Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam dziewczynki, mój pęcherz ma się lepiej, tak wychodzą szaleństwa
Dzisiaj mam wolniejszy dzień w pracy, szef w delegacji więc mam luzik
Pozdrawiam was gorąco:*
Ale super, że jest już ok. Ja to niestety mam dość częste z tym problemy i nie pomagają zwykłe ziółka....No to kobiety, ruszamy z produkcją...
Ja właśnie siedzę sobie w sklepie...
siedzę...
nie do końca dobrze powiedziane...
Bo...
od 2 dni mam regularną @, a wcześniej dzień, jak zwykle, plamienia,
a że w sklepie mam remont i mam zamkniętą łazienkę, więc zabiegi higieniczne związane z @ muszę uskuteczniać w toaletach sąsiadki, na co ona znowu nie patrzy zbyt przychylnym okiem, bo jej wodę marnuję....
I, niestety, poodparzałam sobie tu i ówdzie i teraz nie dość, że boli przy wizytach w toalecie, to jeszcze nie można spokojnie usiedzieć na pupsku...
TRAGEDIA!!!!!!!!![]()
A sąsiadka to chyba troszkę chytra...Hej hej![]()
Ilonka pewnie, że pokaże Majke ;p Zobacz załącznik 275523
Zobacz załącznik 275525
Proszę ;p
No sama się nie nauczyłam Łukasz mnie nauczył pralke obsługiwać ahahahha
Znow dupna pogoda
Byłam rano na spacerku później zrobiłam obiad Majka śpi a ja zaraz umre z nudów
A Wy gdzie???![]()
:-)Monia, mała jest śliczna)))
Miłego popołudnia dziewczyny...
Ja jestem mega zmęczona po pracy, właśnie pałaszuję obiadek, potem wskakuje pod prysznic i odpoczywam przy kakao. Pogoda jest paskudna, normalnie jesień....wiedziałam, że taka będzie, bo za niedługo zaczynamy urlop, więc musi się coś zesrać....
Ilonka, szef-wariat-bez zmian, chodzi i wnerwia wszystkich na około, ale jakoś przestał się mnie czepiać![]()

Wieczorami tez sporo czasu spędzałam. Mam nadzieję, że tak bedzie nadal :-)
Nie pojechałam do domku, jakos mi sie nie chciało, do tego strasznie głowa mnie boli i gardło, chyba wczoraj się załatwiłam, bo wydmuchało mnie niesamowicie
może nadrobie angielski i powysyłam jeszcze CV bo u mnie cisza, telefon milczy nadal. Ale jakos nie przejmuję się tym bardzo, wiem, że bedzie dobrze i nie chcę panikować. Życzę miłego weekendu!
My dziś mykamy na siatkówke plażową! SG kontra policja, będzie ubaw! A wieczorkiem...grill na 15 osób...już mnie gardło boli....
Buziaki!!!!!! :-)
buziole*