reklama

Odskocznia;))))

Dzięki dziewczynki jesteście nieocenione, pomodlę się za ciocię bardzo gorąco codziennie przed snem się za jej duszę modlę , najgorszy będzie pogrzeb....

Anulka- no idziemy równo ja nie zamierzam się poddać:tak:te 2 kg mnie motywują do działania:-)
Zjola- wiem wiem moja ciocia to przerabiała a schudła 40 kg w ciągu roku trzeba po prostu nawyki żywieniowe zmienić jeść częściej ,a małe ilości i nie ważyć się codziennie tylko raz na tydzień.

reklama
anastazja jak sie pracuje ,,całe życie,, to potem sie cieżko przyzwyczaić , wiadomo ze jak pracujesz to chcesz mieć wlne i wogole , ale ilez mozna w domu siedzieć?porazka- tak szukam czegos ale ogolnie jest ciężko , mysle ze chcialabym cos swojego ale to jeszcze długa droga przede mną.
Zjola a Ty juz do domku idziesz co??

Ja też szukam pracy ,ale u mnie w mieścinie jest masakra z pracą tam gdzie coś otwierają to ustawiają się ogromne kolejki w sprawie pracy tylu jest tu bezrobotnych, też myślałam o czymś swoim ,ale kompletnie nie mam pomysłu co można by otworzyć i nie wiem czy się w ogóle nadaję do prowadzenia jakiegoś włąsnego biznesiku.

Anastazja ja to nie myślę o żadym testowaniu.. Jakos nigdy na to nie czekałam jak większość dziewczyn na forum.. Bedzie opóznienie to zatestuję a jak nie to szkoda... @ powinna być jakoś w niedzielę... chyba..:-)Ale wiecie co? Tak czy siak patrzę w majty już teraz.. Został mi straszny uraz po ostatniej ciąży, kiedy to chodziłam z mężem do wc. A jak go nie było to czekałam az wróci albo wołałam mamę..

Zjola trzymam kciuki i za Ciebie

Kobietka , Anulka i ja dołączam do Was bezrobotnych.. Miałam swój biznes.. otworzyłam z funduszy urzędu pracy.. Ale po 1,5 roku zamknęłam pomimo mniejszych składek na zus , bo i tak marnie zarabiałam..Sklep z ciuchami to teraz bardzo zły pomysł.. Ciągle się otwierają i zamykają zaraz po upływie przepisowego roku.. W sklepach firmowych mają tak atrakcyjne ceny i gatunki materiałów , że sklep z chińszczyzną tak naprawdę nie ma sensu.. Ale Anulka z taką profesją jak Twoja to ja bym próbowała pozyskać kaskę z PUP.. Szkoda, że ja nie mam zadnego takiego talentu.. Skończyłam Administrację w Integracji Europejskiej i tylko do biura za najnizsza krajową.. Dlatego zawsze marzyłam o swoim..Tym bardziej, że mama ma całe zycie swój interes, babcia tez miala.. No cóż ..nie wyszło..

no a tak wogóle to jak sobie radzicie z wypłat męzów? ja zawsze byłam niezalezna i jak tez nigdy nie pytałam czy moge cos kupic, natomiast teraz czuje z tym niezręcznie .
Anunnia będe próbowac cos dzialac , narazie chce uzyskac ten zasiłek , w sumie zawsze cos. Chocby na jakis rachunek bedzie. zastanawiam sie czy nie usisc z kartka i nie zrobic podliczen ile wydajemy , ile mozna odłożyć . Jej odłożyć:szok: ale ja durna jestem , z czego tu odkladac:-DMoj zarabia srednio , mieszkamy w bloku , sam czynsz 500 zl czyli nawet tyle zasiłku chyba nie dostane:-D

Ostatnia edycja:
kasiu w sumie duzo z nas tutaj jedzie na tym samym wózku. Dobrze ze tutaj zaglądaś(nie wia czy tak sie to pise):-D
eh życie:no:;-)

Kobietka dobrze(podobno) jest tez jesc jogurt naturalny i do tego dodac łyżeczke lnu mielonego.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry