reklama

Odskocznia;))))

dziekuje Kochana - ja tez mam taka nadzieje ze sie nie potwierdzi - wogole nie dopuszczam do siebie tej mysli - nie moze byc inaczej prawda? poza tym nie mam pojecia jak dlugo bedziemy czekac na tego neurologa tutaj glownie chodzi nam o to aby zrobili mu eeg glowki bo bez tego nic sie nie dowiemy nasza pani doktor w PL ktora jeszcze swojego czasu prowadzila moja siostre po ogolnym badaniu powiedziala ze neurologicznie Baczek rozwija sie idealnie martwia nas te dziwne ruchy glowa i reka raz na jakis czas - powiedziala ze malego koniecznie trzeba przebadac pod katem epilepsji tym bardziej ze moja siostra jest na to chora - bez eeg nic nie powie na 100% to moze byc to a nie musi moze byc wlasnie powiazania z ta asymetria ktora ma - przyczyn moze byc wiele ale sprawdzic trzeba bo gdyby nie daj Bog cos kiedys to nigdy bym sobie nie wybaczyla ze nic nie zrobilam :(

a co u CIebie Kochana ??? jak Twoj wypoczynek??? :)

Martuś
, kochana spokojnie...wiem, że łatwo sie mówi, ale dopóki nie zrobią mu wszystkich badań i nie potwierdzą, to jest nadzieja, że wszystko jest ok...pomodlę się, aby tak właśnie było!

A u mnie...hm...no dużo się dzieje ostatnimi czasy...wypoczynek przecudowny, psychicznie odpoczęliśmy bardzo, fizycznie daliśmy sobie w kość, ale warto było. Z chęcią wróciłabym w góry, bo stracie na nowo z codziennością...cóż..łatwa nie jest...
Odebraliśmy wyniki z genetyki - wsio prawidłowe, więc krok do przodu...
Odeszłam z pracy i jest mi z tym baaaaaardzo dobrze. Wczoraj już byłam na rozmowie ws pracy - do końca tg mają się odezwać...
Ogólnie dużo się dzieje...tak po krótce napisałam ;-)

A powiedz mi....jak Twoja Siostra???

reklama
no to super ze wypoczynek sie udal :) i ze pomalutku Ci sie droga prostuje :*

a z siostra - ano duzo lepiej, wrocila do zywych - pozmieniali jej zupelnie leki i jest o niebo lepiej i oby tak dalej i mam nadzieje ze sie nic nie zmieni :)

Witam kochane

Sis jak dobrze, że już jesteś dziękuje za pamięc, cieszę się, że urolp się udał to najważniejsze.

Matuś kurcze skóra mi cierpnie jak czytam co się dzieje, mam nadzieje, że będzie już tylko lepiej i za to mocno trzymam kciuki ściskam Cię

Madziu kuruj koniecznie ten Twój pęcherz bo cóż aż często masz nawroty nie dobrze to wygląda..

Wiola ściskam mocno i zapalam [*]

Iwonka kochana Ty wiesz :**

Gabi gdzie się podziewasz??

Ja w tym tygodniu nocki i jak zwykle jestem nie do życia, po za tym chyba dołączę do grona kobiet samotnych, szkoda gadać...

Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki - nadrobiłam - nie było tego za wiele...
Jakoś weny brak i czasu. zupełnie nie wiem jak to się dzieje.
Rudzia , Danusia, Wiola, Ewelin, Madzia :)
buziaki
mam nadzieję,że za kilka dni okaże się,że będęmiała wiecej czasuuu :)

Odebraliśmy wyniki z genetyki - wsio prawidłowe, więc krok do przodu...
Super, bardzo się cieszę, oj bardzo. Teraz jeszcze te hormonki i trzymam kciuki by znaleźli "rozwiązanie" na Waszą Dzidzię.
Odeszłam z pracy i jest mi z tym baaaaaardzo dobrze. Wczoraj już byłam na rozmowie ws pracy - do końca tg mają się odezwać...
Oooo no proszę, rozumiem, że nadszedł ten dzień i się zdenerwowałaś :)

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego dnia najlepiej bez zmartwień, a pełen uśmiechu na twarzy.

Danuś, dobrze, że się odezwałaś...już miałam do CIĘ wydzwaniać :zawstydzona/y:Mama nadzieję, że w pracy jakoś leci, a osobiste sprawy szybko się poukładają...buziolki...

LILI, dziękować :-)

Graffa, buziolki*

Marcia
, tulaski*

Chciałam tylko się pochwalić....
Dziś byłam na Betce, wyniki popołudniu lub jutro rano...wczoraj na teście II grubaśńe krechy....jeszcze nie wierzę, że się Nam udało, ale jestem przeszczęsliwa! Póki co zmagam się z bólem żołądka, zgagą i piekącymi czyczkami...lekko dół brzucha pobolewa..od wczoraj, biorę luteinę dopochwowo, wizyta w poniedziałek, proszę o kciuki i modlitwę...strach jest większy, mimo iż wierzę, że tym razem Moje Maleństwo wytrwa do czerwca!!!:zawstydzona/y:

Oprócz mojej ginki, żaden lekarz nie dawał nam szans...tym bardziej jestem w szoku...

Witajcie kochane

Sis kochana GRATULUJE nawet nie wiesz jak się cieszę i trzymam mocno bardzo straszniście mocno kciuki za Was ale cudnie kochana uważaj teraz na siebie koniecznie :-) :******

Gabi to masz tak jak ja też czasu jakoś mało...a czemu za kilka dni ma się okazać, że masz więcej czasu?? Hmmm?? ;-)

Lili nawzajem miłego dnia :-)

Pozdrawiam wszystkie serdecznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry