reklama

Odskocznia;))))

Wiola, same badania ok (ręka napuchnięta i śliwkowa), szkoda tylko, że na wyniki trzeba czekać do 6 tg...
Wątek podupada to fakt...trzeba robić wsio, by nie podupadł całkowicie...

reklama
dziewczynki piszę z prosba o pomoc dla małej dziewczynki, moze uda nam sie jakos pomoc:

JEŚLI TYLKO MOŻECIE, PROSZĘ WSPOMÓŻCIE!

potrzebujemy:
pieluszek dla 11-kilogramowej dziewczynki (mogą być Dada z Biedronki lub jakiekolwiek)
chusteczek nawilżanych
kremu na odparzenia
proszku do prania lovella
płynu do płukania - jakikolwiek delikatny

mała ma 17 miesięcy, waży 11 kg, wchodzi w rozmiar 86cm, butki 21

może ma ktoś jeszcze w dobrym stanie buty rozmiar 21 adidaski lub jakieś inne zakryte

proszę pomóżcie

mój nr GG 7580054

pozdrawiam
Edyta

podaję link do naszej strony:
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=310 16&strona=23

Nooooo hej żyje tu ktoś w ogóle? Gdzie te czasu gdzie się rano wchodziło i gadało ? :(
Ocipieje sama w domu nuuuuuuuuudzi mi sie ;/
I tak jeszcze 6 miesięcy umre normalnie zatęsknie się i w ogóle :(
btw PRALKI NAUCZYLAM SIE OBSLUGIWAC ahahhahahha
Buziaki

No to kobiety, ruszamy z produkcją...
Ja właśnie siedzę sobie w sklepie...
siedzę...
nie do końca dobrze powiedziane...
Bo...
od 2 dni mam regularną @, a wcześniej dzień, jak zwykle, plamienia,
a że w sklepie mam remont i mam zamkniętą łazienkę, więc zabiegi higieniczne związane z @ muszę uskuteczniać w toaletach sąsiadki, na co ona znowu nie patrzy zbyt przychylnym okiem, bo jej wodę marnuję....:eek::angry::angry::angry::angry::angry:
I, niestety, poodparzałam sobie tu i ówdzie i teraz nie dość, że boli przy wizytach w toalecie, to jeszcze nie można spokojnie usiedzieć na pupsku...
TRAGEDIA!!!!!!!!:baffled:

Ostatnia edycja:
Nooooo hej żyje tu ktoś w ogóle? Gdzie te czasu gdzie się rano wchodziło i gadało ? :(
Ocipieje sama w domu nuuuuuuuuudzi mi sie ;/
I tak jeszcze 6 miesięcy umre normalnie zatęsknie się i w ogóle :(
btw PRALKI NAUCZYLAM SIE OBSLUGIWAC ahahhahahha
Buziaki

Stare dobre czasy...każdy zabiegany i czasu nie ma ;)
Jak to sama!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Majunią przecież :-p
A tęsknota dobrze Wam zrobi.... ;-)
BRAVO!!!! Nauczyłaś się obsługi pralki - no jestem z Ciebie dumna! :-D:-D:-D:-D mnie ubawiłaś...:-D:-D:-D

Witam dziewczynki, mój pęcherz ma się lepiej, tak wychodzą szaleństwa:)
Dzisiaj mam wolniejszy dzień w pracy, szef w delegacji więc mam luzik:)
Pozdrawiam was gorąco:*

Dobrze, że pęcherz lepiej - nie zazdroszczę...
Kota nie ma to myszki harcują :-D:-D:-D i dobrze ;)
Buziolki Madzik :*:*:*

No to kobiety, ruszamy z produkcją...
Ja właśnie siedzę sobie w sklepie...
siedzę...
nie do końca dobrze powiedziane...
Bo...
od 2 dni mam regularną @, a wcześniej dzień, jak zwykle, plamienia,
a że w sklepie mam remont i mam zamkniętą łazienkę, więc zabiegi higieniczne związane z @ muszę uskuteczniać w toaletach sąsiadki, na co ona znowu nie patrzy zbyt przychylnym okiem, bo jej wodę marnuję....:eek::angry::angry::angry::angry::angry:
I, niestety, poodparzałam sobie tu i ówdzie i teraz nie dość, że boli przy wizytach w toalecie, to jeszcze nie można spokojnie usiedzieć na pupsku...
TRAGEDIA!!!!!!!!:baffled:

Wody Ci żałuje??? A to pipa jedna no....kup sobie chociaż na ten czas remontu, na te nasze babskie dni...chusteczki nawilżone, do higieny intymnej, bo jak to tak cały dzień wytrzymać w te upały...:sorry: a jak odparzenia nie miną to do lekarza, a póki co mąką ziemniaczaną się przypudruj :-D:-p

cześć

widzę, ze dziś was więcej, super :)

mi łeb napierdziela jak to po nocce nieprzespanej, ale trzeba jakoś żyć

jolka kup sobie na odparzenia maść dla dzieci linomag, super sprawa polecam
a chusteczki nawilżające obowiązkowo :) ja też mam taką dupcie wrażliwą jak francuski piesek :)

majsii obsługi pralki się nauczyłas powiadasz?? czyli wyjazdy męża są potrzebne, za niedługo będziesz specjalistką i w innych dziedzinach :) A jak tam Maja?? Może jakieś nowe fotki nam wrzucisz??

ewelinka jak tam w pracy?? szef już normalniejszy??

Madzia odpoczywaj póki szefa nie ma, no i cieszę się że z pęcherzem już lepiej :)

pozdrawiam was wszystkie i miłego dzionka życzę :)

Witam:-) Melduję, że u mnie nawet oki:)
czas leci nie ubłagalnie, normalnie szok :szok: A dzisiejsza pogoda utwierdza mnie w tym, że jesień już coraz bliżej.
Co do naszego wątku to rzeczywiście, jakoś ostatnio malutko się udzielamy, ale mam nadzieję, że wątek nigdy nie zniknie, ja się bardzo przyzwyczaiłam, mimo, że za często sie nie pojawiam:-p
O proszę Majsi się odezwała :-) witaj!!!!
Wszystkie z osobna mocno Was całuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelinko, harcują a jak:-) gdzieś te emocje musiałam wyładować, szkoda że pęcherz nawalił:-D
Majsi żyjemy, gratuluję obsługi pralki:rofl2:
Wiola dbaj o pupe:-p
Danuś pracusiu daj znać jak znajdziesz chwilkę:-)
Ilonka spokojnej nocki w pracy;-)
Buuuziam was wszystkie gorąco:happy:

reklama
Iwonka cieszę się, ze zajrzałaś :) wątek nie zaniknie na pewno, bo będzie co raz zimniej to i my na pewno będziemy częściej :)

Madziu dzięki, :) dziś znów mykam na nockę, ale za to później mam 4 dni wolne
miłego dzionka wam życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry