Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wyśpij się za mnie, bo ja nie mam czasu. Jestem taka jakaś zmęczona, ze padam na pysk już o 9-tej wieczorem Aha, ja też codziennie przy garach stoję, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cześć kwoki, co tu stękacie
Ależ jestem mega szczęśliwa - brakuje jeszcze tylko jednego , no ale nie można ponoć mieć wszystkiego na raz :-) ale Ja jestem pełna nadziei że i w tym temacie coś ruszy
Ja chyba pizze zamówię , bo mam ochotę , ale z drugiej strony zostało mi jeszcze mięso mielone to myślałam żeby zrobić takie kotlety mielone i nadziać je serem - bo też mi został do tego ryż i sos i do przodu , powiem Wam że lubię zupy gotować - 3 dni nie muszę stać przy garach
No właśnie i potem następuje wietrzenie lodówki i przegląd zapasów a na drugi dzień znowu muszę wylądować w sklepie, bo do jedzenia w domu zostało tylko musli
Anastazja a to przez to słoneczko taka szczęśliwa jesteś ??czy moze jakieś udane barabara ???
Ja zrobiłam duuuużo kalafiora , pojedli i dobrze. ja teraz kawusie pije , kurka okna zaś mam brudne , a wszystko przez słońce jak przyświeci
Tak naprawde to niech świeci az do grudnia.
widzę ,że dyskusja o obiadach ja wczoraj nagotowałam ogórkówny i dziś się leniłam no nie zupełnie leniłam bo byłam u koleżanki na kawie i na zakupach z M poszukać prezentów dla jednego z najmłodszych w rodzinie dla teścia i dla szwagra u nas marzec to miesiąc imieninowy w sobotę jedziemy na imieniny i odwiedzić siostre M i jej synka ma 2 miesiące dopiero i podobno jest słodki
co do obiadów to nie mam pojęcia co jutro zrobić muszę się przejść do biedronki i poszukać inspiracji bo nie mam żadnego pomysłu.