reklama

Odskocznia;))))

Danula a tak niedyskretnie spytam ile wiosen sobie liczysz, bo ja równiutko o 10 lat starsza jestem od Ewelinki :(

Co do błędów, to jak byłam młodsza, to wszyscy mówili, że jak ktoś dużo czyta, to błędów nie robi. To jednak guzik prawda, bo ja czytałam na tony a byki jak były, tak są, muuu ...

reklama
Zjola, ha ha ha ha ha ha ja też SZCZelam byki i nie tłumacząc się, nie robię tego świadomie, tylko z pośpiechu w trakcie pisania na klawiaturze, zdarza się nawet polonistom :-D
Danuś, ano pogadamy jak dogonię Twój wiek, ale uwierz mi - nie usłyszysz ode mnie, żem stara ;-)
Mykam deserek chłopakom robić...

Kiedyś usłyszę ;-)
A tak poważnie to ja się od wczoraj czuje jakbym miałam 60 na karku jestem przeżuta i wypluta dokumentnie...

Kiedyś usłyszę ;-)
A tak poważnie to ja się od wczoraj czuje jakbym miałam 60 na karku jestem przeżuta i wypluta dokumentnie...

Danuś, czujesz się tak zapewne nie z powodu wieku, a problemów i stresu...normalne...potrzebujesz odpoczynku i to w trybie natychmiastowym!!!!!

Zjola, moja sisterka prawie w Twoim wieku, a wciąż powtarza, że czuje się na 20 :-D

Danuś, podpowiem Ci, ja w niedzielę 30 ha ha ha ha

Magdalenka to fajnie ze zapisalas sie do urologa oby problemy z pecherzem minely bo wiem jakie to drazniace....
Zjola a wiesz co ja tez zauwazylam ze czesto robie bledy:-D moze tez mam dysleksje:eek:
A ja bylam na godzinnym spacerku:-) troszke sie przewietrzyc;-)

Danuś, czujesz się tak zapewne nie z powodu wieku, a problemów i stresu...normalne...potrzebujesz odpoczynku i to w trybie natychmiastowym!!!!!
Zjola, moja sisterka prawie w Twoim wieku, a wciąż powtarza, że czuje się na 20 :-D
Danuś, podpowiem Ci, ja w niedzielę 30 ha ha ha ha

Kochana ja wiem kiedy Ty masz urodziny i ile :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry