reklama

Odskocznia;))))

Ewelinko wreszcie usłyszałam że będzie ze mnie kierowca, po tylu godzinach miło to słyszeć:-p
Danusiu dam znać, mam tylko nadzieję że zdam do końca roku:-p jak w pracy?
Mój pęcherz ma się lepiej:-) jutro biorę ostatni raz antybiotyk, oby się tylko nie nawróciło.
Buuuziam was wszystkie gorąco:tak:

reklama
UU Madzia - to już niedlugo będziesz sama za kółkiem :)hmmm
a ja może w listopadzie pójdę na egzamin brrrr muszę się zmobilizować wewnętrznie...

Ewelinka - a dokąd na urlop? eh ja już zapomniałam ,że miałam wolne.
Dziewczynki - Iza, Monia,Iwonka, Ilonka Danusia buziaki.

u mnie dołeczki.Różowo nie jest oj nie jest.

Cześć kochane
Sis to już nie długo ruszacie :-), wypoczniesz sobie...też mi tęskno straszniście :***
a jak tam wiesz? Już coś ustaliliście? Będzie okazja?
Wiesz jednak mam dobrego przyjaciela wspomógł nas trochę nawet nie wiesz jak mi ulżyło....

Tak, sobota coraz bliżej...
Kochana, szczerze, jeszcze nic nie ustaliliśmy, znaczy wstępnie cos tam rozmawialiśmy, ale ciężko wsio pogodzić, na dodatek perspektywa siedzenia na d**e w jednym miejscu przez 10-12 godzin nas przeraża...ale dam znać na pewno...
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie - jednak prawda :tak:
Buziam*

Ewelinko wreszcie usłyszałam że będzie ze mnie kierowca, po tylu godzinach miło to słyszeć:-p

Madziu, oby nie rajdowy :-p;-)

Ewelinka - a dokąd na urlop? eh ja już zapomniałam ,że miałam wolne.
u mnie dołeczki.Różowo nie jest oj nie jest.

Gabi
, na urlop jedziemy w nasze góry, na całe 2tg.
Zakopujemy dołeczki! Trzymaj się dzielnie!

Witam się z Wami przy pysznej kawusi :-D

Pustki, pustki..... :sorry2:

Ewelinko, oczywiście, że nie zapomnimy :-p Życzę Ci wspaniałego wypoczynku!!!!!!!!

Dziewczyny Miłego weekendu!! :-)

A może jednak znajdzie się ktoś, kto napije się ze mną kawusi ? :blink::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A dziękuję, czuje się dobrze - coraz lepiej :tak: Jestem sobie taka ,,zosia samosia" i muszę przyznać, że nie jest źle :-) Zaczęłam dostrzegać wiele plusów, i jak wiele straciłam..... Cała uwagę skupiam teraz na sobie i oczywiście na mojej rodzinie :)
Myślałam, że będe to gorzej znosiła, ale jest ok !

dłuższy czas była cisza..ale ostatnio pisze do mnie na miala... wysyła nasze wspólne zdjęcia, piosenki o miłości, nawet przyjeżdza pod mój blok (moje obecne miejsce zamieszkania) ale nie daję się...mimo, że jest to bolesne to wiem, że podjęłam słuszną decyzję i tego będe się trzymała:)

Zapomniałam dodać, że juz znikają moje dolegliwości nerwicowe, nie dopadają mnie lęki czy też inne paskudztwa.. nie mam potrzeby brania magicznych tabletek:) Czuję się świetnie! Czyli wszystko jasne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A dziękuję, czuje się dobrze - coraz lepiej :tak: Jestem sobie taka ,,zosia samosia" i muszę przyznać, że nie jest źle :-) Zaczęłam dostrzegać wiele plusów, i jak wiele straciłam..... Cała uwagę skupiam teraz na sobie i oczywiście na mojej rodzinie :)
Myślałam, że będe to gorzej znosiła, ale jest ok !

dłuższy czas była cisza..ale ostatnio pisze do mnie na miala... wysyła nasze wspólne zdjęcia, piosenki o miłości, nawet przyjeżdza pod mój blok (moje obecne miejsce zamieszkania) ale nie daję się...mimo, że jest to bolesne to wiem, że podjęłam słuszną decyzję i tego będe się trzymała:)

Iwonko
, strasznie się cieszę, że jesteś taka dzielna i wytrwała!!!!!!
A P najwyraźniej zrozumiał...dotarło do niego jak wielki skarb stracił...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry