Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam co u ciebie?Czesc Dziewczyny :d
Anulko mnie zawsze łapie po jakiś stresowych wydarzeniach, a ostatnio miałam ich sporo. Objawy standardowe czyli kłopoty z oddychaniem, kołatanie serca, zawroty głowy i stany lękowe. Kilka lat temu brałam leki psychotropowe między innymi Lexapro, tym razem trzymam się z dala od nich i biorę leki łagodzące objawy czyli propranolol i aspargin na kołatanie serca i o dziwo lek ten również działa na mnie uspokajająco. W ciąży miałam jeden atak i też mam nadzieję że nie był on przyczyną straty fasolki.magdalena26 przeczytałam że piszesz o nerwicy . ja też miałam (mam) choć te największe bagno chyba już za mną, ale z tym to nigdy nie wiadomo.Leków już nie biore choć czasami mam stany lękowe ale sporadycznie wiec staram sie to przezwyciężyć. Jak odczytasz to napisz jak to u Ciebie przebiega ok?Często zastanawiam sie czy przez to bagno straciłam dziecinke bo też mi sie jakieś schizy zdarzały. Wolałabym wiedzieć że przyczyna była inna jednak. Co do leków brałam alprox .
Witajcie,
MADZIA, jestem, żyję...jak zwykle full problemów, ale wierzę, że wszystko się poukłada...
Kochana, Tobie potrzebny jest wypoczynek, wyjedź gdzieś, odspaniesz, odpoczniesz, nabierzesz mocy i nerwica odpuści...ściskam*
Pozdrawiam Was wszystkie Babeczki*
Dziękuję za miłe słowa i ciesze się że się odezwałyście, mam nadzieję że problemy jak najszybciej się skończą i wszystkie będziemy mogły się cieszyć latem i piękna pogodą. Ja niestety nie mogę zrobić sobie wolnego, mam teraz gorący okres w pracy no i praca mi pomaga. Z nerwicą nie mogę siedzieć bezczynie w domu bo to jeszcze potęguje moje objawy.Cześć dziewczyny
Madziula żyje jakoś powoli. Ty się nie nerwuj tylko wsiadaj w auto jak masz plastik i dawaj na tą obiecaną kawkę. U nas lasy pospacerujesz to i odsapniesz ;-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)
, czemu sie śmieje? bo wiem że to śmieszne jest i jeżeli same sobie nie poradzimy to nic nam nie pomoże niestety.Dla mnie najgorsze te stany lękowe bo sama dobrze wiesz że któs ci mowi że nie przejmuj sie a to nic nie daje. Teraz już nie jest tak żle ale na początku nie mogłam robić zakupów w markecie bo czułam że wszyscy na mnie patrzą a ja zaraz umre.Autobus? do pierwszego przystanku i wysiadka bo przecież zaraz zemdleję. Oj mogłabym wyliczać te schizy i wyliczać.Jak sie zdenerwuje to wiem że to odchoruje własnie stanem lekowym. Tak jak pisałam już nie tak często sie to zdarza ale jednak zdarza sie . Niby już wiem że to nerwica ale strachu nie umie sie pozbyć.W pracy to mają na mnie sposób ,,, gadają wtedy do mnie glośno o czymś śmiesznym,, wtedy pomaga. Ale waśnie w ciązy miałam lęk taki i nie mogłam go sobie wytłumaczyć,,, czasami czuje sie winna całej tej sytuacji,,,Twoje leki dobrze mi znane niestety, aspargin biore do dziś.witaj madziu u mnie dokładnie te same objawy , jak zacznie kołatać serducho a szczególnie w nocy to najchętniej pogotowie by wzywala, czemu sie śmieje? bo wiem że to śmieszne jest i jeżeli same sobie nie poradzimy to nic nam nie pomoże niestety.Dla mnie najgorsze te stany lękowe bo sama dobrze wiesz że któs ci mowi że nie przejmuj sie a to nic nie daje. Teraz już nie jest tak żle ale na początku nie mogłam robić zakupów w markecie bo czułam że wszyscy na mnie patrzą a ja zaraz umre.Autobus? do pierwszego przystanku i wysiadka bo przecież zaraz zemdleję. Oj mogłabym wyliczać te schizy i wyliczać.Jak sie zdenerwuje to wiem że to odchoruje własnie stanem lekowym. Tak jak pisałam już nie tak często sie to zdarza ale jednak zdarza sie . Niby już wiem że to nerwica ale strachu nie umie sie pozbyć.W pracy to mają na mnie sposób ,,, gadają wtedy do mnie glośno o czymś śmiesznym,, wtedy pomaga. Ale waśnie w ciązy miałam lęk taki i nie mogłam go sobie wytłumaczyć,,, czasami czuje sie winna całej tej sytuacji,,,Twoje leki dobrze mi znane niestety, aspargin biore do dziś.