reklama

Odskocznia;))))

kończ
No ba ja wiem co misie lubią najbardziej ;-)

Nocka kochana nocka do piątku w sobotę rano kończę nocki a w poniedziałek lecę na drugą zmianę :-)

A Ty jak byłaś na rozmowie??

Byłam i co Ci powiedzieć...."zadzwonimy do pani"....:-D:-D:-D czyli wiesz....nigdy nie zadzwonią, zobaczymy...jutro idę na 2 kolejne...:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

"Kończ" ????????????? HĘ?

Ostatnia edycja:
reklama
No tak tradycyjna gadka...noooo kochana dajesz czadu aż dwie?? Pięknie to ja już &&& :-)
A mój ma już nerwa jak porobił te papiery co potrzebował to teraz nie ma nigdzie roboty..

Dokładnie....stara śpiewka. A kochana na co będę czekać, dwie od razu, za jednym zamachem, tylko pół godziny odstępu na dodatek ha ha ha
Trzeba działać, bo czas ucieka, a L4 wiecznie ciągnąc nie będę przecież nie?!
S niech się nie wnerwia, co on by chciał tak od pstryknięcia palcem? Swoje musi odczekać....znajdzie na pewno, cierpliwości...

Dokładnie....stara śpiewka. A kochana na co będę czekać, dwie od razu, za jednym zamachem, tylko pół godziny odstępu na dodatek ha ha ha
Trzeba działać, bo czas ucieka, a L4 wiecznie ciągnąc nie będę przecież nie?!
S niech się nie wnerwia, co on by chciał tak od pstryknięcia palcem? Swoje musi odczekać....znajdzie na pewno, cierpliwości...

Hmmm nie wiem skąd to kończ mi się wzieło w tamtym poście:sorry: pewnie znowu kursor mi przeskoczył i nie widziałam, że pisze w innym miejscu :eek:
No szukaj szukaj na pewno coś znajdziesz, a S wiesz jak to faceci niecierpliwy strasznie...
Kochana ja zmykam jeszcze z 2 godzinki snu złapać bo mnie już łamie :-)

Hmmm nie wiem skąd to kończ mi się wzieło w tamtym poście:sorry: pewnie znowu kursor mi przeskoczył i nie widziałam, że pisze w innym miejscu :eek:
No szukaj szukaj na pewno coś znajdziesz, a S wiesz jak to faceci niecierpliwy strasznie...
Kochana ja zmykam jeszcze z 2 godzinki snu złapać bo mnie już łamie :-)

No nieważne, chochlik się pewnie wkradł ;-)
Muszę znaleźć, bo do starej pracy już mi się nie chce wracać...:sorry:
Oki Kochana, odpocznij, by załadować akumulatorki. Buziaki Danuś :*

No nieważne, chochlik się pewnie wkradł ;-)
Muszę znaleźć, bo do starej pracy już mi się nie chce wracać...:sorry:
Oki Kochana, odpocznij, by załadować akumulatorki. Buziaki Danuś :*

Czasami mi kursor ucieka i pisze gdzieś zupełnie indziej jak nie zauważe to potem mam takie niespodzianki ;-)
Trzymam kochana &&&, żebyś znalazła.
Buziaki Ewelinko :***

cześć

jankesowa gratuluję i spokojnej ciąży ci życzę, trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku

Danusiu widzę, że z tymi nockami masz kijowo, dobrze zrozumiałam 5 dni pod rząd??
Ja mam 2 na 12h pod rząd i padam na ryjek

Ewelinka na pewno jakąś pracę znajdziesz, mam nadzieje że już niedługo, a póki co odpoczywaj

Karolka dużo Zuzia musiała przejść ale wierzę, że idzie teraz wszystko w dobrym kierunku

yustynka witaj w wąteczku, zaglądaj do nas :)

u mnie nic nowego, więc życzę miłego dzionka

Cześć dziewczyny :-)

cześć

jankesowa gratuluję i spokojnej ciąży ci życzę, trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku

Danusiu widzę, że z tymi nockami masz kijowo, dobrze zrozumiałam 5 dni pod rząd??
Ja mam 2 na 12h pod rząd i padam na ryjek

Ewelinka na pewno jakąś pracę znajdziesz, mam nadzieje że już niedługo, a póki co odpoczywaj

Karolka dużo Zuzia musiała przejść ale wierzę, że idzie teraz wszystko w dobrym kierunku

yustynka witaj w wąteczku, zaglądaj do nas :)

u mnie nic nowego, więc życzę miłego dzionka

Dobrze zrozumiałaś 5 dni od poniedziałku do piątku potem zmiana zmiany czyli druga znowu 5 dni no chyba, że trzeba to i soboty czasami i niedziele można zrobić :-) A tak jak Ty to pewnie też bym padła, w ogóle nocki są męczące.

Ja dziś ostatnia nocka i nareszcie trochę mój kregosłup odpocznie choć dziś jest odrobinę lepiej jak pierwsze dni :-)

Miłego weekendu kochane i odpoczywajcie buziaki :***

reklama
Hej Kobietki :)
Na wstępie przepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale już od jakiś 3 tyg wiedzieliśmy, że Łukasz wypływa 11 i ten czas staraliśmy się wykorzystać maksymalnie :) Tak więc od 4 dni jestem sama z Majka dziś wracamy z Sopotu do domu troszkę się już pozbierałam więc będę teraz miała więcej czasu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry