reklama

Odskocznia;))))

Hejka!

Kobietko - testowanie za ok 8 dni, ale jak zacznę wcześniej plamić, to nie ma co testu kupować. Taka już moja uroda. Czekam na razie spokojnie :rofl2: a testów wcale nie zakupiłam, jak stwierdzę, ze trzeba, to dopiero kupię.

Anastazja - dawaj tu jakieś zdjątko! Please :sorry: O już widzę! Okularki superowe, bardzo ci pasują. W wałkach fryzury nie widać niestety :(
A za pazurki podziwiam, bo ja szału dostaję, jak mam dłuższe jak 2 milimetry :baffled:, widzę, ze mogę sobie z Anniunią rękę podać.
27 lat! No pewnie, że smarkula :tak:, a zmarszczki wychodzą przy suchej a nie tłustej skórze, tak, ze spokojna twoja rozczochrana :)

Anninua - a gdzie ty ten obiad jadłaś, że nie możesz dojść do siebie? :-D

Czarna - poczekaj jeszcze tydzień :)

Anulka - jak wyjdzie po dziadku, to będzie zgrabniutki, po mnie kartofelek a po tatusiu kulfonek, niestety :-D

reklama
zjola - a fryz jak to fryz, rozpuszczone i tyle, ale jak jest taka pogoda jak dzisiaj i wczoraj to porazka, więc kucyk i do przodu :-D Ja mam w domu 3 testy + 1 owu mi został :-) ale powiem Wam że podziwiam sama siebie że nie patrzę na nie :-p jeśli bedzie tak jak miesiąc temu - to dzisiaj mam dopiero albo aż 9 dzień po OWU ,więc w poniedziałek ewentualnie można się ( mam nadzieję ) NIE spodziewać :-D

Witajcie zapisałam się do endokrynologa termin na 21 maja:szok: trochę sobie poczekam
ja wczoraj miałam naleśniki z dżemem :P zjadłam tylko jednego żeby nie utyć z powrotem powiem Wam ,że ta waga mi się waha strasznie raz 68 raz 69 i tak w kółko już tracę nadzieję ,że schudnę :-(, ale powiem Wam ,że weszłam w jedne ze starszych spodni ledwo ledwo ,ale już się mieszczę:tak:.
Pozdrawiam i całuję :*

anulka - mnie coś na miesko ciągnie, może z mięskiem mielonym i serem , a teraz jak siedzę to myślę może zrobić naleśniki , podsmażyć mięsko mielone z przyprawami i układać warstwami jak lasagne z sosem jakimś i pod kołderką serową to wszystko zapiec , muszę na weekendzie wypróbować :-D
kobietka - eeee to szczęściara z Ciebie, wczoraj Pan się zapisywał na 10 lipca tam gdzie Ja chodzę , więc pewnie jak pójdę w czerwcu to będą zapisywać na październik :-D:-D
zjola - ale ze mnie gapa - nie wiedzialam że masz wizytę - no ale jak wszystko jest w porządku to bez niespodzianek będzie - bo chyba na tę największą jeszcze zawczas - nie będzie widoczna :-p

reklama
zjola to potem nam napisaj co i jak ok?
anastazja ja w koncu zrobiłam ryż z sosem bo na więcej nie mam sił dzisiaj

postanowiłam zrobic sobie pasemka , braz z blondem co za jasne mam te włoski,kiedys były ok ale juz sie chyba starzeje:-D:-D
ale to dopiero po wyplacie mojego, a pytanko- czy u was te piniądze też sie tak rozchodzą??to jest niemozliwe jak ta kasa leci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry