reklama

Odskocznia;))))

Witam was kochane!!! Ja już dojechałam do Polski;-) podróż minęła całkiem dobrze. Teraz lęcę troszkę odpocząć bo tyłek boli od siedzenia :-D. Odezwę się jutro. Pozdrawiam wszystkie!!!
Dobranoc!!!

reklama
Hej Danula oczywiście, że tak, póki co wyjazd do Częstochowy odwołany ze łzami w oczach, ale Adzik jest na antybiotyku, angina nam się przypałętała i to przeze mnie :(

Buziam, Lila super, że podróż znośna.

Ewelinko fluidki zaabsorbowane w 100 % :) Ja bym wolała, żeby u mnie za trzecim razem się udało, bo czas mnie goni! Ale na razie spokój, ciśnienia nie ma. Może zrobimy sobie prezent gwiazdkowy? Buziole

Lila witamy w kraju :)

Lilijanko ze zlotu nici? Szkoda, ale byle byście zdrowi byli. Pozdrawiam

Witam,

ZJOLA, uda się uda, zobaczysz* daj znać jak będziesz miała wyniki betki - będę czekała na wieści od Ciebie )))
LILA, dobrze, że podróż w miarę ok, daj tyłkowi odpocząć :)))
LILIJANNA, zdrówka dla Adusi, a i Ty się kuruj*
DANUSIU, spr łączność :-D :-D

Lilijanna - To jednak nie przyjedziecie??? Szkoda . Niech Ada zdrowieje . co się odwlecze to nie uciecze.
Lila - życze pozytywnie wyjaśnionych spraw
Zjola , wydaje mi się że nie bedzie już gadziny , i beta ok
Ewelina , pogładź brzuszek
Danusia - od kiedy zaczynasz prace

U mnie dzisiaj ładnie słonce świeci , aż milo sie jeździło . Mogłaby juz być wiosna...ech
Pozdrowienia dla wszystkich

Witajcie kochane

Kurcze co się dzieje? Jakby co to wiesz ja 24/h pamiętasz nie?
Buziam :**

Oj moja droga do wiosny to u nas ho ho albo jeszcze dalej u mnie dziś właśnie sypie śnieg jak szalony :no: Już Ty lepiej siedz tam gdzie ciepło ;-)

Wiesz tylko takich ludzie jak Twoja znajoma sprytnych było już sporo i teraz ciężko będzie się z czymś wbić zresztą ja oglądam nie raz allegro to jest tego wszystkiego tyle, że głowa mała. Ale podsunęłaś mi pomysł mam w domu kilka nie potrzebnych rzeczy więc chociaż tego się pozbędę i wystawie może akurat ktoś kupi.
Ale link poproszę może akurat coś podpowie jak obejrzę sobie :-)

No masz kolejna zakręcona jak bączek kobieta ale bys sobie narobiła nie ma co :-D

Wiesz co Wiola gadasz (czytaj piszesz) jak potrzaskana. Tyle osób się o Ciebie pyta a Ty piszesz, że nie ma się o kogo martwić... :no:

Dziewczyny mam NEWSA z ostatniej chwili nic wcześniej nie pisałam co by nie zapeszyć....otóż byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy, było czterech chętnych na jedno miejsce więc nie liczyłam na wiele, ale dziś po południu już oddzwonili, że mam robić badania i od wtorku zaczynam szkolenie :-):-):-):-):-)
Nareszcie coś się ruszyło :-):-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)
Danuś gratuluję :))))))
Buuziam was wszstkie gorąco:)

Witajcie,
tu znów przestój widzę....

Czarna,
pogładzony, odwdzięczamy "kopniaczkiem" :-)
ZJOLA, i jak wyniki????????

Pozdrawiam wszystkie gorąco*

Ewelinko wynik w piątek, bo u nas kurier do Katowic te badania wozi. Zanim wróci, to trochę trwa. Mnie się, aż tak nie spieszy, więc czekam cierpliwie. Wizytę kontrolną u gina mam 18-tego lutego, więc się nie pali. Bużka

Czarna mnie się też wydaje, że jest ok. Inaczej cykl byłby rozregulowany a jak na razie jest 27-o dniowy :) Pozdrowionka

Danula czemu się nie odzywasz? Pracujesz już?

Cześć dziewczyny ja wpadam tylko zobaczyć co u was ostatnio nie ma za bardzo weny do pisania i ogólnie humorek nie dopisuje....:-(
Czarna dzięki, mam nadzieje ze wszystko ułoży się pozytywnie.
Zjola trzymam kciuki za prawidłowe wyniki
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry