anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Cześć dziewczyny:-)
magdalena - nie jesteś sama
jak to zdiagnozowałyście że to nerwica? zastanawiam się czy Ja takim razie też nie powinnam brać jakieś leki, aspargan to Ja dostałam od gina jak w ciąży byłam ale czytałam skład i tam jest magnez to myślałam że dlatego.
Na wszystkie troski pomaga rower :-):-) ale pod warunkiem że się jeździ tam gdzie nie ma samochodów , choć jak jadę do pracy to też jest przyjemnie, tylko że denerwują mnie kierowcy

którym nogi tak bolą że na chodniku muszą parkować zeby było bliżej np. do domu czy do sklepu

postanowiłam że kupię sobie taki młoteczek i będę lusterka tłukła 

no bo rowerem sobie zejdę na ulicę ,a jakbym np. z wózkiem szła ? i co z dzieckiem mam na jezdnie schodzić gdzie ruch jest intensywny ??

Ehhh no nic zbieram się do pracy
zjola - kiedy zawitasz do Krakowa motorem ? będę stała na drodze i wypatrywała

magdalena - nie jesteś sama
jak to zdiagnozowałyście że to nerwica? zastanawiam się czy Ja takim razie też nie powinnam brać jakieś leki, aspargan to Ja dostałam od gina jak w ciąży byłam ale czytałam skład i tam jest magnez to myślałam że dlatego.Na wszystkie troski pomaga rower :-):-) ale pod warunkiem że się jeździ tam gdzie nie ma samochodów , choć jak jadę do pracy to też jest przyjemnie, tylko że denerwują mnie kierowcy

którym nogi tak bolą że na chodniku muszą parkować zeby było bliżej np. do domu czy do sklepu

postanowiłam że kupię sobie taki młoteczek i będę lusterka tłukła 

no bo rowerem sobie zejdę na ulicę ,a jakbym np. z wózkiem szła ? i co z dzieckiem mam na jezdnie schodzić gdzie ruch jest intensywny ??

Ehhh no nic zbieram się do pracy
zjola - kiedy zawitasz do Krakowa motorem ? będę stała na drodze i wypatrywała