reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola - nie wiem jak Czarna, ale myślę, że Jej chodziło o to, że Ona w Częstochowie mieszka i dla Niej nie żaden problem spotkać się :)

U nas chorowania ciąg dalszy, u mnie lepiej, Adę zawalił katarek i nie daje sobie odciągnąć, póki co jak po walce wodą morską zrobiłam to zwymiotowała te smarki, jak zakropliłam kropelkami to po chwili też rzyg i smarki na pieluszce tetrowej, więc może tą drogą lepiej...

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witajcie

Witam,
Zjola, dobrze, że wszystko wraca do normy i nic nie trzeba regulować! To najważniejsze! I nie słuchajcie lekarzy!!! Oni "g" wiedzą, natura wie swoje, jak ma się udać to się uda i basta! Czego Wam życzę*
Danuś, spoko, dbam o Kruszka, bardziej psychicznie "siadam", od tej roboty to czasem zapominam jak się nazywam, ale póki co daję radę ;)
Buziaki*

No ja myśle kochana, że dbasz o kruszka zresztą jak Cię znam to tak jest. A psychika musi byc silna pamiętaj, że ona ma silny wpływa na to co się dzieje, więc tylko pozytywy i dobre myślenie. Buziaki :**
Teraz miałaś być u lekarza?

Dziewczynki, ale się rozpisałyście,temat został wskrzeszony :)
Danula - a czym Ty się zajmowałaś wcześniej?
Ewelina28 - ooo doczytałam tutaj moje pytanie z wieści, już wiem, że jeszcze nie wiecie co się kryje w brzuszku :)

Wcześniej to różnie najpierw robiłam na hucie silesia potem przy oknach aluminiowych, potem jako szwaczka a ostatnio jako pakowaczka :)

U nas dziś w końcu bez mrozu i mgły świat widać normalnie.
Miłego dnia

reklama
Zjola - nie wiem jak Czarna, ale myślę, że Jej chodziło o to, że Ona w Częstochowie mieszka i dla Niej nie żaden problem spotkać się :)

U nas chorowania ciąg dalszy, u mnie lepiej, Adę zawalił katarek i nie daje sobie odciągnąć, póki co jak po walce wodą morską zrobiłam to zwymiotowała te smarki, jak zakropliłam kropelkami to po chwili też rzyg i smarki na pieluszce tetrowej, więc może tą drogą lepiej...

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Nie zazdroszczę chorowania ja byłam chora przez święta i wiem jaki katar potrafi być męczący. Zdrówka życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry