze byc to a nie musi moze byc wlasnie powiazania z ta asymetria ktora ma - przyczyn moze byc wiele ale sprawdzic trzeba bo gdyby nie daj Bog cos kiedys to nigdy bym sobie nie wybaczyla ze nic nie zrobilam![]()
a co u CIebie Kochana ??? jak Twoj wypoczynek???![]()
Martuś, kochana spokojnie...wiem, że łatwo sie mówi, ale dopóki nie zrobią mu wszystkich badań i nie potwierdzą, to jest nadzieja, że wszystko jest ok...pomodlę się, aby tak właśnie było!
A u mnie...hm...no dużo się dzieje ostatnimi czasy...wypoczynek przecudowny, psychicznie odpoczęliśmy bardzo, fizycznie daliśmy sobie w kość, ale warto było. Z chęcią wróciłabym w góry, bo stracie na nowo z codziennością...cóż..łatwa nie jest...
Odebraliśmy wyniki z genetyki - wsio prawidłowe, więc krok do przodu...
Odeszłam z pracy i jest mi z tym baaaaaardzo dobrze. Wczoraj już byłam na rozmowie ws pracy - do końca tg mają się odezwać...
Ogólnie dużo się dzieje...tak po krótce napisałam ;-)
A powiedz mi....jak Twoja Siostra???
Mama nadzieję, że w pracy jakoś leci, a osobiste sprawy szybko się poukładają...buziolki...