Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny pytałam już na wieściach jednych i drugich, ale chcę zapytać i Was. Chciałabym zgłosić się na moderatora pomocniczego dla Słodziutkiej i moje pytanie brzmi, co o tym sądzicie, czy miałybyście coś przeciwko.
Wiem, że akurat na odskoczni mało się udzielam, a wręcz piszę mega sporadycznie, ale mimo chciałabym znać Wasze zdanie.
Danuś kotku będzie dobrze, raz jest z górki a raz pod.Witajcie po raz pierwszy w Nowym Roku
Jakieś pustki niesamowite tu powstały nikt już prawie nie zagląda, a szkoda lubiłam pogawędzić z Wami wszystkimi. No cóż takie jest życie, że coś się kończy nic nie może trwać wiecznie.
U nas tragicznie nie ma wyjścia z sytuacji jesteśmy zakopani po uszy.... pewnie nie my pierwsi i nie ostatni...
Gdzie się podziewacie?? Sis, Marta, Madzia, Wiola, Gabi, Iza, Zjola, Graffa, Ilonka, Marti, Aneta, Trawa, Jankesowa co z Wami???? Odezwijcie się...
A teraz tak mniej towarzysko...może któraś z Was potrzebuje mam do sprzedania kilka rzeczy... jakby co piszcie na priv napisze co mam...
Pa
Danula w jaki sposób jesteście zakopani? Czy to jakieś problemy finansowe? Ja ostatnio też przez to przechodziłam, ale wyszliśmy na prostą i myślę, że ten rok będzie łaskawszy od poprzedniegoPozdrowionka
Aha jeszcze jedno. Na cpp jest nas zdecydowanie więcej i też czasami gadamy o pierdołachA jak by co to zawsze tam można coś wtrącić a z resztą pisaniny przenieść się tutaj jeżeli tam jest zbyt smutny dzień.
Danuś kotku będzie dobrze, raz jest z górki a raz pod.
U mnie w pracy się wszystko posypało, zwolnili już 2 osoby a to dopiero początek.
Do tego zdrowie mi szwankuje, ale dzięki temu może wreszcie znajdę przyczynę utraty kruszynek bo w przyszłym tygodniu idę na genetykę, mój hematolog postanowił mnie przebadać jak tylko się da)
Straciłam również nadzieję, że normalni faceci jeszcze istnieją, ten rok nie zaczął się najlepiej(
Dziewczynki co z wami? gdzie jesteście?
Buuuziam was gorąco:*****
hej dziewczynki! Witam w nowym roku!!! i wszystkim życzę jak najlepiej!!!
Lilijanna - jestem za!
a ja się dziś dowiedziałam, że w obu kolanach mam zwyrodnienia, łłłłoooooooooooooooo matko! mnie się zdaje, że cały czas u mnie coś już szwankuje, ale ja się jeszcze nie poddaje i się naprawię;-) zatem przede wszystkim wszystkim życzę zdrówka na nowy rok!!!
do tego auto nawalilo a koszty naprwy byly ogromne:-Danuś zwalniają, zwolnili mi kolegę z którym pracowałam w sekretariacie bo zdrówko mu szwankuje, szkoda mi strasznie bo bardzo się zżyliśmy, ale takie jest życie.Witam ponownie
Finansowo niestety.... i na prostą u nas nie ma szans.. ale ciesze się, że Wam się udało i trzymam kciuki za to by ten rok był dla Was bardzo łaskawy, nas ten rok dobije...
Wiesz ja na cpp dawno nie byłam nie znam tam prawie nikogo a i rozmowa ze mną teraz to żadna przyjemność więc nie będe nikogo męczyć w końcu to moje problemy a tam każda ma swoje.
Dziękuje
Echhh Madziu...
Nareszcie wziełaś się za siebie, szukaj kochana szukaj jakaś przyczyna musi być tych strat.
Co do facetów to są kochana są tylko jeszcze na swojego nie trafiłaś widocznie ale znajdziesz, jesteś wspaniałą kobietą i jakiś w końcu to doceni.
A co tam dzieje się w tej pracy?
Buziam :*
Naprawisz się na pewno trochę czasu i będziesz jak nowa...
Zdrówka i Tobie
Trochę się Was odezwało ale gdzie reszta???????
Dziękuję za kciuki, może wreszcie coś wyjdzieDanula widze ze mnie szukalas a wiec jestem zagladalam na watek ale ostatnio byla jakas totalna cisza. Mma nadzieje ze problemy finansowe sie poprawia my w zeszlym roku mielsmy to samo. w dodatku w styczniu (martwy sezon) mezowi skonczyla sie umowa a co za tym idzie praca i kasado tego auto nawalilo a koszty naprwy byly ogromne:-
angry:, walilo sie jedno za drugim ale dalismy rade i wy tez napewno dacie trzymam kciuki.
Pozdrawiam was wszystkie kobietki.
magdalena trzymam kciuki za badania mam nadzieje ze bedzie po Twojej mysli.