Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,
CZARNA, tak jak Danusia pisała, będzie Ignaś...
DANUŚ, buziam, mało czasu to i mnie mało tutaj...a i dziś humor klawy, szkoda gadać![]()
Ewelina a co sie stalo ze humorek nie dopisuje??? Moze postaramy sie go poprawic;-)
Danula no jeszcze pare dni mi zostalo tej dobroci;-) i wracam do zimnej Polski brrr...ale jeszcze troszke i wiosna![]()
Już Ty lepiej siedz tam gdzie ciepło ;-)Czarna76 - przetrwałaś i jesteś bardzo dzielna, choć wierzę, że serduszko bolało. Kurczę wylej mu kubeł zimnej wody na łeb i niech się chłopina otrząśnie wrrr. Będziesz miała chwilę czasu i ochoty by spotkać się na kawkę 11,12,13 jestem w Cżęstochowie jak już wcześniej pisałam, hotel zamówiony, więc przyjeżdżamy.
Danula - ja tak sobie myślę o tym Twoim interesie cały czas, powiem Ci znajomi (nota bene firmę, którą też księguję) zaczęli sprzedawać poprzez sklep internetowy i allegro (allegro to była taka pomoc w reklamie, zresztą cały czas do tego służy) jakieś fajne rzeczy zakupione przez przypadek, np. w Lidlu/Biedronce za wyższe ceny poprzez internet, patrzyłam na to sceptycznie, a teraz pukam się w czoło, bo nie dosyć, że sprzedali zawsze wszystko to jeszcze tak im się interes rozkręcił, że już chłopaki (bracia) dwie działki kupili, jedną za gotówkę, drugą wzięli w kredyt. Podeślę Ci później linka do ich interesu to sobie popatrzysz.
Czesc dziewczyny!!!:-)
Taka gapa ze mnie jest ze szok, caly czas bylam swiecie przekonana ze jade w sobote date sprawdzalam w kalendarzu chyba ze 100 razy
a tu wczoraj patrze ze ja jednak wyjazd mam w niedziele
mowi do mojego M ze 6 wypada wlasnie w neidziele to az sie ze mna prawie pokocil
hehe. Dobrze ze sie w pore doliczylam
. Pozdrawiam i zycze milego dnia!!!

Ja tylko tak...
gwoli przypomnienia...
I zapewnienia, że żyję...
Nie martwcie się o mnie...
Bo:
- po primo - nie ma o kogo
- po secundo - wystarczy, że ja się martwię...
i po tertio - niedługo się odezwę...
obiecywuję![]()

A pierdyknąć Cię w ten łepek za gadanie takich bzdur? Powiedz tylko, pierdyknięcie na zamówienie. Czekamy na odzew i pamiętaj - - - > OBIECAŁAŚNie martwcie się o mnie...
Bo:
- po primo - nie ma o kogo
A pierdyknąć Cię w ten łepek za gadanie takich bzdur? Powiedz tylko, pierdyknięcie na zamówienie. Czekamy na odzew i pamiętaj - - - > OBIECAŁAŚ
Danula - no to wieeeeeeeeeeeeelkie gratulacjeCieszę się bardzo.
Czarna - super![]()

jeden plus mojej pomylki byl by taki ze nie pomylilam sie o dzien za pozno tylko za wczesniej
A dziękuje dziękuje :-)
Widze moderatorem jesteś chyba od nie dawna co? Czy ja znowu coś przegapiłam
Aaaa dopiero tydzień ta nowa funkcja, ale cieszę się, że mogę pomóc choć troszkę. Uczę się dopiero, ale myślę, że podołam.
Będziesz w Sosnowcu?? A może tak trochę dalej do Pszczyny? ;-)
Będę teraz w Częstochowie, w Pszczynie mogę zawitać latem, bo na banka wlecę do rodzinki do Czechowic-Dziedzic