reklama

Odskocznia;))))

Witajcie

A jakie są widoki na nową pracę Danula? Ja niestety szukałam dwa lata, ale też branża trudna, bo ja nauczyciel plastyki jestem. W końcu zaczęłam z innej beczki i zrządzeniem losu wystawiałam faktury w mojej obecnej firmie, a szef znając moje wykształcenie przerzucił mnie na warsztaty terapii zajęciowej, gdzie prowadzę zajęcia plastyczne z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie. Zrobiłam dodatkowe studia podyplomowe i siedzę tu już 7 lat. Pensja byle jaka ale jest. Dorabiam malowaniem i projektowaniem wnętrz.
Myślę, że odbijecie się od dna, tylko szukajcie najbardziej nieprawdopodobnych możliwości a może coś chwyci :)

Hmm widoki takie pewnie jak wszędzie ciężko coś znaleść niestety, szukam już na wszystkie możliwe kierunki ale cisza kompletna. Szukam nieprawdopodobnych możliwości ale jak na razie u mnie nic nie chwyta...ściskam

I zrobilam torcik, troche nerwow bylo bo na poczatku nie moglam nalozyc masy na gore ale zebralam resztki sil i udalo sie:-)

Moja droga toć to piękne jest, fantastyczny i za pewne bardzo smaczny :)

Witam się,
życzę wszystkim miłego weekendu, ja od rana na pełnych obrotach! Tyle rzeczy do zrobienia, że dnia zbraknie...

LILA, nie no.....torcik pierwsza klasa!!!!!!!!!! Jak od cukiernika, zdolniacho!

A Ty nie powinnaś trochę się oszczędzać?? Ja wiem, że Ty masz ADHD ale no proszę Cię trochę wolniej...
Miłego weekendu kochana :*

Miłego weekendu i dla Was kochane buziam :*

reklama
Danula pomimo wszystko trzymam kciuki &&&. Przyjdzie czas, że wszystko się ułoży. Ja przechodziłam przez to samo. Oboje byliśmy bezrobotni. Nie mieliśmy mieszkania i każde mieszkało osobno. Przez to wszystko ślub wzięliśmy po 10 latach znajomości i zbyt późno zaczęliśmy się starać o dziecko. Teraz są problemy a czasu nie wrócimy. Finansowo za to udało odbić się od dna, chociaż w zeszłym roku było ciężko. Trzeba jakoś to wszystko sobie poukładać ale zawsze mówię, że dopóki mam dwie ręce, dwie nogi i głowę, to nie jest źle :)
Pozdrowionka

Witam!!! Jak dziewczyny po weekendzie??? U nas impreza urodzinowa sie udala;-), niedziele tez spedzilismy bardzo fajnie pogoda dopisuje slonko swieci i na termometrze po 15 stopni jest az sie nie chce myslec jak to bedzie jak za trzy tygodnie pojade do Polski brrrr....

Witajcie
A Ty nie powinnaś trochę się oszczędzać?? Ja wiem, że Ty masz ADHD ale no proszę Cię trochę wolniej...
Miłego weekendu kochana :*

Miłego weekendu i dla Was kochane buziam :*

Wiem Danuś, wiem....ale jak odpoczywam to głupotki przychodzą mi na myśl, więc zajmuję się czym mogę, a że kwitologii mam stos, więc wiesz...pracoholizm mi się załączył, ale odpoczywam...naprawdę odpoczywam, nie fikam i w ogóle ;-):-D
Buziaki Moja Ty Kochana*

ZJOLA
, co tam na froncie kochana????

Resztę nieobecności tłumaczę tym, że pozapominały loginów :-D:-D:-D:-D:-p

LILA, witaj, no w Polsce będziesz musiała nacieszyć się 5-stopniową temperaturą, ale tragedii nie ma! Zależy w jaki region jedziesz, bo przynajmniej na pomorzu taka temp. jest. Super, że imprezka się udała, miłego dnia*

Ewelinko widzę, że suwaczek mknie do przodu :) Oby tak dalej!
U mnie na razie cisza i spokój. Jestem dwa miesiące po poronieniu. Beta na szczęście spadła miesiąc po zabiegu. Z moich obserwacji wynika, że wszystko wraca do normy. Cykle raczej stabilne i nie rozjechane. Zobaczymy jak będzie dalej. Lekarz powiedział, żebyśmy zaprzestali już starań o dziecko, ale my będziemy próbować dopóki będzie można. Mam namiary na panią doktor genetyk i zamierzam się do niej udać. Staranka raczej w okolicach grudnia tego roku. Co będzie czas pokarze. Na razie przygotowujemy armię do bitwy :)
Pozdrowionka

Witajcie

Danula pomimo wszystko trzymam kciuki &&&. Przyjdzie czas, że wszystko się ułoży. Ja przechodziłam przez to samo. Oboje byliśmy bezrobotni. Nie mieliśmy mieszkania i każde mieszkało osobno. Przez to wszystko ślub wzięliśmy po 10 latach znajomości i zbyt późno zaczęliśmy się starać o dziecko. Teraz są problemy a czasu nie wrócimy. Finansowo za to udało odbić się od dna, chociaż w zeszłym roku było ciężko. Trzeba jakoś to wszystko sobie poukładać ale zawsze mówię, że dopóki mam dwie ręce, dwie nogi i głowę, to nie jest źle :)Pozdrowionka

Trzymaj kciuki trzymaj oby pomogły :)

Witam!!! Jak dziewczyny po weekendzie??? U nas impreza urodzinowa sie udala;-), niedziele tez spedzilismy bardzo fajnie pogoda dopisuje slonko swieci i na termometrze po 15 stopni jest az sie nie chce myslec jak to bedzie jak za trzy tygodnie pojade do Polski brrrr....

Po weekendzie spokojnie wręcz nudnawo. U nas też w niedzielę pięknie było :)
A gdzie to się wybierasz w tą polskę??

Wiem Danuś, wiem....ale jak odpoczywam to głupotki przychodzą mi na myśl, więc zajmuję się czym mogę, a że kwitologii mam stos, więc wiesz...pracoholizm mi się załączył, ale odpoczywam...naprawdę odpoczywam, nie fikam i w ogóle ;-):-D
Buziaki Moja Ty Kochana*
ZJOLA, co tam na froncie kochana????
Resztę nieobecności tłumaczę tym, że pozapominały loginów :-D:-D:-D:-D:-p
LILA, witaj, no w Polsce będziesz musiała nacieszyć się 5-stopniową temperaturą, ale tragedii nie ma! Zależy w jaki region jedziesz, bo przynajmniej na pomorzu taka temp. jest. Super, że imprezka się udała, miłego dnia*

No ja myśle, że Ty wiesz nie fikasz i tym podobne bo jak się dowiem, że jest inaczej to skórę na czterech literach przetrzepie ;)
Buziam :***
No chyba pozapominały nie tylko loginów ale i adresów strony :)

Miłego wieczoru :)

Witam,

Zjola, dobrze, że wszystko wraca do normy i nic nie trzeba regulować! To najważniejsze! I nie słuchajcie lekarzy!!! Oni "g" wiedzą, natura wie swoje, jak ma się udać to się uda i basta! Czego Wam życzę*

Danuś, spoko, dbam o Kruszka, bardziej psychicznie "siadam", od tej roboty to czasem zapominam jak się nazywam, ale póki co daję radę ;)

Buziaki*

ZjolaJa tez bardzo trzymam za ciebie kciuki i jestem takiego samego zdania zeby probowac az do skutku;-). A z wlasnego doswiadcznie wiem ze lakarze nie zawsze maja racje.

Dziewczynki, ale się rozpisałyście,temat został wskrzeszony :)
Danula - a czym Ty się zajmowałaś wcześniej?

Ewelina28 - ooo doczytałam tutaj moje pytanie z wieści, już wiem, że jeszcze nie wiecie co się kryje w brzuszku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry