reklama

Odskocznia;))))

Może to dziwnie zabrzmi, ale sama jestem z siebie dumna, że tak dzielnie sobie radzę i to wszystko znoszę:)) Jeszcze tylko musze pracę ogarnąć i już będzie dobrze...

reklama
Dziękuję :))) Ale tak jak już wspominałam nie raz, najważniejsze jest wsparcie, a mam je w Was, mojej rodzinie i znajomych :tak:

A u Ciebie wsio Ok? Poza tym, że wybierasz się na urlopik :-)

Dziękuję :))) Ale tak jak już wspominałam nie raz, najważniejsze jest wsparcie, a mam je w Was, mojej rodzinie i znajomych :tak:

A u Ciebie wsio Ok? Poza tym, że wybierasz się na urlopik :-)

A wiesz...u mnie jak to u mnie...szał ciał i uprzęży :-D:-D:-D
A poważnie, w pracy do banii, zdrowie do banii, ale urlopik będzie cudowny, więc nie narzekam, a reszta jakos sie ułoży :tak:Będę się martwić jak wrócę z urlopu... ;-)

heheh świetnie to okresliłaś :-D:-D:-D
I masz rację, jak na razie nie myśl o pracy, czy też o innych problemach, wyluzuj się i odpoczywaj :))))))))))))))))

Ewelinka, ja niestety musze uciekać, idę maminką do sklepu.

Jeszcze raz życzę Ci udanego, miłego, cudownego urlopu :-):-):-)
Ślę buziaki!!!!!!!!1

Majsi wszystkie zapracowane:-p
Ewlinko nie zapomnimy, baw się dobrze:-)
Iwonko ciesze się że już czujesz się lepiej, mnie również przeszły dolegliwości nerwicowe odkąd M się wyprowadził i już niczym się nie przejmuję. Postanowiłam korzystać z życia i w najbliższym czasie nie mam zamiaru pakować się w żadne zobowiązania, szkoda tylko że mi tak odbiło na stare lata:-p

Danusiu daj znać jak znajdziesz chwilkę:-)
Anetko co u ciebie? wracaj do nas!!!:-)

Buuuuziam was wszyskie gorąco:tak:

Cześć kochane :-)

Ewelinko wreszcie usłyszałam że będzie ze mnie kierowca, po tylu godzinach miło to słyszeć:-p
Danusiu dam znać, mam tylko nadzieję że zdam do końca roku:-p jak w pracy?
Mój pęcherz ma się lepiej:-) jutro biorę ostatni raz antybiotyk, oby się tylko nie nawróciło.
Buuuziam was wszystkie gorąco:tak:

No kochana do końca roku to Ty masz już po drogach szaleć a nie myśleć jeszcze o zdaniu na prawko ;-), pewnie, że będzie z Ciebie dobry kierowca wystarczy jeździć od początku i zobaczysz jakie to proste i będziesz śmigać aż miło ;-)
W pracy jako tako choć czasami nie mam sił się ruszyć ale nie jest żle bywało gorzej ;-) buziam :***

UU Madzia - to już niedlugo będziesz sama za kółkiem :)hmmm
a ja może w listopadzie pójdę na egzamin brrrr muszę się zmobilizować wewnętrznie...
Ewelinka - a dokąd na urlop? eh ja już zapomniałam ,że miałam wolne.
Dziewczynki - Iza, Monia,Iwonka, Ilonka Danusia buziaki.
u mnie dołeczki.Różowo nie jest oj nie jest.

Mobilizuj się razem startujcie na egzamin będziemy podwójne zdanie prawka świętować ;-)
Co się dzieje kochana?? Nie daj się smutkom :*** buziaki :***

Tak, sobota coraz bliżej...
Kochana, szczerze, jeszcze nic nie ustaliliśmy, znaczy wstępnie cos tam rozmawialiśmy, ale ciężko wsio pogodzić, na dodatek perspektywa siedzenia na d**e w jednym miejscu przez 10-12 godzin nas przeraża...ale dam znać na pewno...
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie - jednak prawda :tak:
Buziam*

Kochana to ja cierpliwie czekam na jakiś znak czy się uda czy nie choć liczę, że jednak się uda a droga minie szybko zobaczysz ani nie poczujesz tylu godzin na pupie.
Tak to prawda prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie a ja mam jednego przyjaciela takiego prawdziwego i cieszy mnie to.

:OOOOOOO
Nikogo tu od dwóch dni nie było :(
Kobietki gdzie Wy?

Jak to gdzie??? Tutaj :-) albo w pracy albo z mężem...gdzieś tam :-D:-D:-D:-D:-D

Witam się!!!!!
Ja zaczynam pakowanie :baffled: - walizek mało :-D:-D:-D:-D:-D
Miłego dnia wszystkim i dziewuszki nie zapomnijcie o mnie przez te 2 tg... :-( - choc lipnie tu ostatnio...

Kto by miał niby o Tobie zapomnieć?? Ale bzdury wypisujesz :no: Ciebie nie można zapomnieć moja droga :-D:-D:-D:-D:-D;-)

A dziękuję, czuje się dobrze - coraz lepiej :tak: Jestem sobie taka ,,zosia samosia" i muszę przyznać, że nie jest źle :-) Zaczęłam dostrzegać wiele plusów, i jak wiele straciłam..... Cała uwagę skupiam teraz na sobie i oczywiście na mojej rodzinie :)
Myślałam, że będe to gorzej znosiła, ale jest ok !

dłuższy czas była cisza..ale ostatnio pisze do mnie na miala... wysyła nasze wspólne zdjęcia, piosenki o miłości, nawet przyjeżdza pod mój blok (moje obecne miejsce zamieszkania) ale nie daję się...mimo, że jest to bolesne to wiem, że podjęłam słuszną decyzję i tego będe się trzymała:)

Zapomniałam dodać, że juz znikają moje dolegliwości nerwicowe, nie dopadają mnie lęki czy też inne paskudztwa.. nie mam potrzeby brania magicznych tabletek:) Czuję się świetnie! Czyli wszystko jasne:)

Iwonka kochana jestem z Ciebie bardzo dumna, nawet nie wiesz jak mi imponujesz tym jaka jesteś silna i dzielna. Dasz sobie radę i to bardzo dobrze, zresztą zobacz sama już dajesz sobie radę. Wiedziałam, że tak będzie bo jesteś silną i dzielną kobietą a takie nie poddają się łatwo. Ściskam mocno i jestem z Tobą myślami i duchem cały czas. I powiem Ci coś jeszcze....bardzo mi się taka podobasz czuć, że czujesz się lepiej i mam nadzieje, że tak zostanie , buziam kochana :***

Żegnam się na 2tyg.
Trzymajcie się dziewczyny....

BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!!!!!!! (to polecenie) wypocznij kochana i wracaj z mnóstwem sił buziam :****

A ja mam nareszcie weekend i odpoczywam sobie ile tylko się da, bo po tym tygodniu na rano jestem wykończona. Staranka odłożyliśmy tylko na jakiś czas, jak tylko poczuje się pewniej w pracy wracamy do nich szybko :-)
Miłego weekendu kochane buziam :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry