reklama

Odskocznia;))))

Lilijanna , oczywiście znajde czas i bardzo chętnie się spotkam
Zjola , on poprostu szuka jakiegokolwiek pretekstu żeby Ciebie nie narażać - tak mi się zdaje
przy dobrej organizacji dzieciaczek nie jest kulą u nogi

reklama
Ja tylko tak...
gwoli przypomnienia...
I zapewnienia, że żyję...
Nie martwcie się o mnie...
Bo:
- po primo - nie ma o kogo
- po secundo - wystarczy, że ja się martwię...
i po tertio - niedługo się odezwę...
obiecywuję ;)

Witajcie kochane

Witam,
CZARNA, tak jak Danusia pisała, będzie Ignaś...
DANUŚ, buziam, mało czasu to i mnie mało tutaj...a i dziś humor klawy, szkoda gadać ;)

Kurcze co się dzieje? Jakby co to wiesz ja 24/h pamiętasz nie?
Buziam :**

Ewelina a co sie stalo ze humorek nie dopisuje??? Moze postaramy sie go poprawic;-)
Danula no jeszcze pare dni mi zostalo tej dobroci;-) i wracam do zimnej Polski brrr...ale jeszcze troszke i wiosna:-D

Oj moja droga do wiosny to u nas ho ho albo jeszcze dalej u mnie dziś właśnie sypie śnieg jak szalony :no: Już Ty lepiej siedz tam gdzie ciepło ;-)

Czarna76 - przetrwałaś i jesteś bardzo dzielna, choć wierzę, że serduszko bolało. Kurczę wylej mu kubeł zimnej wody na łeb i niech się chłopina otrząśnie wrrr. Będziesz miała chwilę czasu i ochoty by spotkać się na kawkę 11,12,13 jestem w Cżęstochowie jak już wcześniej pisałam, hotel zamówiony, więc przyjeżdżamy.
Danula - ja tak sobie myślę o tym Twoim interesie cały czas, powiem Ci znajomi (nota bene firmę, którą też księguję) zaczęli sprzedawać poprzez sklep internetowy i allegro (allegro to była taka pomoc w reklamie, zresztą cały czas do tego służy) jakieś fajne rzeczy zakupione przez przypadek, np. w Lidlu/Biedronce za wyższe ceny poprzez internet, patrzyłam na to sceptycznie, a teraz pukam się w czoło, bo nie dosyć, że sprzedali zawsze wszystko to jeszcze tak im się interes rozkręcił, że już chłopaki (bracia) dwie działki kupili, jedną za gotówkę, drugą wzięli w kredyt. Podeślę Ci później linka do ich interesu to sobie popatrzysz.

Wiesz tylko takich ludzie jak Twoja znajoma sprytnych było już sporo i teraz ciężko będzie się z czymś wbić zresztą ja oglądam nie raz allegro to jest tego wszystkiego tyle, że głowa mała. Ale podsunęłaś mi pomysł mam w domu kilka nie potrzebnych rzeczy więc chociaż tego się pozbędę i wystawie może akurat ktoś kupi.
Ale link poproszę może akurat coś podpowie jak obejrzę sobie :-)

Czesc dziewczyny!!!:-)
Taka gapa ze mnie jest ze szok:szok:, caly czas bylam swiecie przekonana ze jade w sobote date sprawdzalam w kalendarzu chyba ze 100 razy:-D a tu wczoraj patrze ze ja jednak wyjazd mam w niedziele:-D mowi do mojego M ze 6 wypada wlasnie w neidziele to az sie ze mna prawie pokocil:-D hehe. Dobrze ze sie w pore doliczylam:-D. Pozdrawiam i zycze milego dnia!!!

No masz kolejna zakręcona jak bączek kobieta ale bys sobie narobiła nie ma co :-D

Ja tylko tak...
gwoli przypomnienia...
I zapewnienia, że żyję...
Nie martwcie się o mnie...
Bo:
- po primo - nie ma o kogo
- po secundo - wystarczy, że ja się martwię...
i po tertio - niedługo się odezwę...
obiecywuję ;)

Wiesz co Wiola gadasz (czytaj piszesz) jak potrzaskana. Tyle osób się o Ciebie pyta a Ty piszesz, że nie ma się o kogo martwić... :no:

Dziewczyny mam NEWSA z ostatniej chwili nic wcześniej nie pisałam co by nie zapeszyć....otóż byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy, było czterech chętnych na jedno miejsce więc nie liczyłam na wiele, ale dziś po południu już oddzwonili, że mam robić badania i od wtorku zaczynam szkolenie :-):-):-):-):-)
Nareszcie coś się ruszyło :-):-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)

A pierdyknąć Cię w ten łepek za gadanie takich bzdur? Powiedz tylko, pierdyknięcie na zamówienie. Czekamy na odzew i pamiętaj - - - > OBIECAŁAŚ :)
Danula - no to wieeeeeeeeeeeeelkie gratulacje :) Cieszę się bardzo.
Czarna - super :)

A dziękuje dziękuje :-)
Widze moderatorem jesteś chyba od nie dawna co? Czy ja znowu coś przegapiłam :sorry2:
Będziesz w Sosnowcu?? A może tak trochę dalej do Pszczyny? ;-)

Danula to ja serdecznie gratuluje i zycze zeby teraz wszystko szlo z gorki;-). A co do mojego zakrecenia czasem tak mam:-D jeden plus mojej pomylki byl by taki ze nie pomylilam sie o dzien za pozno tylko za wczesniej:zawstydzona/y:

reklama
A dziękuje dziękuje :-)
Widze moderatorem jesteś chyba od nie dawna co? Czy ja znowu coś przegapiłam :sorry2:
Aaaa dopiero tydzień ta nowa funkcja, ale cieszę się, że mogę pomóc choć troszkę. Uczę się dopiero, ale myślę, że podołam.
Będziesz w Sosnowcu?? A może tak trochę dalej do Pszczyny? ;-)
Będę teraz w Częstochowie, w Pszczynie mogę zawitać latem, bo na banka wlecę do rodzinki do Czechowic-Dziedzic

Pozdrawiam wszystkie mocno, dziś super dzień, dwa szkraby nam się urodziły :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry