reklama

Odskocznia;))))

reklama
Czesc dziewczyny!!! Ewelinko ja tak samo ciekawa jestem jak Zjola kto w brzuszku siedzi:-D
A ja wlasnie gotuje obiadek i w miedzy czasie patrze co nowego na forum;-) u mnie dzis deszcz pada wiec z domu sie nie ruszam, takie male leniuchowanie sobie zrobie:-p a co mi tam:-D

Nie gotowalam nic szczegolnego zrobilam danie jednogarnkowe, gulasz z wolowiny z ziemniakami;-). A wiesz ze mam dosc siedzenia w domu poszla bym juz do pracy ale niestety nie dlugo jade do Polski i nie ma sensu zaczyac pracy tutaj. W Polsce bede miala troszke spraw na glowie wiec nie bede sie nudzila bo tutaj to masakra, siedze calymi dniami w domu moj M w pracy i tylko spacerki z psem mi zostaja a jak deszcz pada to i to mi odpada. Czasem do kolezanki wyskocze ale nie mam tu takich przyajciolek jak w Polsce...
P.S jak chcesz to mozemy sie zamienic, posiedze troszke za ciebie w pracy:-D

Witajcie,
dziękuję wszystkim za kciuki wizytowe :tak:
Od razu przepraszam, że dopiero dziś Wam piszę, ale wczoraj po wizycie raz, że mieliśmy full spraw do załatwienia, a dwa, mój P zaprosił mnie na obiadek do restauracji i tak zeszło :biggrin2:
Zatem tak:
Wszystkie pomiary wyszły bardzo dobrze, serduszko biło, jak oszalałe, oczywiście wiercipięta jakich mało, dr aż się lekko wkurzała, bo nie mogła wszystkich pomiarów na raz zrobić :-D ale jakoś dała radę, jak się na bok przewróciłam, pochodziłam itp.
I uwaga! Będzie kawaler!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Widzieliśmy dwa dorodne jajunki...a miny P nigdy nie zapomnę i tekstu, kiedy p.doktor pokazała, że tu są jajeczka - "takie duże???" :-D:-D:-D Zatem będzie Ignaś, jesteśmy mega szczęśliwi!
Na obiedzie w restauracji P podarował mi bransoletkę, ech miłe zaskoczenie, bo cały dzień palił głupa, że to zwyczajny obiadek, tajniak jeden :-D Wczorajszy dzień był przecudowny i każdy następny z naszym Ignacym również! No to się zawodowo poryczałam :-D

Witajcie,
dziękuję wszystkim za kciuki wizytowe :tak:
Od razu przepraszam, że dopiero dziś Wam piszę, ale wczoraj po wizycie raz, że mieliśmy full spraw do załatwienia, a dwa, mój P zaprosił mnie na obiadek do restauracji i tak zeszło :biggrin2:
Zatem tak:
Wszystkie pomiary wyszły bardzo dobrze, serduszko biło, jak oszalałe, oczywiście wiercipięta jakich mało, dr aż się lekko wkurzała, bo nie mogła wszystkich pomiarów na raz zrobić :-D ale jakoś dała radę, jak się na bok przewróciłam, pochodziłam itp.
I uwaga! Będzie kawaler!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Widzieliśmy dwa dorodne jajunki...a miny P nigdy nie zapomnę i tekstu, kiedy p.doktor pokazała, że tu są jajeczka - "takie duże???" :-D:-D:-D Zatem będzie Ignaś, jesteśmy mega szczęśliwi!
Na obiedzie w restauracji P podarował mi bransoletkę, ech miłe zaskoczenie, bo cały dzień palił głupa, że to zwyczajny obiadek, tajniak jeden :-D Wczorajszy dzień był przecudowny i każdy następny z naszym Ignacym również! No to się zawodowo poryczałam :-D
Ewelinko tak się cieszę;)))))))))))))))))))
Pomasuj brzuszek i tym samym Ignasia od e-ciotki :))))))
Buuuziam gorąco ***

Ewelinko czytajac twojego posta sama do siebe sie usmiechalam:-) bardzo sie ciesze waszym szczesciem i zycze zeby kazda wizyta przebiegala tak radosnie.

reklama
witajcie dziewuszki moje kochane :)
bardzo Was przepraszam ze tak malo zagladam do was ale nie ma porostu kiedy :( chlopaki rozna i lobuzuja, maly sie jeszcze nie garnie do raczkowania ale za to nic nie stoi na przeszkodzie aby wszedzie sie dokulac czy dopelzac :D i tak leci jeden dzien za drugim ;)
w grudniu pochlonela mnie WOŚP - pierwszy raz grala w naszym miescie i bylismy jako jedyni w Szkocji zebralismy ponad 2500 funtow - jak na pierwszy raz niezle nam poszlo z czego bardzo sie ciesze :)

nie jestem wstanie was nadrobic dlatego kazdej z osobna przesylam ogromniaste buziaki o nikim nie zapomnialam mysle o was co dzien ale czasu brakuje aby na chwilke przysiasc i cos skrobnac :*

Ewelinka - kochana moja!!! gratuluje niespodzianki miedzy nozkami :) tak sie ciesze ze jest wszystko wporzadku i ze Ignas jest zdrowiutki :)

a tak sie bujamy :D

Załączniki

• Photo 68.jpg
    Photo 68.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Photo 48.jpg
    Photo 48.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Photo 55.jpg
    Photo 55.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 41

Nowe wątki