Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a co mi tam

ale jakoś dała radę, jak się na bok przewróciłam, pochodziłam itp.

Widzieliśmy dwa dorodne jajunki...a miny P nigdy nie zapomnę i tekstu, kiedy p.doktor pokazała, że tu są jajeczka - "takie duże???" 

Zatem będzie Ignaś, jesteśmy mega szczęśliwi!
Wczorajszy dzień był przecudowny i każdy następny z naszym Ignacym również! No to się zawodowo poryczałam 
Ewelinko tak się cieszęWitajcie,
dziękuję wszystkim za kciuki wizytowe
Od razu przepraszam, że dopiero dziś Wam piszę, ale wczoraj po wizycie raz, że mieliśmy full spraw do załatwienia, a dwa, mój P zaprosił mnie na obiadek do restauracji i tak zeszło
Zatem tak:
Wszystkie pomiary wyszły bardzo dobrze, serduszko biło, jak oszalałe, oczywiście wiercipięta jakich mało, dr aż się lekko wkurzała, bo nie mogła wszystkich pomiarów na raz zrobićale jakoś dała radę, jak się na bok przewróciłam, pochodziłam itp.
I uwaga! Będzie kawaler!!!!!!!!!!!!!Widzieliśmy dwa dorodne jajunki...a miny P nigdy nie zapomnę i tekstu, kiedy p.doktor pokazała, że tu są jajeczka - "takie duże???"
Zatem będzie Ignaś, jesteśmy mega szczęśliwi!
Na obiedzie w restauracji P podarował mi bransoletkę, ech miłe zaskoczenie, bo cały dzień palił głupa, że to zwyczajny obiadek, tajniak jedenWczorajszy dzień był przecudowny i każdy następny z naszym Ignacym również! No to się zawodowo poryczałam
![]()