reklama

Odskocznia;))))

zjola - wielka szkoda , no ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło, nasze dzieci wiedzą kiedy jest dla nich odpowiedni moment:tak::tak:
Widzisz u Ciebie sezon motocyklowy , a u mnie rowerowy :-D:-D:-D Może gdzieś się spotkamy na drodze :-p:-p:-p

reklama
Może, może ... Mamy w planach kręcić się tu i ówdzie. Myślę, że do Krakowa też zajrzymy :) Możesz machać wszystkim dużym, czarnym, szprychowanym i niesamowicie głośnym Yamahom, bo to mogę być ja, hihi.

I ja sie dzisiaj witam:-), znowu zaczynam pakowanie:no: ale jak narazie humorek dopisuje.
Anastazjo co do mojej dietki to sama ja wymyslilam, tzn ograniczylam slodycze chipsy i kaloryczne potrawy poprostu staram sie jesc zdrowo i unikam fast foodow czasem sobie pobiegam;-).
Zjola szkoda ze @ sie zbliza :-( a tak oficjalnie rozpoczeliscie staranak czy poprostu sie nie zabezpieczacie i idziecie na zywiol:-D bo ja w temacie nie jestem...:sorry2:

A co do testow ja zawsze kupowalam w aptece tylko ze tu u nas we Wloszech sa same strumieniowe a ja osobiscie wole te plytkowe wiec w Polsce zaopatrze sie przed starankami. Mam doswiadczenie z testam clear-blue i niestety nie polecam ich mi wykazal ze nie jestem w ciazy a byl to juz 6 tydzien moja kolezanka robila ten test w 8 tygodniu i wyszlo na nim ze jest w 4;-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anastazja dzisiaj nie dam rady. Co do pogody, to podobno ma być do bani niestety:-(

Lila idziemy na żywioł, nie zabezpieczamy się i będzie co ma być :-)

Że tak się wtrącę...

Anastazja ja robiłam właśnie ten elektroniczny Clearblue. Jak dla mnie super, bo czytelny wynika, a nie doszukiwanie się kreski, czy zastanawianie się czy oby nie za jasna. Cena atrakcyjna, bo ja za niego prawie 40zł płaciłam w aptece.
I życzę samych + :-)

Zjola to może i my się spotkamy...W. ciągle coś przebąkuje że musimy gdzieś się wybrać na zlot.

Pozdrawiam Was wszystkie!

Mysza może rzeczywiście gdzieś się spikniemy, z tym, że nie mam jeszcze siedzonka dla pasażera a M się właśnie oswaja z motocyklem :) Ale myślę, że niedługo się gdzieś wybierzemy :)
Pozdrowionka

reklama
Cześc, co tam u Was jak tam u Was?

zjola - masz śnieg ?:-D:-D

mysza - na allegro elektroniczny wychodzi za 10 zł , tylko pokazuje + lub - wiem że są jeszcze takie co pokazują w którym tygodniu się jest .

Ja 2 dni dowiedziałam się że koleżanka jest w ciąży znowu, wynajmują mieszkanie, żyją we 3 ( mają 3 letnie dziecko ) z jednej pensji ( skromnej ) a Ja uważam że mnie nie stać na dziecko :szok::szok:

U nas świeci pięknie słońce , przesłać potrzebującym ?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry