Danula
czekam ciągle czekam.....
Witajcie
Hmm widoki takie pewnie jak wszędzie ciężko coś znaleść niestety, szukam już na wszystkie możliwe kierunki ale cisza kompletna. Szukam nieprawdopodobnych możliwości ale jak na razie u mnie nic nie chwyta...ściskam
Moja droga toć to piękne jest, fantastyczny i za pewne bardzo smaczny
A Ty nie powinnaś trochę się oszczędzać?? Ja wiem, że Ty masz ADHD ale no proszę Cię trochę wolniej...
Miłego weekendu kochana :*
Miłego weekendu i dla Was kochane buziam :*
A jakie są widoki na nową pracę Danula? Ja niestety szukałam dwa lata, ale też branża trudna, bo ja nauczyciel plastyki jestem. W końcu zaczęłam z innej beczki i zrządzeniem losu wystawiałam faktury w mojej obecnej firmie, a szef znając moje wykształcenie przerzucił mnie na warsztaty terapii zajęciowej, gdzie prowadzę zajęcia plastyczne z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie. Zrobiłam dodatkowe studia podyplomowe i siedzę tu już 7 lat. Pensja byle jaka ale jest. Dorabiam malowaniem i projektowaniem wnętrz.
Myślę, że odbijecie się od dna, tylko szukajcie najbardziej nieprawdopodobnych możliwości a może coś chwyci![]()
Hmm widoki takie pewnie jak wszędzie ciężko coś znaleść niestety, szukam już na wszystkie możliwe kierunki ale cisza kompletna. Szukam nieprawdopodobnych możliwości ale jak na razie u mnie nic nie chwyta...ściskam
I zrobilam torcik, troche nerwow bylo bo na poczatku nie moglam nalozyc masy na gore ale zebralam resztki sil i udalo sie:-)
Moja droga toć to piękne jest, fantastyczny i za pewne bardzo smaczny
Witam się,
życzę wszystkim miłego weekendu, ja od rana na pełnych obrotach! Tyle rzeczy do zrobienia, że dnia zbraknie...
LILA, nie no.....torcik pierwsza klasa!!!!!!!!!! Jak od cukiernika, zdolniacho!
A Ty nie powinnaś trochę się oszczędzać?? Ja wiem, że Ty masz ADHD ale no proszę Cię trochę wolniej...
Miłego weekendu kochana :*
Miłego weekendu i dla Was kochane buziam :*