reklama

Odskocznia;))))

Ewelinko :-)

Z okazji urodzin życzę Ci, abyś nigdy nie przestała marzyć,
bo marzenia pozwalają przetrwać te wszystkie najtrudniejsze chwile.
Abyś potrafiła dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,
a nie smutku.
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali Cie życzliwi ludzie.
Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz.

reklama
Martusiu

Z okazji urodzin życzę Ci, abyś nigdy nie przestała marzyć,
bo marzenia pozwalają przetrwać te wszystkie najtrudniejsze chwile.
Abyś potrafiła dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,
a nie smutku.
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali Cie życzliwi ludzie.
Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz.​

bukiet_kwiatow2.gif

EWELINKO

W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda...
Powodzenia we wszystkim co robisz!

reklama
Witajcie kobietki

Danula - no w końcu moja kawa :-p A na ciacho to by się przepis przydał :laugh2:

No wybacz że kawa z takim opóźnieniem ale ponoć lepiej póżno jak wcale ;-)
Co do przepisu to niestety nic nie pomogę bo na takie cudo nie mam ja je kupuje zawsze w piekarni jak chcesz dam Ci adres ;-):-D:-D:-D:-D:-D

oj Danusi bardzo bym chciala czesciej zagladac ale przy tych 2 lobuziakach to czesto bardzo trudne :)
poza tym jak juz chyba wczesniej kiedys tam pisalam ze wrocilam do pracy - do tej pory pracowalam poniedzialek i sroda od 8 do 8 a teraz mi zmniejszyli o jeden dzien i robie tylko w srody - troche mi smutno bo te dwa dni byly dla mnie takie akurat i znow przyzwyczailam sie do moich dziadkow i jak na zlosc chca mi zmienic pietro, narazie wywalczylam abym zostala na swoim razem z moimi dziadkami ale w kazdej chwili sie to moze zmienic... co zaczyna mnie irytowac bo nie lubie tak skakac po pietrach i jak to sie mowi - liznac kazdego po troszku... mamy nowego menagera i strach sie bac co bedzie dalej bo jak narazie jestesmy na idealnej drodze do rozpadu tego domu - zaczal zatrudniac takich ludzi ze szkoda gadac z czego starzy pracownicy i wytrzymuja i odchodza... ja zaciskam zeby wkoncu i tak zostal mi tylko jeden dzien w tygodniu wiec jakos to wytrzymam ale szkoda ludzi, ktorzy naprawde dobrze pracuja... no ale dosc o pracy :)
jak widac chlopaki rosna - kacper 16 lutego konczy 3 latka a Baczek bedzie mial roczek... a dopiero przeciez co przywiezlismy go ze szpitala.... ojjjj Ewelinka szykuj sie Malenka - nie mrugniecie maly bedzie z Wami, a potem to juz..... leciiiiiii :)
Kacper tak zaczal gadac ze przez 12 godzin dziennnie nie usiedzi w spokoju choc 5 min :D czasami mam ochote zamknac go we windzie co by zagadywal ludzi jak wsiadaja :D wariat maly :)
a Baczek jak wam pisalam jeszcze nie garnie sie do raczkowania o wstawaniu nawet nie mowie - w przeciwnienstwie do kacpra ktory juz dawno krazyl na wlasnych nowkach wkolo stolu i uciekla z lozeczka ;) no ale kazde dziecko ma swoj czas wiec nie martwie sie nie naciskam :) mamy za to juz 8 zebow i kolejne w drodze bo ostatnie dni sa niedozniesienia....
i tak to leci dzien za dniem... jak tylko bede miala chwilke obiecuje usiasc i skrobnac do was choc kilka zdan
a teraz buziaki ogromne dla kazdej z was
lece bo Bak sie juz obudzil - za wiele sie nie odchamilam :D:D::Dcumolki :)

Echhh kochana znikniesz nam całkiem i to na dobre jak tyle obowiązków ciągle będzie. Z tą Twoja pracą to wiecznie jakieś szopki były ale mam nadzieje, że się to uspokoi, nie daj się w końcu to Ty tam pracujesz i chyba możesz decydować gdzie chcesz to robić.
Chłopaki rosą Ci strasznie jeszcze trochę i kawalerów będziesz mieć w domu i panienki zaczną pukać ;-)
Kochana wpadaj częściej jak tylko będziesz mieć chwilę bo tęskno mi za Tobą i naszymi pogawędkami, buziolki :***

ojej jak tu dzisiaj odświętnie:)
dziewczynki samych radosnych dni Wam życzę , i dużo zdrowia,bo ono najważniejsze
pozdrawiam odskocznię :-)

Nie no kogo ja tu widzę :-)
Witaj kochana co tam u Ciebie?
Buziaki :***

Spóźnione ale szczere:)))))
EWELINKO MARTO najlepszego :****

No kurcze a Ty co tak krótko?
Mam nadzieje, że wszystko u Ciebie ok :**

Dziewczyny znowu cisza na pokładzie??
Gdzie się podziewacie??

Ja z kawką czekam jak któraś ma ochotę zapraszam :-) kawaa.jpg

Nowe wątki