Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danuś, to ja już czekam na niego z pogrzebaczemA na poważnie, nie kłóćcie się, toż to szkoda Waszych nerwów i dodatkowe problemy sobie stwarzacie...choć wiem, że łatwo się mówi nie "kłóćcie się"... :|
Miałam pytać - czy Marta sie do Ciebie odezwała???? Mi nie odp. na sms-y piczka jedna...
LILI, dawno podpisana![]()
Ja wiem, że kłótnia to nic dobrego ale jak kilka razy złapiesz go na kłasmtwie i przyrzeka klęczy i szlocha, że się to nie powtórzy a za miesiąc złapiesz go na tym samym to co byś zrobiła? (pamiętasz na czym go złapałam ostatnio?)
Sie nie odzywała do mnie wcale i to już ho ho ho i jeszcze trochę czasu
To powiedz Sławentemu, że w łeb zarobi, nosz pieron jeden no!!!!!! Pamiętam kochana, doskonale pamiętam...
Kochana, skoro sytuacja się powtarza, to może czas "postawić kropkę nad i" - ileż można???????????
Postawiłam kropkę nad i i to na poważnie a on teraz niech sobie trochę pomyśli
Jutro jadę do mamy na jakiś czas zostawię mu wolną rękę niech sobie posiedzi i poduma jak taki z niego myśliciel jak nie będzie konkretnych decyzji jakie mu postawiłam no to niestety....
I koniecznie weź lapka do maminki, by skrabnąć coś tu do mnie czasem ;-)Lilijanko petycja podpisana
Danula no smutno mi, że się kłócicie. Ja przechodziłam przez to z moim pierwszym mężem. W moim przypadku skończyło się zamianą na lepszy modelTrafiłam w dziesiątkę! Jak widać po moich suwaczkach
Życzę Wam jednak zgody i dojścia do porozumienia.
A planetarium to raczej jest w Chorzowie, bo o gliwickim jeszcze nie słyszałam, ale tak czy siak mieszkamy nie daleko.
Pozdrowionka dla wszystkich![]()