Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Danula!
Ja rzadko zaglądam, bo mogę tylko rano na chwilunię. Potem jest kołowrót i młody przy kompiePozdrowinka
Witajcie,
DANUSIU, no jak nie, jak TAK!!!! Zaproszenie cały czas aktualnei liczę, że wpadniecie na dłużej w końcu ;-) Ściskam Cię mocno kochana* buziolki*
ZJOLA, cumoleczki*
Marta, Wiola, Marti, Madzia, Ilonka, Iwonka, Gabi, Sówka, Monia - HALLO!!!!!! Co u Was? Odzywać się tu pipki grochowe, ale już!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla Was serdeczniste*
Hej kochane!
Danuś tak mi przykro z powodu Twoich problemów ale mam nadzieję, że w końcu uda Wam się wyjść na prostą! Jestem o tym przekonana. Niestety takie już jest to nasze zycie 20% radości a cała reszta to kłopoty:-( buziam Cię mocno
Magduś spokojnie w końcu pojawi się ten właściwy książę na białym koniu i stworzycie prawdziwą rodzinę
Ewelinko kochana to już 20 tydzień!!!! półmetek za Tobą!!!! jeszcze troszkę i utulisz swoje maleństwo. Tak się cieszę
A u mnie jakoś powolutku do przodu, Maciej już ma prawie 14 miesięcyjest już taki mądry!
W tej chwili mam trudny okres bo mąż złamał nogę i wszystko na mojej głowie.
Do tego Mały ma katar i bidulek się męczy a mnie jest tak go szkoda:-(
W ciągu czterech dni zrzuciłam 2 kg, jak tak dalej pójdzie to zostanę przecinkiem hehehe;-)
Nasz kawaler
Czesc dziewczyny!!! Moge tu z wami popisac troszke:-)???
Marti przecudowny synek, wspolczuje katarku oby malutki szybko wyzdrowial....ja tez na diecie jestem;-) od wtorku bo w poniedzialek troszke sobie pocholowalamjak narazie tylko kilogram na minusie
![]()
Ewelinko kurcze jesteś już w połowie)))))))))) jak ten czas szybko płynie, pomasuj brzuszek od e-ciotki
Marti nie przejmuję się, jakoś to będzie, Maciejka to już kawaler))))))))))
Danuś buuuziam gorąco:*
Miłego wieczoru kobitki![]()
Hallo Danula trzymam kciuki, żebyście się z dołka wyciągnęli. My jeszcze też w zeszłym miesiącu siedzieliśmy po uszy w bagnie, a trwało to dobry rok. Teraz wychodzimy na prostą, czego i Tobie życzę. Ja już w życiu zaliczyłam zadłużenia łącznie z bezrobociem, więc wiem że życie to nie jest bajka, wiem też, że fortuna kołem się toczy![]()