I
Iwonka25
Gość
Może to dziwnie zabrzmi, ale sama jestem z siebie dumna, że tak dzielnie sobie radzę i to wszystko znoszę
) Jeszcze tylko musze pracę ogarnąć i już będzie dobrze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziękuję)) Ale tak jak już wspominałam nie raz, najważniejsze jest wsparcie, a mam je w Was, mojej rodzinie i znajomych
A u Ciebie wsio Ok? Poza tym, że wybierasz się na urlopik :-)

Będę się martwić jak wrócę z urlopu... ;-)

Ewelinko wreszcie usłyszałam że będzie ze mnie kierowca, po tylu godzinach miło to słyszeć
Danusiu dam znać, mam tylko nadzieję że zdam do końca rokujak w pracy?
Mój pęcherz ma się lepiej:-) jutro biorę ostatni raz antybiotyk, oby się tylko nie nawróciło.
Buuuziam was wszystkie gorąco![]()
UU Madzia - to już niedlugo będziesz sama za kółkiemhmmm
a ja może w listopadzie pójdę na egzamin brrrr muszę się zmobilizować wewnętrznie...
Ewelinka - a dokąd na urlop? eh ja już zapomniałam ,że miałam wolne.
Dziewczynki - Iza, Monia,Iwonka, Ilonka Danusia buziaki.
u mnie dołeczki.Różowo nie jest oj nie jest.
Tak, sobota coraz bliżej...
Kochana, szczerze, jeszcze nic nie ustaliliśmy, znaczy wstępnie cos tam rozmawialiśmy, ale ciężko wsio pogodzić, na dodatek perspektywa siedzenia na d**e w jednym miejscu przez 10-12 godzin nas przeraża...ale dam znać na pewno...
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie - jednak prawda
Buziam*
:OOOOOOO
Nikogo tu od dwóch dni nie było![]()
Kobietki gdzie Wy?

Witam się!!!!!
Ja zaczynam pakowanie- walizek mało
Miłego dnia wszystkim i dziewuszki nie zapomnijcie o mnie przez te 2 tg... :-( - choc lipnie tu ostatnio...
Ciebie nie można zapomnieć moja droga 

;-)A dziękuję, czuje się dobrze - coraz lepiejJestem sobie taka ,,zosia samosia" i muszę przyznać, że nie jest źle :-) Zaczęłam dostrzegać wiele plusów, i jak wiele straciłam..... Cała uwagę skupiam teraz na sobie i oczywiście na mojej rodzinie
![]()
Myślałam, że będe to gorzej znosiła, ale jest ok !
dłuższy czas była cisza..ale ostatnio pisze do mnie na miala... wysyła nasze wspólne zdjęcia, piosenki o miłości, nawet przyjeżdza pod mój blok (moje obecne miejsce zamieszkania) ale nie daję się...mimo, że jest to bolesne to wiem, że podjęłam słuszną decyzję i tego będe się trzymała
Zapomniałam dodać, że juz znikają moje dolegliwości nerwicowe, nie dopadają mnie lęki czy też inne paskudztwa.. nie mam potrzeby brania magicznych tabletekCzuję się świetnie! Czyli wszystko jasne
Żegnam się na 2tyg.
Trzymajcie się dziewczyny....