reklama

Odskocznia;))))

Anastazja czy ja napisałam do przodu? Jeżeli tak, to miało być do tyłu :-D. A czy cokolwiek o czymś świadczy dowiemy się w piątek. Jak wiadomo, że w takich wypadkach mam już wszystkie objawy ciąży ;-). Bolą mnie piersi, mam zmienne nastroje i jakaś słabowita jestem czasami a tu @ zrobi psikusa i przylezie może. Pożyjemy zobaczymy. No bo muszę się przyznać, że odpuściliśmy sobie zabezpieczenia, chociaż nie celujemy specjalnie w dni płodne. A niech sie dzieje, co chce. idziemy na żywioł. W końcu ten rok będzie fajny, no nie?

Ostatnia edycja:
reklama
Zjola ten rok bedzie jednym z najlepszych i tego sie trzymajmy:-) ps trzymam za ciebie kciuki tak pocichutku:-D.
Anastazjo dziekujemy za zyczenia;-)

A zapomnialam dodac ze od poczatku swojej dietki zeszlo mi juz 9 kg :-):-):-).

zjola - hmmmm może to Ja tak tylko zobaczyłam że do przodu , chciałam pewnie się pocieszyć że nie tylko Ja przytyłam po tym obżarstwie świątecznym. Mówisz że masz już objawy - Ja je mam od 2 mies , ale okres też mam , więc chyba powinnam się zgłosić do lekarza od głowy:-D:-D
lila - a dietka konsultowana z dietetykiem czy któraś z tych popularnych ?
ewelina - już prawie końcóweczka , ale zleciało

a mnie od wczoraj tak głowa boli że myśli uciekają w różne strony :-( chyba przez pogodę , mogłoby się już ciepło zrobić, to bym spokojnie rower wyciągnęła , a tak to nie wiem czy nie zacznie padać i mpk jadę do pracy .

no poważnie , wszystkie objawy o których przeczytałam :-D:-D:-D
a Ja przecież jestem z tych co objawów żadnych nie ma , oprócz braku @ ( no bo i za 1 i za 2 razem nic a nic nie wskazywało na to że jestem w ciąży ) , no nic jeszcze tylko 1@ , góra 2@ i działamy , wtedy to dopiero zacznę mieć schizy :tak::tak::tak:

zjola - jak tam teścik zakupiony ?:-) Ja na allegro fajne znalazłam , zastanawiam się czy nie zamówić na zapas PROFESJONALNY test ciążowy CLEARBLUE - PROMOCJA (1576218600) - Aukcje internetowe Allegro , PROFESJONALNY test ciążowy CLEARBLUE DIGITAL PROMO (1582792589) - Aukcje internetowe Allegro , co myślicie o tych testach? W aptece takie zwykłe typu bobo-test, albo pre-test kosztują od 9 do 14 zł, a tu niby taki pewniak :-)
Trzymajcie kciuki za moja wytrwałość , od wczoraj ćwiczę wieczorem ok 20-30 min , takie zwykłe brzuszki i z rana przed pracą też, na razie mam zapał , bo się nie mieszczę w swoje ciuchy :szok:
Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
No babeczki u mnie raczej już pozamiatane :(
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego :-)

Anastazja ja zamawiam testy z tej stronki TESTY OWULACYJNE I CI�ZOWE
Zamawiam najtańsze, paskowe. Nigdy mnie nie zawiodły. Wysyłka szybka i bezproblemowa. Taniej nigdzie nie znalazłam, a maja różne, więc można dopasować coś do swoich potrzeb.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry