reklama

Odskocznia;))))

No właśnie zaglądam i szukam jakiś wieści odnośnie wyników badań i szukam i jeszcze nie znalazłam :zawstydzona/y: Coś wiadomo już czy czekamy dalej?

Teraz dopiero ogarniam się po urodzeniu Córeczki i mam siłę zajrzeć gdzie indziej niż na wieści i sierpniówki. Na cpp to już w ogóle nie wiem co się dzieje, widzę tylko nowe nicki :sorry2::-( Do tego chciałam od razu by chrzciny zrobić po miesiącu, więc było troszkę latania, a że robiliśmy w domu i sami, a Ada jakoś czuła, że coś się święci, więc po co grzecznie spać jak można potowarzyszyć? ;-)

Jak się urlop udał? Byliście w Polsce czy zwiedzaliście świat? :dry: Urlop hmm chciałoby się nogi wyciągnąć, ale z drugiej strony mogę nie spać nocami by rano TEN uśmiech zobaczyć :tak:

O moje badanka pytasz, mniemam? :-D
Jutro, o godzinie 12 mamy umówioną wizytę w Poradni Genetycznej, wyniki są, ale przez telefon nie chcieli podać - mam nadzieję, że to nie jest zła wróżba.
Dodatkowo, P zrobił zestaw badań hormonalnych (wyniki do miesiąca czasu). Wciąż walczymy o silną armię, ale sił już brak...

Urlop spędziliśmy w Zakopane, jak było...hmm...luz, blues i spontan :-D Cudownie, mimo zakwasów i odcisków, wróciłabym z chęcią...

Ja na cpp już od dawna nie zaglądam. Niestety wiele razy zostałam zignorowana, nie odpowiadano na moje pytania, więc produkować się będę, ale wszystkim kibicuję...

Twoja Ada to kawał dziewczyny już! Czas zbyt szybko leci...

Ucałowania*

reklama
Ewelina - to super, że urlop się udał, my też urlop spędzamy wysoko w Tatrach, ciekawe jak to będzie za rok z Adą :dry:

To trzymam jutro mocno kciuki w południe za dobre wieści. :tak: A na pewno zła wróżba to nie jest, bo kojarzę, że Dziewczyny też jechały na rozmowę z lekarzem, a wyników przez telefon też nie uzyskiwały. Jedynie informacja, że są.
Może po tych badaniach hormonalnych jakaś dobra mieszanka na wzmocnienie armii? :dry:

A mój klocek ważył w czwartek 5280 choć jest długa, więc zgrabna z Niej babeczka :-p

LILI, dzięki*
Mamy nadzieję, że hormonki rozjaśnią nam sytuację, bo z jakiegoś powodu parametry nasienia "skaczą". Na wzmocnienie "armii" bierze mega zestaw witamin, ale może coś innego trzeba będzie, zobaczymy.

To ucałuj "klocuszka" od e-ciotki :-D

Jak byliśmy w Zakopcu, było młode małżeństwo z kilku-tygodniową dzidzią. Byłam zniesmaczona, że przejechali tyle km i męczyli tak dziecko, mimo iż matka stwierdziła, że dziecko całe 10h przespało (?) i bez problemu wybierają się z nią na szlaki - skrajna nieodpowiedzialność.
Ale Wy wybierzecie się, jak Ada będzie miała roczek, to też inaczej :tak:

Dzień Dobry...
Wpadłam tylko napisać, że wyniki badań genetycznych mamy prawidłowe...

Magda, Ty to się masz z tym pęcherzem bidulko...nie może Ci lekarz, czegoś mocnego przepisać, by się w końcu pozbyć wiecznych infekcji? Cosik za długo to u Ciebie trwa...zdrówka życzę*

Wiola, szkoda, że takie rocznice zapamiętujemy...główka do góry, wszystko jakoś się ułoży...*

Wątek umiera śmiercią naturalną...no cóż...

melduje sie jestem wrocilam
wypompowana,
az nie wiem od czego zaczac

najperw caluje wszystkie i kazda z osobna :)
Wiolus mam nadzieje ze mi wybaczysz :(
Ewelinka dziekuje za pamiec :* jestes Wielka :*

my w PL wizyta od jednego do drugiego lekarza - z Baczkiem nie jest najlepiej :( tak jak mnie tutaj splawili kiedy mwilam o glowce ze sie martwie okazalo sie ze ma asymetrie i potrzebuje natychmiastowej rehabilitacji :( glowka wyglada marnie :( mam nadzieje ze jeszcze troszke mu sie to odksztalci :( dwa latalismy po neurologach - jest podejzenie u malego epilepsji :(:(:(:(:( teraz bylismy tutaj u rodzinnego aby dostac skierowanie do neurologa - zlali nas nie widza w tym wszystkim problemu ale wkoncu udalo nam sie wywalczyc aby wpisali nas na liste oczekujacych ile bedziemy czekac Najwyzszy raczy to wiedziec :(:(:( mowie wam urwanie glowy, strach, biale fartuchy - tak mi zlecial pobyt w PL :(

melduje sie jestem wrocilam
wypompowana,
az nie wiem od czego zaczac

najperw caluje wszystkie i kazda z osobna :)
Wiolus mam nadzieje ze mi wybaczysz :(
Ewelinka dziekuje za pamiec :* jestes Wielka :*

my w PL wizyta od jednego do drugiego lekarza - z Baczkiem nie jest najlepiej :( tak jak mnie tutaj splawili kiedy mwilam o glowce ze sie martwie okazalo sie ze ma asymetrie i potrzebuje natychmiastowej rehabilitacji :( glowka wyglada marnie :( mam nadzieje ze jeszcze troszke mu sie to odksztalci :( dwa latalismy po neurologach - jest podejzenie u malego epilepsji :(:(:(:(:( teraz bylismy tutaj u rodzinnego aby dostac skierowanie do neurologa - zlali nas nie widza w tym wszystkim problemu ale wkoncu udalo nam sie wywalczyc aby wpisali nas na liste oczekujacych ile bedziemy czekac Najwyzszy raczy to wiedziec :(:(:( mowie wam urwanie glowy, strach, biale fartuchy - tak mi zlecial pobyt w PL :(

Martuś, jak czytam o tych Waszych lekarzach to ręce mi opadają...i to poraz kolejny. Dobrze, że w PL dowiedzieliście się konkretów, choć z drugiej strony, że wypoczynek okazał się pasmem zmartwień. Mam nadzieję, że Maluch wróci do formy po rehabilitacji, a podejrzenie epilepsji się nie potwierdzi. Ściskam Cię bardzo mocno, wiem, że Ci nie jest łatwo, ale pamiętaj "nie ma tego złego..." Buziaki dla Twoich chłopców, trzymaj się dzielnie*

Aha, i nie ma za co dziękować, jakże mogłam zapomnieć ;-)

reklama
dziekuje Kochana - ja tez mam taka nadzieje ze sie nie potwierdzi - wogole nie dopuszczam do siebie tej mysli - nie moze byc inaczej prawda? poza tym nie mam pojecia jak dlugo bedziemy czekac na tego neurologa tutaj glownie chodzi nam o to aby zrobili mu eeg glowki bo bez tego nic sie nie dowiemy nasza pani doktor w PL ktora jeszcze swojego czasu prowadzila moja siostre po ogolnym badaniu powiedziala ze neurologicznie Baczek rozwija sie idealnie martwia nas te dziwne ruchy glowa i reka raz na jakis czas - powiedziala ze malego koniecznie trzeba przebadac pod katem epilepsji tym bardziej ze moja siostra jest na to chora - bez eeg nic nie powie na 100% to moze byc to a nie musi moze byc wlasnie powiazania z ta asymetria ktora ma - przyczyn moze byc wiele ale sprawdzic trzeba bo gdyby nie daj Bog cos kiedys to nigdy bym sobie nie wybaczyla ze nic nie zrobilam :(

a co u CIebie Kochana ??? jak Twoj wypoczynek??? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry