ewelina28
Dum Spiro Spero...
No właśnie zaglądam i szukam jakiś wieści odnośnie wyników badań i szukam i jeszcze nie znalazłamCoś wiadomo już czy czekamy dalej?
Teraz dopiero ogarniam się po urodzeniu Córeczki i mam siłę zajrzeć gdzie indziej niż na wieści i sierpniówki. Na cpp to już w ogóle nie wiem co się dzieje, widzę tylko nowe nicki:-( Do tego chciałam od razu by chrzciny zrobić po miesiącu, więc było troszkę latania, a że robiliśmy w domu i sami, a Ada jakoś czuła, że coś się święci, więc po co grzecznie spać jak można potowarzyszyć? ;-)
Jak się urlop udał? Byliście w Polsce czy zwiedzaliście świat?Urlop hmm chciałoby się nogi wyciągnąć, ale z drugiej strony mogę nie spać nocami by rano TEN uśmiech zobaczyć
![]()
O moje badanka pytasz, mniemam?

Jutro, o godzinie 12 mamy umówioną wizytę w Poradni Genetycznej, wyniki są, ale przez telefon nie chcieli podać - mam nadzieję, że to nie jest zła wróżba.
Dodatkowo, P zrobił zestaw badań hormonalnych (wyniki do miesiąca czasu). Wciąż walczymy o silną armię, ale sił już brak...
Urlop spędziliśmy w Zakopane, jak było...hmm...luz, blues i spontan
Cudownie, mimo zakwasów i odcisków, wróciłabym z chęcią...Ja na cpp już od dawna nie zaglądam. Niestety wiele razy zostałam zignorowana, nie odpowiadano na moje pytania, więc produkować się będę, ale wszystkim kibicuję...
Twoja Ada to kawał dziewczyny już! Czas zbyt szybko leci...
Ucałowania*
Coś wiadomo już czy czekamy dalej?
:-( Do tego chciałam od razu by chrzciny zrobić po miesiącu, więc było troszkę latania, a że robiliśmy w domu i sami, a Ada jakoś czuła, że coś się święci, więc po co grzecznie spać jak można potowarzyszyć? ;-)
Urlop hmm chciałoby się nogi wyciągnąć, ale z drugiej strony mogę nie spać nocami by rano TEN uśmiech zobaczyć