reklama

Odskocznia;))))

Ewelinko moja kochana :-)
Ja Ci powiem jak będziesz miała brzusio to powiem Ci co będzie bo przeważnie mi się sprawdza tylko będziesz mi musiała takowe zdjątko podesłać ;-), fajnie będzie Cię zobaczyć z brzuszkiem...kurcze tak sobie mysle, zobacz takie były czarne wizje a tu prosze jaka niespodzianka...wiesz to, że jesteś w ciąży podnosi moją wiarę...mam nadzieje, że i ja tego cudu się doczekam nie długo :-)

Ojjjj tak jak będzie już spokojnie to chyba z tej radości się upije ;-)

A jak tam u Was?? Pisałaś, że coś nie teges?Jakby co wiesz gdzie jestem pisz śmiało

Kochana, czarne wizje były, lekarze też zbytnio szans nie dawali i masz...dziecię z gór :-D:-D:-D Kochana Wam też się uda, bo nie ma innej opcji...nas doświadczył prawdziwy cud, to i Wy go doczekacie, zobaczysz...
Skrobię PW..buziam kochana*

reklama
Kochana, czarne wizje były, lekarze też zbytnio szans nie dawali i masz...dziecię z gór :-D:-D:-D Kochana Wam też się uda, bo nie ma innej opcji...nas doświadczył prawdziwy cud, to i Wy go doczekacie, zobaczysz...
Skrobię PW..buziam kochana*

A pamiętasz jak mówiłam "nigdy nie mów nigdy??" no i co?? ciotka ma czasem racje ;-)
Naskrobałam PW :-)
Buziam :**

witajcie dawno tu nie zaglądałam , nie mam czasu bo wciąż jestem zaganiana , nadal czuje pustke po stracie mijego maleństwa i chyba tak już zostanie ?? często zastanawiam sie jak maleństwo by wyblało ... ale odeszło....
Chodzę do pracy , troche zapominam , przyjade do domu - gotowanie , sprzątanie itd. cały czas zmęczona ale dzieki pracy udaje mi sie choć na chwile zapomnieć.
córcia z tatą byli dziś na saniach , już zima sie zaczeła oby szybko odaszła. pozdrawiam cieplutko i życzę owocnych staranek

witajcie dawno tu nie zaglądałam , nie mam czasu bo wciąż jestem zaganiana , nadal czuje pustke po stracie mijego maleństwa i chyba tak już zostanie ?? często zastanawiam sie jak maleństwo by wyblało ... ale odeszło....
Chodzę do pracy , troche zapominam , przyjade do domu - gotowanie , sprzątanie itd. cały czas zmęczona ale dzieki pracy udaje mi sie choć na chwile zapomnieć.
córcia z tatą byli dziś na saniach , już zima sie zaczeła oby szybko odaszła. pozdrawiam cieplutko i życzę owocnych staranek

Witaj
Pustka u mnie nigdy nie zniknęła choć teraz jest stanowczo mniej dokuczliwa ale minąć chyba nigdy nie minie. Z czasem inaczej będziesz do tego podchodzić będzie bolało sporo mniej zobaczysz.
Dobrze, że masz zajęcia to pozwala na chwile zapomnieć.
Przytulam :)

Witajcie,

Halina, pustka i pamięć o Naszych Aniołkach nigdy nie miną, ale czas pozwoli Ci spojrzeć na to troszkę inaczej, lżej...musisz przejść żałobę, wypłakać się, wykrzyczeć, z czasem będzie Ci łatwiej o tym wszystkim myśleć...ból minie, ale blizny w sercu zostaną na zawsze...
Trzymaj się*

Danusia
, w takim razie nigdy nie powiem nigdy ;-)

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku, odzywać się!!!!!!!!!

Witajcie

Witajcie,

Halina, pustka i pamięć o Naszych Aniołkach nigdy nie miną, ale czas pozwoli Ci spojrzeć na to troszkę inaczej, lżej...musisz przejść żałobę, wypłakać się, wykrzyczeć, z czasem będzie Ci łatwiej o tym wszystkim myśleć...ból minie, ale blizny w sercu zostaną na zawsze...
Trzymaj się*

Danusia
, w takim razie nigdy nie powiem nigdy ;-)
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku, odzywać się!!!!!!!!!

No Sis ja myślę, że już nigdy nie powiesz nigdy i pamiętaj!!!!!!!!!!!
1. stare czarownice mają zawsze racje
2. a jak jej nie mają to patrz punkt 1 :-D
Buziam :***

Helołłłłłłłłłł:))))
Łódź zasypało, w tym roku znów zima zaskoczyła drogowców:p
Jutro idę lepić bałwana, a co tam:))))))))
Buuuuuziam was wszystkie gorąco:*

:szok::-):-):-):-):-):-):-):-) i nic więcej nie powiem :-):-):-):-):-):-):-):-) buziam :***

HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ no gdzie wszystkie jesteście?????????? :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry