reklama

Odskocznia;))))

Anastazja ja myślę podobnie. W końcu dzieci nie mogą być zarezerwowane tylko dla marginesu społecznego albo dla bogaczy, których stać na in vitro i drogie badania. tak jak mówisz, nam też się uda :tak::tak::tak:;-)

reklama
A póki co trzeba obrać jakiś cel , u mnie na najbliższy miesiąc co najmniej , a może i 2 , a celem jest - dieta MŻ :)))))))))))))))))
Na urodziny zamówiłam sobie przepyszny torcik , ale jak się skończy , to słodyczy ani tknę , a jak tknę to ....... muszę wymyśleć jakąś karę :))))))))))

No ja to dzisiaj miałam dietę! Torcik wszedł jak złoto. Zaraz się porzygam, bo przesadziłam z ilością :(
A co z tym celem? Muszę coś wymyślić ...

Witam słonecznie :-):-)
zjola - i jak cel ? ustawiony ?:-):-)
Mój luby coś chyba kombinuje bo dzisiaj po 5 wstał ,zjadł śniadanie i pojechał do pracy. On nigdy nie wstaje sam , zawsze walczę żeby rano wstał i mi pomógł śniadanie zrobić !!!:tak::tak:
A Ja siedzę jeszcze z mokrymi włosami a o 10 już powinnam być w pracy:-D:-D

Choroba zapomniałam o tym celu! Ale zaraz się poprawię. Hm ... co by tu wymyślić. Mam cel na jutro :) Wyciągnąć mojego M na wycieczkę rowerową, bo zapowiadają ładną pogodę :)

Buźka

Mogę do Was dołączyć :))))))))
Ja mam rower w pracy , bo ostatnio jak pojechałam przed świętami to zaczęło lać i musiałam wracać bez rowerku :(((((
Oby taka pogoda już cały czas była, to bym może trochę tego tłuszczu zrzuciła na rowerze :))))))))

No przecież miałam Cię szukać na rowerze i w białych okularach :)
Ostatnio pogoda rzeczywiście była niewyjściowa i niewyjazdowa. Jutro mój M ma wolne, bo w niedzielę pracuje więc trzeba to wykorzystać koniecznie. Ja nie wiem czy my się nawet w Jurę Krakowsko - Częstochowską nie zapędzimy, bo tam są podobno ładne trasy rowerowe. A jak nie to u nas też damy radę :)
Dalszy cel jak na razie niewidoczny. Chociaż chciałam podszkolić angielski, może to jest to.

O 17 wyjeżdżam z pracy :tak::tak::tak:
Angielski , mnie by się też przydało jakiegoś języka dodatkowego nauczyć , ale liczę na to że nie będę miała czas u bo zrobi się ruch w biurze :-):-)

Witam :)))
Mało mnie ostatnio ale to z braku czasu a nie innego wątku :))))
U mnie bez zmian, poza tym że nerwica znów zaatakowała i musiałam zacząć brać leki :/
Ale już jest lepiej i mam nadzieję że sobie odpuści :)))
Danuś, Ewelinka co u was? dajcie znać bo zaczynam się martwić!!!!
Buuuziam was wszystkie gorąco :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry