Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam kochane, jestem tak zapracowana od czasu gdy zostałam sama w sekretariacie że po powrocie do domu padam jak kawka.Witam,
Danuś, no właśnie, może idź za ciosem i tak jak pisze LILIJANNA, otwórzcie cosik swojego - przecież już kiedyś o tym myślałaś, pamiętasz?, zawsze to jakieś wyjście jest!! Ściskam*
Marta, Wiola, Ilonka, Iwonka, Gabi, Madzia, Monia, ja Was proszę - odezwijcie się choć półsłówkiem :|
Pozdrawiam wszystkie*
W sobotę wyszłam się pobawić ze znajomymi i dziś w nocy złapał mnie pęcherz, dobrze że zawsze mam w domu antybiotyk na wszelki wypadek, ale i tak ból taki że noc nieprzespana :/
Udało mi się dzisiaj rano dostać do lekarza, jak mnie zobaczył to stwierdził że i tak długo wytrzymałam bo ostatnie zapalenie miałam we wrześniu. Ze względu na pogodę do środy jestem na L4.
To tyle co u mnie.
Pozdrawiam serdecznie
nie raz bywalo ze chorowalam co dwa miesiace jednak po ostatnim antybiotyku we wrzesniu narazie jest cisza;-) moze dlatego ze lekarz dal mi inny antybiotyk, ja bralam ostatnio Nolicin i dostalam jeszcze jakies dwie saszetki do wypicia ale nie pamietam co to bylo
wiem napewno ze mialo mi wypukac bakterie. A ty jaki antybiotyk dostajesz od lekarza???Wiem ze moja siostra pila kiedys jakies ziolka i to jej terz troche przynosilo ulge w tych pierwszych dniach zanim antybiotyk nie zacza porzadnie dzialac.