reklama

Odskocznia;))))

No nic chyba jednak nikogo się dziś nie doczekam więc uciekam coś porobić.

Miłego dnia wszystkim i pozdrawiam nie obecnych tylko czytających papa

reklama
Czesc dziewczyny;-)
Danula ja jestem i chetnie sie z toba kawki napije;-)
A u mnie nic ciekawgo jeszcze 4 dni i jade do Polski, kochane jak ja straszliwie bede tesknic za moim M:-( pocieszam sie tylko tym ze pozalatwiam wszystkie sprawy i w kancu bede mogla odetchnac z ulga:-). Wiecie co....niestety jade autokarem, mial byc samolot ale ja oczywiscie musze nabrac tyle bagazu ze nie zmieszcze sie w normach:zawstydzona/y: no trudno jakos bede musiala przetwac ta 30 godzinna podroz:dry:

Czesc dziewczyny;-)
Danula ja jestem i chetnie sie z toba kawki napije;-)
A u mnie nic ciekawgo jeszcze 4 dni i jade do Polski, kochane jak ja straszliwie bede tesknic za moim M:-( pocieszam sie tylko tym ze pozalatwiam wszystkie sprawy i w kancu bede mogla odetchnac z ulga:-). Wiecie co....niestety jade autokarem, mial byc samolot ale ja oczywiscie musze nabrac tyle bagazu ze nie zmieszcze sie w normach:zawstydzona/y: no trudno jakos bede musiala przetwac ta 30 godzinna podroz:dry:

Witaj zatem stawiam kawkę jak masz ochotę ją wypić 13998_b.jpg

Na długo jedziesz do polski? Nie zazdroszczę Ci tej jazdy 30 godzin w autobusie namęczysz się strasznie.

Dziekuje za kawke:-)
Nie wiem dokladnie na ile to zalezy jak sie sprawy potocza ale pewnie ok 2 miesiecy mam nadzieje ze nie dluzej. W niedziele do Polski jechala siostra mojego M i mowila ze strasznie zimno bylo w autokarze ja jade z inna firma przewozawa i mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy. Tak sobie myslalam ze jak bede wracala do Italii to polece samolotem ale zobaczymy jak to bedzie bo bilety strasznie drozeja....

hejka
Lila , drożej ale za to jak szyyyyyyyybbbbbbbbko !
Danula , no ja niestety na poranne kawusie sie nie załapuje , raczej na wieczornego drina ;)
Ewelina , a imie to już wybraliscie , czy ja to aby nie przegapiłam...

Moje dziewczyny wskoczyły na właściwe tory , chodzą do szkoły , nawet nie najgorzej rano wstawają , narazie jest git - przewidywany kryzys na koniec tygodnia

Czarna76 - a jak tam po poznaniu rodzeństwa? Nic nie pisałaś jak to przyjęły? Jak Ty przyjęłaś ich gadanie na ten temat?
Danula - dziś mogłabym ja Ci kawkę postawić wirtualnie :)
Lila - 30godz przynajmniej się wyśpisz :)
Zjola - PW doszło?

Wczoraj A. pojechał na zakupy, nie wiele praktycznie przywiózł, a paragon taaaaaki długi i taaaaki wysoki :sorry2:

Witajcie :-)

Dziekuje za kawke:-)
Nie wiem dokladnie na ile to zalezy jak sie sprawy potocza ale pewnie ok 2 miesiecy mam nadzieje ze nie dluzej. W niedziele do Polski jechala siostra mojego M i mowila ze strasznie zimno bylo w autokarze ja jade z inna firma przewozawa i mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy. Tak sobie myslalam ze jak bede wracala do Italii to polece samolotem ale zobaczymy jak to bedzie bo bilety strasznie drozeja....

Nie ma za co :-)
To na długo przyjeżdżasz ale nad powrotem pomyśl jednak nad samolotem bo na pewno się wymęczysz strasznie. A tak może i drożej ale na pewno w lepszych warunkach i o wiele szybciej wrócisz.

hejka
Lila , drożej ale za to jak szyyyyyyyybbbbbbbbko !
Danula , no ja niestety na poranne kawusie sie nie załapuje , raczej na wieczornego drina ;)
Ewelina , a imie to już wybraliscie , czy ja to aby nie przegapiłam...
Moje dziewczyny wskoczyły na właściwe tory , chodzą do szkoły , nawet nie najgorzej rano wstawają , narazie jest git - przewidywany kryzys na koniec tygodnia

To pech bo ja znowu na wieczornego drina nie mam za bardzo czasu ale może kiedyś się uda kto wie :-)
Imie malucha Ewelinki przegapiłaś będzie Ignaś :-)

Czarna76 - a jak tam po poznaniu rodzeństwa? Nic nie pisałaś jak to przyjęły? Jak Ty przyjęłaś ich gadanie na ten temat?
Danula - dziś mogłabym ja Ci kawkę postawić wirtualnie :)
Lila - 30godz przynajmniej się wyśpisz :)
Zjola - PW doszło?
Wczoraj A. pojechał na zakupy, nie wiele praktycznie przywiózł, a paragon taaaaaki długi i taaaaki wysoki :sorry2:

No to ja chętnie się na tą kawkę załapie :-)
O paragonach i sklepach nawet mi nie mów bo ostatnio jest to jedna z moich nie lubianych czynności zakupy brrrrr...

SIS gdzie się podziewasz????

Witam!!!U nas dzis piekna pogoda, slonce swieci pewnie zalicze jakis spacerek z pieskiem trzeba korzystac z ostatnich dni w slonecznej Italii:-D.

Milego dnia zycze!!!

Witam!!!U nas dzis piekna pogoda, slonce swieci pewnie zalicze jakis spacerek z pieskiem trzeba korzystac z ostatnich dni w slonecznej Italii:-D.

Milego dnia zycze!!!

No proszę jak nie którzy mają się dobrze a u nas zimo, mrożno i bez jednego promyka słońca :-(
Nawzajem miłego dnia życzę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry