Danula
czekam ciągle czekam.....
Danula no u mnie, to już lata robią swoje :--D
Ojj tak moja droga tu się zgadzam, ręce się trzęsą ciężko trafić w klawiaturę ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danula no u mnie, to już lata robią swoje :--D
No na kagora to ja zawsze jak najbardziej :-) (pamiętam hihihihihi)
Mamcia chętnie ale jakbym autem wiesz te jej nogi, ale auto nie zrobione i na taką trasę raczej się nim nie wybiorę raczej pociągiem prędzej. Ale jak będziemy w okolicach z nią kiedyś to wpadniemy na pewno :-)
No mam nadzieje, że ma świadomość jak nie to dopiero się zdziwi

No z ust mi to wyjęłaś, ha, ha!
Rozumiem, ale jakby co, to wiesz...barek czeka
I lepiej faktycznie pociągiem, bo autem to ciut męcząca wyprawa...
Żeby nie musiał się zdziwić kochana, tylko żeby zmądrzał w końcu i jasno określił swoje priorytety...
No staruszki jedne, nie mogę!! Tylko przez kolano przełożyć, młode babki, a narzekają![]()

Teraz to takie modne. I wiecie co? Ja stwierdziłam, że chyba ją mam, bo czasem takie głupoty wypisuję, albo czytam, że głowa boli! No o robieniu błędów już nie wspomnę. Kiedyś mi byka ortograficznego nawet Lilijanka na suwaczku wytknęła, bo ją w oczy kłuł
No wstyd taki, że nie mogę 

Nie, no o narzekaniu nie ma mowy ;-) My tylko ustalamy pewne opcje. Zamiast trzęsących się rąk, można na przykład odmłodzić się dysleksjąTeraz to takie modne. I wiecie co? Ja stwierdziłam, że chyba ją mam, bo czasem takie głupoty wypisuję, albo czytam, że głowa boli! No o robieniu błędów już nie wspomnę. Kiedyś mi byka ortograficznego nawet Lilijanka na suwaczku wytknęła, bo ją w oczy kłuł
No wstyd taki, że nie mogę
![]()