reklama

Odskocznia;))))

halo , halo:-) ja dzis wstałam z ogromnym bólem pod lewą pachą , mam wrazenie ze cierpnie mi do tego ręka :baffled:, i połowa piersi tez mnie boli, kurna co jeszcze???moi pojechali po kebaba a ja tylko ryz i jakjo dzis smazone zjem bo te cholerny cukier mi zas podskoczy , ja pierdziu ale mam dzis nerwa. A jak poczytać o bólu pod pachą na necie to mozna normalnie juz pogrzeb szykowac ...masakra.

Mnie sie dzisiaj sniłyscie wszystkie , chyba całe forum, i wszystkie w ciąży..więc moze mam prorocze sny?:blink:kiedys mi sie tak snił(a) kłaczek no i potem był Karolek, kurcze mam nadzieje ze wszystkie zaciążycie a co !wiem tylko ze ja tam stałam obok Was i tylko ja jedna brzucha nie miałam ...a to by sie zgadzało no bo teraz musze sie podleczyć troszke.

Swoją drogą to z czego te sny sie biorą???jak byłam mała to często mi sie snił Jezus jak je kolacje , wiecie taki obraz jest , w wieczerniku czy jakos tak:zawstydzona/y:. nie pamiętam dokładnie.I to było kilka razy , jak nie kilkanascie. Oj zryty ten łeb mam od małego:-)

Anastazja i nie ma to tamto tylko ciąża i tyle!
Anunnia?
Zjola ale trzęsło dziś na śląsku!!!wez Ty troche pochamuj co??:-D:-Dbo mi sciany pękają:-D
Kobietka ja juz mam 9 na dól a przyp[uszczam ze przy tej diecie to pojdzie , ale wiesz co zmarszczki mi wyskoczyły....

wogóle włosy mam do dupy..niby blond niby cos a jakies takie żółte??

Widzicie jaki dzis mam dzien nie??

Czarna pewnie słodycze rozwozi :-pa ja nie moge nic takiego jesc:-(
a co cie dokladnie boli w tym cycku??

sory za błedy ale taki dzien mam

Mój to się tak tera stara ze az w dupci szczypie...ja rozumie że jest miły ale bez przesady..jak by mógł to by za mnie sikać szedł...

reklama
Anastazja - my tu śmichy chichy a tak naprawdę, to boję się za bardzo nakręcać, bo sama wiesz, jak to bywa. A adorator, no cóż nie na serio, ale dobrze jak jeszcze człowieka zauważają. Od razu jakoś zeszczuplałam i odmłodniałam :-D

Anulka - cukrzyca? Na pewno?Byłaś u lekarza? Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i zaskoczysz z zaskoczenia :tak:
No i teraz przeczytałam twojego posta. Chyba umrę ze śmiechu zaraz :-D Dzień ogólnie jest taki do kitu i spać się chce i lenia mam :(
Włosy masz do dupy, powiadasz? Ja zawsze myślałam, że one głównie należą do innej części ciała :-D Moje też mnie wkurzają takie ani proste, ani kręcone :( Strzecha taka :(
Trzymaj się w tym "pięknym" dniu.
A ja idę do mojej mamy, bo ma imieninki :)
A sen mógłby być proroczy a ty do nas niedługo dołączysz :)

Ostatnia edycja:
noooooooooooo ja nie byłam u lekarza tylko se mierze dziennie cukier bo matka mojego męża:-D ma cukier , no i mierze tak jak podają na necie:-D:-D:-D, kurna az sie sama zanosze od smiechu...ide , pojde do lekarza....moze jutro :-D. To nie chodzi o to ze ja mam cukrzyce ale o to ze stanowczo za duzo mam tego cholernego cukru , po posiłku, po godzinie i po dwóch . Nawet jak kolacje zjem o 20tej to rano mam więcej niz powinnam miec. I tak sobie wykombinowałam ze jak troszku sie poddietuje to wszystko wróci do normy..:confused::confused:

A wszystko z durnoty , kolezanka ma cukrzyce i jak mieszkalam u niej to tak do ,,jaj,, mi zrobiła badanie glukometrem , no i od tego sie zaczęło, bo to ze coraz mniej widze zwalam na mój starczy juz wiek...oj juz widze jak Zjola po mnie jedzie teraz ha ha
a tak na powaznie to masakra jak moze sie pogorszyc wzrok .Oczywiscie do okulisty tez pójde.:baffled:

Włosy mam do dupy i tego sie będe trzymać!:-p:-D

Anulka - zrób sobie przegląd, w końcu auto trzeba raz na rok zbadać a nasze oprzyrządowanie też się może spieprzyć :-D Ty się sama nie lecz, tylko, no wiesz co. A tak na marginesie moi znajomi zmierzyli sobie cukier glukometrem i wyszło, ze ojciec, matka, która waży jak gęś wyścigowa i niespełna dwu letni synek, wszyscy mają cukrzycę. No i cóż glukometr był spieprzony :-D

spoko zrobie badania, do gina tez musze isc , jutro podzwonie i sie pozapisuje.
Me podłogi lśnia , po obiedzie, moi po kebabie,gazetka w ręce, i spadam do wyrka, no bo jakos dzis lepiej nigdzie nie wychodzic , z nikim nie wdawac sie w dyskusje, ot taki dzien do dupci...przeczekam go ...jutro zaswieci słonko i będzie normalnie .
Zjola a cio dzis dorabiacie cos jeszcze czy juz gotowy egzemplarz jest??:-D

Witajcie dziewczynki trochę mniej czasu spędzam na forum bo M narzeka ,że ciągle w necie ,a on sam :)i go dopieszczam teraz
Anulka - przebadać się nie zaszkodzi ja się wybieram na badania tarczycy na nfz trochę poczekam ,ale mam czas:-) ten rok przeznaczam na badania wszelkiego rodzaju.
Zjolu- witaj kiedy przypada testowanie?

anulka - wariatka, myślałam ze to tylko Ja samoleczeniem się zajmuje, ale widzę z Toba to jeszcze gorzej :-p:-p może do internisty najpierw skocz po skierowanie na badanie, a później bedzie "cukrzyce" leczyć , no chyba że to pomaga ci w odchudzaniu - zawsze to jakaś motywacja do zdrowego jedzenia :-D A Ja mam piękne i włosy i paznokcie :-p wstawiłabym tutaj fotę ale mam w domu :-p
kobietka - a zapisalaś się już do endo na NFZ? na kiedy masz termin ?:-) jak masz czas to pewnie że na NFZ - Ja to się denerwuję jak mi idzie do lekarza pójść, bo w 50% kończy się prywatnym :-(
Ja chcę słońce !!!!!!!:-(

alescie sie dziś rozpisały... Przyznaje racje... zyc sie dzis odechciewa taka szarówa.. Brzuch mnie pobolewa..Leze cały dzien i sie nudze... Poza tym sie tak ozarłam,że nie moge dojsc do siebie po obiedzie...

Anulka ja to mam taką firane na głowie,ze gorszych włosów zadna z Was pewnie nie ma.. Jeszcze szkoida mi sciąć tego szajsu..a przydałoby sie skrócić, bo wcale takie ladne nie są..

Anastazja ja chce zobaczyc te Twoje włoski i paznokietki:) Na pazurki tez nie narzekam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja- jutro idę się zapisać dopiero pewnie troszkę się naczekam za wizytą:tak:
o mnie też by się przydało coś z włosami zrobić ,ale czekam najpierw aż schudnę
:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry