reklama

Odskocznia;))))

Hej hej :D
Ilonka pewnie, że pokaże Majke ;p Wakacje 250.jpg
Wakacje 335 [800x600].jpg
Proszę ;p
No sama się nie nauczyłam Łukasz mnie nauczył pralke obsługiwać ahahahha
Znow dupna pogoda :wściekła/y:
Byłam rano na spacerku później zrobiłam obiad Majka śpi a ja zaraz umre z nudów :eek:
A Wy gdzie???:baffled:

reklama
Monia, mała jest śliczna :))))

Miłego popołudnia dziewczyny...
Ja jestem mega zmęczona po pracy, właśnie pałaszuję obiadek, potem wskakuje pod prysznic i odpoczywam przy kakao. Pogoda jest paskudna, normalnie jesień....wiedziałam, że taka będzie, bo za niedługo zaczynamy urlop, więc musi się coś zesrać.... :-P

Ilonka, szef-wariat-bez zmian, chodzi i wnerwia wszystkich na około, ale jakoś przestał się mnie czepiać :-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki, mój pęcherz ma się lepiej, tak wychodzą szaleństwa:)
Dzisiaj mam wolniejszy dzień w pracy, szef w delegacji więc mam luzik:)
Pozdrawiam was gorąco:*

Współczuję z tym pęcherzem :blink: Ale super, że jest już ok. Ja to niestety mam dość częste z tym problemy i nie pomagają zwykłe ziółka....
Mój szef też niedługo wybywa sobie - na urlop:-) Także będzie trochę luźniej

No to kobiety, ruszamy z produkcją...
Ja właśnie siedzę sobie w sklepie...
siedzę...
nie do końca dobrze powiedziane...
Bo...
od 2 dni mam regularną @, a wcześniej dzień, jak zwykle, plamienia,
a że w sklepie mam remont i mam zamkniętą łazienkę, więc zabiegi higieniczne związane z @ muszę uskuteczniać w toaletach sąsiadki, na co ona znowu nie patrzy zbyt przychylnym okiem, bo jej wodę marnuję....:eek::angry::angry::angry::angry::angry:
I, niestety, poodparzałam sobie tu i ówdzie i teraz nie dość, że boli przy wizytach w toalecie, to jeszcze nie można spokojnie usiedzieć na pupsku...
TRAGEDIA!!!!!!!!:baffled:

Bidulko...:sorry2: A sąsiadka to chyba troszkę chytra...

Hej hej :D
Ilonka pewnie, że pokaże Majke ;p Zobacz załącznik 275523
Zobacz załącznik 275525
Proszę ;p
No sama się nie nauczyłam Łukasz mnie nauczył pralke obsługiwać ahahahha
Znow dupna pogoda :wściekła/y:
Byłam rano na spacerku później zrobiłam obiad Majka śpi a ja zaraz umre z nudów :eek:
A Wy gdzie???:baffled:

Śliczna Majeczka:-) Malina !!!! A jaka już duża :szok::-)

Monia, mała jest śliczna :))))

Miłego popołudnia dziewczyny...
Ja jestem mega zmęczona po pracy, właśnie pałaszuję obiadek, potem wskakuje pod prysznic i odpoczywam przy kakao. Pogoda jest paskudna, normalnie jesień....wiedziałam, że taka będzie, bo za niedługo zaczynamy urlop, więc musi się coś zesrać.... :-P

Ilonka, szef-wariat-bez zmian, chodzi i wnerwia wszystkich na około, ale jakoś przestał się mnie czepiać :-D

Jestem pewna, że nie czepia się bo troszke mu noska przytarłaś i tak trzymaj, nie daj sobie.. :-)
Własnie robię kakao - takiej ochoty mi narobiłaś, a juz dawno piłam:sorry2:

Danusia co tam u Ciebie Kochana? jak w pracy...

Ilonka masz rację... zacznie robić sie chłodniej to i nas bedzie więcej i częściej bedziemy pisały:-) Tak sobie przypomniałam jak było w zimie (szczególnie w piątki) taki rano miałam zryw, szybko kawa i na forum :-D Wieczorami tez sporo czasu spędzałam. Mam nadzieję, że tak bedzie nadal :-)

A ja dzisiaj pracuję z domku, siedze sama i tak cały weekend:sorry2: Nie pojechałam do domku, jakos mi sie nie chciało, do tego strasznie głowa mnie boli i gardło, chyba wczoraj się załatwiłam, bo wydmuchało mnie niesamowicie:no: może nadrobie angielski i powysyłam jeszcze CV bo u mnie cisza, telefon milczy nadal. Ale jakos nie przejmuję się tym bardzo, wiem, że bedzie dobrze i nie chcę panikować.

Pozdrawiam Was Waszyściutkie!!!!

Życzę miłego weekendu!
My dziś mykamy na siatkówke plażową! SG kontra policja :-D, będzie ubaw! A wieczorkiem...grill na 15 osób...już mnie gardło boli....
Buziaki!!!!!! :-)

Życzę miłego weekendu!
My dziś mykamy na siatkówke plażową! SG kontra policja :-D, będzie ubaw! A wieczorkiem...grill na 15 osób...już mnie gardło boli....
Buziaki!!!!!! :-)

W takim razie życzę udanej zabawy :-)
Mnie to strasznie boli głowa , gardło trochę mniej... Ja na razie lecę na tabletkach od bólu, wydaje mi się, że zatoki sobie załatwiłam

Dziewczyny miłego weekendu !!!!!!

cześć

Anetko jeśli to zatoki to współczuję, mi prawie cały rok leci z zatok i czasem mam takie bóle że nawet ketonal nie pomaga
przy zatokach warto dużo pić, bo szybciej przynajmniej katar puszcza
mnie wczoraj rypało gardło, zle dzisiaj wstałam już bez bólu więc jedno z głowy

Ewelinka to się dziś zrelaksujesz, fajnie
ja też bym chciała gdzieś wyjść i coś zrobić dla siebie, ale choinka jestem uziemiona bo muszę na mgr dużo poprawek nanieść
z tych poprawek wynika, że moja praca poszła na marne, bo promotorka poprawia coś co z książek wzięłam

majsii mała jest cudna

lecę i miłego dnia wam życzę

Iwonka, zdrówka zatem życzę! Kuruj się, bo z zatokami żartów nie ma! Buziaki*

Ilonka, imprezka przednia, straciłam ino głos - karaoke - ale ogólnie wyszalałam się za wsze czasy..życzę "szybkich" poprawek i oby promotorka się tak nie doszukiwała! Buziole*

Danusiu, pracusiu!!! Tęskno mi, buziam***

Martuś, czy u Ciebie wszystko ok? Jesteś już w PL? Jak chłopcy? Buziam***

Wiola, tu ziemia... :*

Madzia, jak jazdy i pęcherz? :*:*:*

Iza, Gabi, co u Was dziewuszki??? Pozdrawiam

Majsi, pralka cała?? :-D buziole*

Jankesowa, jak się czujesz? Mam nadzieję, że wszystko w porządku?

Karola, jestem z Tobą myślami, buziolki dla WAS!!! :*:*:*

LILI, może tu zajrzysz, więc buziak ogromny!!! ;-)

Ja od rana "kopię się" z szefem....staram się trzymać, pociesza mnie myśl, że w sobotę wyjeżdżam na całe dwa tygodnie i odpocznę!!!!

Miłego dnia!!!

Dzień Dobry !!!!!!!!!!!:-)

Chciałam Wam życzyć miłego tygodnia.
U mnie już lepiej troszkę - jeśli chodzi o zdrowie i samopoczucie. A dzisiaj mam wyjątkowo dobry humor.

Pozdrawiam Was Moje Kochane!

Ewelinka - bądź silna, nie daj się :):):):):):)
Danusia - Co u Ciebie? W ogóle Cię nie widzę :(Buźkam

reklama
Cześć kochane

Sis to już nie długo ruszacie :-), wypoczniesz sobie...też mi tęskno straszniście :***
a jak tam wiesz? Już coś ustaliliście? Będzie okazja?
Wiesz jednak mam dobrego przyjaciela wspomógł nas trochę nawet nie wiesz jak mi ulżyło....

Madziula dbaj o siebie kochana bo ten pęcherze daje Ci sporo we znaki. No i czekam kiedy będzie termin na egzamin daj znać koniecznie co by może na trzymać &&& :-)

Iwonka ta głowa Cię tak często boli? Będzie dobrze kochana poczekaj cierpliwie w końcu telefon zadzwoni zobaczysz :-)

Monia malutka jest cudna aż się chce wycałować co prosze uczyń w imieniu e-ciotki ;-)

Ilonka jak tam poprawki? Pewnie już szalejesz nad nimi? Trzymam &&& co by promotorka się już nie czepiała :-)

Marta no właśnie a Ty gdzie w pl czy jeszcze nie?? Odezwij się koniecznie!!!!!

Iza, Gabi, Wiola, Jankesowa, Karola, Marti, Lili pozdrawiam Was bardzo serdecznie.

A ja dziewczyny padam dosłownie. Wychodzi prawie rok bezczynności w domu. Brak siły na cokolwiek jak wracam tylko bym leżała albo spała. Ale nie jest zle z tygodnia na tydzień jest lepiej :-). Jest tylko jeden minus tej pracy z tego co udało mi się dowiedzieć to raczej praca na trzy miesiące bo w zimie pracy nie mają i sami są na bezpłatnych więc już szukam coś innego. Mam cynk od koleżanki że u niej na zakładzie przyjmują więc tam mam zamiar uderzyć, może uda mi się załapać byłoby o wiele bliżej.

Buziam Was kochane mocno wszystkie i każdą z osobna :***************
Miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry