reklama

Odskocznia;))))

Kasiu - zaglądaj częściej:tak:
Anulka- jogurt naturalny jem , o jenyyyyy ,ale mój M smażonym boczkiem naaromacił:szok:, ja sobie jakoś radzę z wypłaty męża ,jak sobie coś kupuję to mówię ,że muszę sobie coś kupić i robię maślane oczy ,a on mówi zawsze dobrze to kup sobie.Też tak trochę mi niezręcznie.
Zjola- to ja też o żarciu , mój M nakupił rurek z kremem leżą w szafce i mnie kuszą:zawstydzona/y:

reklama
No dobrze, to ja dla odmiany :-p nic jeszcze nie jadłam dzisiaj. Byłam rano na badaniach, za bagatela 70 zł :szok:. Upuścili mi całą strzykawkę krwi aż po sam koniuszek. W czwartek odbiorę wyniki. O 10-tej mam śniadanko :) Całe 3 kromki chrupkiego chlebka z serkiem.

Buziaki dla wszystkich.

cześć, napisze tak ,,bez kija nie podchodzić,, . Moj mi wczoraj powiedzial ze cyt; dopoki nie znajdziesz pracy , wybij sobie dziecko z głowy,koniec cytatu. Tak chocbym co roku rodziła i wogole, nienawidze go dzisiaj.Dzis poszedł na 12 godzin do pracy , no i ma szczęście bo bym go chyba ,,zjadła,, wzrokiem.Ogolnie mam kiepski dzień i tyle . spadam , bo dzis jak weszlam i widze ze juz są dziweczyny na pażdziernik 2012 to mnie sie cos robi.

Anulka - przykro mi. Może jednak mu przejdzie? Mój miał odpały, że nie chce dziecka, bo może urodzić się chore ale zmienił zdanie i stwierdził, że do 3 razy sztuka. Wczoraj mówił o kupnie wymarzonego samochodu. Jest to stare, klasyczne Audi QP i powiedział, że nie jest to kombi ale fotelik się zmieści :szok: A mówią, że kobieta zmienną jest.

zaczynam cos pisac i kasuje i tak w kólko bo nie wiem co napisac, ide sobie zrobic kawe . A to moj o tym mi mówił ze on juz ma 40 lat i wogole, ze jak dzieciak bedzie mial 10 to on 50 ,, ale to juz temat ,,przerobiony,,.

Przed chwilą dzwoni ktos do drzwi- facet sprawdzic wodomierz, ja w pizamie jeszcze (wiem wiem ktora godzina), wodomierz tam gdzie smieci , otwieram szafke a tam sie wszystko wywala na ziemie. A on taki przystojny i fajny a ja taka ..............nie no to jest jakas porażka.Niech ten dzien sie juz konczy.
No widzisz Twoj ci afto pod dzieciaka kupuje:-D

Musze zrobić jakies postanowienia, moja ciotka na przykład , rano ewstaje nastawia na kawe , toaleta i robi makijaż bo jak to mówi nigdy nie wiesz kto zapuka do drzwi.
Rozniesie mnie dzisiaj.....................

Ostatnia edycja:
Anulka - mój po prostu wciąż wymyśla, co by tu jeszcze kupić, bo się go kompletnie kasa nie trzyma. Parzy go chyba w kieszenie, bo szybko się jej chce pozbyć. Kolejny mit o rozrzutności kobiet jest w naszym związku obalony. Gdybym ja nie kontrolowała wydatków, tonęlibyśmy w długach!
Co do piżamy, to ja jak mam wolny dzień, też o tej porze często w niej jestem :) a co tam. Co do pana, hmmm ... Do mnie ostatnio przyszedł zabójczo przystojny kominiarz, ech. Ostatnio tez 3 razy otworzyłam w szlafroku listonoszowi :szok:, ale on nie jest przystojny, więc wszystko mi jedno :-D. Gdyby on o tym wiedział, bidunia :-D

no juz mnie rozbawiłaś:-D, ale mów co chcesz jak wchodzi jakis super facet to by sie chciało pod ziemie zapać:tak:
Moj tez kase lubi wydawać , szczególnie jak gdzies jestesmy na wczasach czy cos to hulaj dusza....
Wczoraj kupiłam troche chemi na allegro , jakieś majty do nas wszystkich,chyba dzis sobie tez cos kupie moze mi przejdzie.:-DJa ogolnie chemie , srodki czystosci kupuje na allegro u jednego sprzedawcy zeby koszta byłuy mniejsszze.

Tak czytam co napisałam i to sie kupy nie trzyma , co ja tak z tą chemi wyskoczyłam??:-D
Kobietka a Ty co jeszcze śpisz??:-D

Anulka - widać dzisiaj masz zakręcony dzień. A czy ta chemia jest dużo tańsza? Ja kupuję wszystko w Biedronie :) Jak się mnie pytają, czy płyny i proszki dopierają plamy, to mówię, że nie dopierają, jak wszystkie :-D

reklama
jak tak porównac ceny to sie okazuje ze ciut taniej płace niż w sklepie. Bo ja jestem z tych co w sklepie nie umieją sie zdecydować a na necie klik i już i nie ma to tamto:-DW sumie masz racje teraz to wszystko na jedno kopyto jest.Weszłam na wieści i normalnie jestem w szoku co tam dziewczyny kupują dla dzieci , jak ja urodziłam to nie było tego wsystkiego a dzieć sie tez wychował.
No i znowu zmiana tematu:-)
Biore sie za robote , moze okna pomyje , ale w sumie to firanki tez a mam te durne sznurki i jak mam to prać to dzięki.
Tak czy siak musze sie na czyms wyładować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry