Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie kochane dziękuję wam bardzo bardzo za te posty jak je czytam to łzy same mi lecą , bo mimo tego że mnie tyle nie było to czuje się z wami jak z siostrami) rzeczywiście przeszłyśmy bardzo dużo ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży w przyszłym tygodniu zaczynamy kontrole w poradni alergologicznej u chirurga z tą przepukliną i jeszcze paru.zuziaczek jest rzeczywiście dzielny ale powiem szczerze że jak miała zmieniany wenflon co drugi dzień w szpitalu bo takie ma kruche żyłki to jak mi ją oddawali to tak się wtulała we mnie że co ją odstawiałam to od razu płakała a to było dla mnie najgorsze że ona tak cierpiała a ja nie mogłam jej pomóc , dali mi do domu taką rurkę i gdyby coś się znowu działo to mam je to odessać z gardła. Powiem wam kochane że nie mogę jej z nikim zostawiać w domu jak jestem sama to nawet do kibelka ją biorę bo w każdym momencie to się może powtórzyć więc do roku czasu dopóki nie ukształtuje się jej przełyk to wszędzie ze mną musi jeździć.
Kochane dziękuję wam za wszystkobędę zaglądała w miarę możliwości jak moja kochana dzidziunia mi pozwoli. Buziaczki
nie rozumiem dlaczego tam małe dzieci muszą już tak cierpieć, Trzymaj się kochana dzielna z Ciebie kobietka a malutka na pewno nie długo poczuje się lepiej i już będzie wszystko dobrze. Przytulam :***Witajcie ;-)
Ola, Viola, Ilonka, Graffa, Ewelinka, Danusia, Madzia - dziękuje Kochane za miłe słowa, jakoś się trzymam dzielnie, teraz to ja jestem na pierwszym miejscu i musze zadbać o siebie.
Karola - Masz prześliczną córeczkę :-) Dużo zdrówka życzę!!!!!!!
Rudzia - ucałowania dla Ciebie i chłopców :-)
Trzymajcie się babeczki!!!!
Hello,
tutaj tez zaglądam sobie i witam wzystkie Forumowiczki
Chyba mam dzisiaj ten jeden z lepszych dni, oby tak dalej, bo coś robić mi się chce...
Czesc widziałam ze o mnie pytałyście wiec sie odzywam. żyje jako tako ale żyje... dziś mam 37 dc a w poniedziałek robilam test i II krechy oczywiscie radosc pomieszana z ogromnym lękiem do lekarza jeszcze sie nie zapisalam. Chce abyscie wiedzialy ze kazdej z was kibicuje. Trzymam za was kciuki za pozytywne wyniki badan, zdrowe i donoszone ciaze. Pozdrawiam
Danusiu cieszę się, ludziska i praca są ok, szkoda mi tylko ciebie i twoich problemów kręgosłupowych, bo na dłuższą metę nawet najlepsza praca może być problematyczna w takich warunkach. Trzymaj się
Isza witaj i zaglądaj częściej
lecę porobić poprawki w pracy mgr i spać, bo jutro znów śmigam o roboty
Danusia, bez zmian...

dziękować, od razu lepiej. Dziś wolne czy nocka?kończdziękować, od razu lepiej. Dziś wolne czy nocka?