Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no trudno jakos bede musiala przetwac ta 30 godzinna podroz
Czesc dziewczyny;-)
Danula ja jestem i chetnie sie z toba kawki napije;-)
A u mnie nic ciekawgo jeszcze 4 dni i jade do Polski, kochane jak ja straszliwie bede tesknic za moim M:-( pocieszam sie tylko tym ze pozalatwiam wszystkie sprawy i w kancu bede mogla odetchnac z ulga:-). Wiecie co....niestety jade autokarem, mial byc samolot ale ja oczywiscie musze nabrac tyle bagazu ze nie zmieszcze sie w normachno trudno jakos bede musiala przetwac ta 30 godzinna podroz
![]()

Dziekuje za kawke:-)
Nie wiem dokladnie na ile to zalezy jak sie sprawy potocza ale pewnie ok 2 miesiecy mam nadzieje ze nie dluzej. W niedziele do Polski jechala siostra mojego M i mowila ze strasznie zimno bylo w autokarze ja jade z inna firma przewozawa i mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy. Tak sobie myslalam ze jak bede wracala do Italii to polece samolotem ale zobaczymy jak to bedzie bo bilety strasznie drozeja....
hejka
Lila , drożej ale za to jak szyyyyyyyybbbbbbbbko !
Danula , no ja niestety na poranne kawusie sie nie załapuje , raczej na wieczornego drina
Ewelina , a imie to już wybraliscie , czy ja to aby nie przegapiłam...
Moje dziewczyny wskoczyły na właściwe tory , chodzą do szkoły , nawet nie najgorzej rano wstawają , narazie jest git - przewidywany kryzys na koniec tygodnia
Czarna76 - a jak tam po poznaniu rodzeństwa? Nic nie pisałaś jak to przyjęły? Jak Ty przyjęłaś ich gadanie na ten temat?
Danula - dziś mogłabym ja Ci kawkę postawić wirtualnie
Lila - 30godz przynajmniej się wyśpisz
Zjola - PW doszło?
Wczoraj A. pojechał na zakupy, nie wiele praktycznie przywiózł, a paragon taaaaaki długi i taaaaki wysoki![]()
.Witam!!!U nas dzis piekna pogoda, slonce swieci pewnie zalicze jakis spacerek z pieskiem trzeba korzystac z ostatnich dni w slonecznej Italii.
Milego dnia zycze!!!