reklama

Odskocznia;))))

Cześć babeczki :)

U nas właściwie staranka zakończone. Teraz trzeba czekać na efekty. W środę mam wizytę kontrolną po zabiegu.

Kasiu - mówisz, że się błyska?

Kobietko - oby sen był proroczy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam się po weekendzie :-)
zjola - a co tam zakończone - teraz dla przyjemności :-p u nas też zakończone, kiedy miałaś @ ?
kobietka - mówisz same chłopy - ponoć jak więcej chłopaków się rodzi to wojna idzie :confused:
aniunnia - jak tam u Ciebie ?

Zjola juz sie nie mogę doczekać Waszyh efektów.. Oby był trafiony zatopiony :-)

Kobietka zyczę spełnienia snu :-)

Anastazja u mnie jakoś leci.. Narazie ok.. Ale mimo to nadal strasznie się boję.. Nie umiem wyprzeć złych myśli...
Oby Wasze staranka też okazały sie owocne:-)

Anastazja - teraz dorabiamy uszy :-D:-D:-D. @ miałam 18 dni temu. Gdzieś za ok 10 dni powinna przyleźć @, no chyba, że nie przyjdzie ;-)

Anniunia - ja tam wiem, że będzie dobrze. Nic się nie martw, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola uszy dorobione??:-D, no to teraz tylko czekać pozostało na pozytywny test.

Buziaki dla wszystkich, ja narazie sie juz:-D nie staram , musze porobic badania bo chyba cukrzyca zawitała do mnie , dokładnie nie wiem jeszcze ale cukier jest wysoko ponad norme...

do jutra , baj baj.
Anunnia jak tam dzidziol??buziaczki dla Was;-)Nie bójta Ty sie bo wszystko ok będzie , rozumiesz???

Anulka - oj jak bym chciała te dwie krechy, ech ...

A wiecie co? Jakiś amant pisze do mnie na NK. Na zdjęciu przystojniak, nie powiem. Najpierw napisał pod swoim imieniem a jak mu odpisałam to zmienił nick na anonim i wykasował zdjęcia z żoną i dziećmi. Myślał, że ja nie zaglądałam wcześniej? Śmieszni ci faceci. Jak się zapytał, czy się spotkamy, to odpisałam czy szuka przygód, bo przecież ma żonę i fajne dzieciaki. Pewnie strzelił karpia, jak to przeczytał. Nie zamierzam z nim się spotykać ale miło poczytać, że ktoś obcy pisze, że jestem piękną kobietą. Połechtał moją próżność kobieciarz jeden :-D Gdyby wiedział, jaka ze mnie kuternóżka, to by mu amory przeszły :tak:

Czy wy też macie kłopoty z forum, no nie chce działać cholera jedna!

To się facet zdziwi:-D oj takie uwagi są dla kobiety jak najbardziej wskazane. Tylko biedna jego żona...:zawstydzona/y:
Mi też nie chce działać forum. Ale myślałam że to tylko u mnie, że z netem coś jest.

Żona biedna, bo głupek pewnie nie jednej składa takie propozycje. Jestem ciekawa, czy się jeszcze odezwie, czy spasuje? Ale tak, jak mówisz wszelkie komplementy wskazane :-D

reklama
Hejka,

czy u Was też jest tak paskudnie? oby się sprawdził prognozy na weekend, bo chcę ciepło i słońce :-(
zjola - uszka dorobione? a może siusiak albo cycuszki :-p:-p mówisz adoratorów masz - nonono ładnie koleżanka się bawi :-D
anulka - cukrzyca a kysz od anulki , to mówisz że starania zawieszone na nieokreślony czas - to życzę z zaskoczenia :-D jak w TLC :-p
Byłam dzisiaj u endo , pod pretekstem wypisania recepty - pokazałam jej wynik sprzed tygodnia , powiedziała że jest idealny i liczy na to że na następną wizytę przyjdę w ciąży :rofl2: no i takim oto sposobem pozostaję dalej przy dawce 75 mg, już nie mam siły myśleć i analizować - wygląda na miłą i doświadczoną lekarkę, zresztą ma ten 2 stopień z endokrynologii , więc .... zaufam i olewam to :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry