reklama

Odskocznia;))))

reklama
Danuś, to ja już czekam na niego z pogrzebaczem ;) A na poważnie, nie kłóćcie się, toż to szkoda Waszych nerwów i dodatkowe problemy sobie stwarzacie...choć wiem, że łatwo się mówi nie "kłóćcie się"... :|
Miałam pytać - czy Marta sie do Ciebie odezwała???? Mi nie odp. na sms-y piczka jedna...

LILI, dawno podpisana ;)

Ostatnia edycja:
Danuś, to ja już czekam na niego z pogrzebaczem ;) A na poważnie, nie kłóćcie się, toż to szkoda Waszych nerwów i dodatkowe problemy sobie stwarzacie...choć wiem, że łatwo się mówi nie "kłóćcie się"... :|
Miałam pytać - czy Marta sie do Ciebie odezwała???? Mi nie odp. na sms-y piczka jedna...

LILI, dawno podpisana ;)

Ja wiem, że kłótnia to nic dobrego ale jak kilka razy złapiesz go na kłamstwie i przyrzeka klęczy i szlocha, że się to nie powtórzy a za miesiąc złapiesz go na tym samym to co byś zrobiła? (pamiętasz na czym go złapałam ostatnio?)
Sie nie odzywała do mnie wcale i to już ho ho ho i jeszcze trochę czasu

Ostatnia edycja:
Ja wiem, że kłótnia to nic dobrego ale jak kilka razy złapiesz go na kłasmtwie i przyrzeka klęczy i szlocha, że się to nie powtórzy a za miesiąc złapiesz go na tym samym to co byś zrobiła? (pamiętasz na czym go złapałam ostatnio?)
Sie nie odzywała do mnie wcale i to już ho ho ho i jeszcze trochę czasu

To powiedz Sławentemu, że w łeb zarobi, nosz pieron jeden no!!!!!! Pamiętam kochana, doskonale pamiętam...
Kochana, skoro sytuacja się powtarza, to może czas "postawić kropkę nad i" - ileż można???????????

To powiedz Sławentemu, że w łeb zarobi, nosz pieron jeden no!!!!!! Pamiętam kochana, doskonale pamiętam...
Kochana, skoro sytuacja się powtarza, to może czas "postawić kropkę nad i" - ileż można???????????

Postawiłam kropkę nad i i to na poważnie a on teraz niech sobie trochę pomyśli
Jutro jadę do mamy na jakiś czas zostawię mu wolną rękę niech sobie posiedzi i poduma jak taki z niego myśliciel jak nie będzie konkretnych decyzji jakie mu postawiłam no to niestety....

Lilijanko petycja podpisana :)

Danula no smutno mi, że się kłócicie. Ja przechodziłam przez to z moim pierwszym mężem. W moim przypadku skończyło się zamianą na lepszy model :) Trafiłam w dziesiątkę! Jak widać po moich suwaczkach :) Życzę Wam jednak zgody i dojścia do porozumienia.
A planetarium to raczej jest w Chorzowie, bo o gliwickim jeszcze nie słyszałam, ale tak czy siak mieszkamy nie daleko.

Pozdrowionka dla wszystkich :)

Postawiłam kropkę nad i i to na poważnie a on teraz niech sobie trochę pomyśli
Jutro jadę do mamy na jakiś czas zostawię mu wolną rękę niech sobie posiedzi i poduma jak taki z niego myśliciel jak nie będzie konkretnych decyzji jakie mu postawiłam no to niestety....

Sis'ka i bardzo dobrze....czas najwyższy, by wydoroślał! Pobędzie sam, to może coś mądrego wymyśli...
A jak będziesz u mamy to ją uściskaj i ucałuj ode mnie, mam nadzieję, że mnie pamięta :-D I koniecznie weź lapka do maminki, by skrabnąć coś tu do mnie czasem ;-)

ZJOLA, uściski*

reklama
Lilijanko petycja podpisana :)

Danula no smutno mi, że się kłócicie. Ja przechodziłam przez to z moim pierwszym mężem. W moim przypadku skończyło się zamianą na lepszy model :) Trafiłam w dziesiątkę! Jak widać po moich suwaczkach :) Życzę Wam jednak zgody i dojścia do porozumienia.
A planetarium to raczej jest w Chorzowie, bo o gliwickim jeszcze nie słyszałam, ale tak czy siak mieszkamy nie daleko.

Pozdrowionka dla wszystkich :)

Kochana nie planetarium tylko palmiarnia :) (wybacz moja pomyłka)
My jak się kłócimy to jest ostro ale widać czasami tak trzeba żeby coś do kogoś dotarło. Jaki będzie efekt zobaczymy.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry