L
Lila001
Gość
Rudzia super fotki!!! Przecudowne chlopaki i mamusia oczywiscie:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widziałam focie z WOŚP, szaleńcu jeden Ty 

Super, że poszło tak dobrze! Wybaczam Twoją nieobecność, choć tęsknię Piczko Grochowianko
Na sms-ki mogłabyś odp. czasem 
Ale rozumiem...rozumiem...mając takich brzdąców, pracę i dom, ciężko ogarnąć wsio ;-) Moje (znaczy Twoje) Robaczki ucałuj od ciociuni...Konrad jaki duży 

Super masz chłopaków, a Ty kochana, cóż....kwitniesz i śliczna, jak zawsze :-) To Ci posłodziłam...buziaki przesyłam i uściski! I wiesz, jak zobaczysz Bear'a Grylls'a to go liźnij od Ewelinki 

Cmok*Zjola - no ja Cię kręcę, jaka pamięć![]()
Ewelina28 - tak staram się na Twój suwaczek nie zerkać codziennie i za każdym razem jak to robię to przesuwa się w niesamowitym tempie.
Czarna76 - do V_jolki pisałam PW jakiś chyba tydzień temu i cisza, może ma kto do Niej smska skrobnąć
Danula - a dzisiaj też kawkę robisz? To ja poproszę, duuuużo mleczka. ;-)
No ja na błędy jestem uczulona, wzrokowiec jestem i tyle ;-)
wybacz dziś za to stawiam Ci taką ;-)

Czesc dziewczyny!!!:-) W nocy nie moglam zasnac do 2dzis pewnie ze trzy kawy pojda w ruch albo jakas drzemka po poludniu
![]()
Witajcie Kobiałeczki,
Linnea, pewnie, że możesz, tu o zgodę nie trzeba pytać ;-) Witaj serdecznie*
LILI, sama nie dowierzam, że to już 22t.c. - oby do wiosny
Do VIolki pisałam już z 3 sms-y, żaden bez odp., jedynie w święta skrobnęła...
Czarna, buziak*
Lila, a cóż to się stało, że spać nie mogłaś??
Danuś, śniłaś mi się, ale nie pytaj jak, bo to zboczony sen był hahahahahahahahaha
Zjola, cumoleczek*
Madzia, Marti, Sówka, Marta, Majsi, Wiola - buziaki***

Hejka babki
Danula z tym moim wiekiem, to ja się połapałam, że rocznikowo to ja skończę 41Z tym, że ja z listopada jestem, więc dopiero co 40 skończyłam
, no i przez to w błąd Cię wprowadziłam
Ewelinko, Czarna, Lila buziole
Linea zapraszamy
Lilijanko bo ja już taka pamiętliwa bestia jestem. W końcu w wieku 16 lat pamięć powinno się mieć dobrą, ale bez żartów, błędy u mnie były, są i będą
Taka już moja natura
Pozdrowionka

Witam kobitki))
Suuuper że wątek odżył w końcu z Danusią po to go założyłyśmy)))
Z moim pęcherzem jest już lepiej dlatego jutro wybieram się do pracy))
Danuś kochana jesteś u mamy?
Ewelinko czekam jutro na wieści co to za osóbka fika w brzuszku))
Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków:****
Witajcie,
dziękuję wszystkim za kciuki wizytowe
Od razu przepraszam, że dopiero dziś Wam piszę, ale wczoraj po wizycie raz, że mieliśmy full spraw do załatwienia, a dwa, mój P zaprosił mnie na obiadek do restauracji i tak zeszło
Zatem tak:
Wszystkie pomiary wyszły bardzo dobrze, serduszko biło, jak oszalałe, oczywiście wiercipięta jakich mało, dr aż się lekko wkurzała, bo nie mogła wszystkich pomiarów na raz zrobićale jakoś dała radę, jak się na bok przewróciłam, pochodziłam itp.
I uwaga! Będzie kawaler!!!!!!!!!!!!!Widzieliśmy dwa dorodne jajunki...a miny P nigdy nie zapomnę i tekstu, kiedy p.doktor pokazała, że tu są jajeczka - "takie duże???"
Zatem będzie Ignaś, jesteśmy mega szczęśliwi!
Na obiedzie w restauracji P podarował mi bransoletkę, ech miłe zaskoczenie, bo cały dzień palił głupa, że to zwyczajny obiadek, tajniak jedenWczorajszy dzień był przecudowny i każdy następny z naszym Ignacym również! No to się zawodowo poryczałam
![]()
witajcie dziewuszki moje kochane
bardzo Was przepraszam ze tak malo zagladam do was ale nie ma porostu kiedychlopaki rozna i lobuzuja, maly sie jeszcze nie garnie do raczkowania ale za to nic nie stoi na przeszkodzie aby wszedzie sie dokulac czy dopelzac
i tak leci jeden dzien za drugim
w grudniu pochlonela mnie WOŚP - pierwszy raz grala w naszym miescie i bylismy jako jedyni w Szkocji zebralismy ponad 2500 funtow - jak na pierwszy raz niezle nam poszlo z czego bardzo sie ciesze
nie jestem wstanie was nadrobic dlatego kazdej z osobna przesylam ogromniaste buziaki o nikim nie zapomnialam mysle o was co dzien ale czasu brakuje aby na chwilke przysiasc i cos skrobnac :*
Ewelinka - kochana moja!!! gratuluje niespodzianki miedzy nozkamitak sie ciesze ze jest wszystko wporzadku i ze Ignas jest zdrowiutki
a tak sie bujamy![]()